Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 29 Maj 2013 19:15 
Awatar użytkownika

Loty: 25
Kilometry: 29 031
Krajów: 11 / 5.1%
niebieski
Witam,

Mam pytanie dotyczące przewoźnika Flibco. Czy ktoś uświadczył z nimi opóźnienia, późniejsze przyjazdy, odwołania?
Jeżeli tak to jak duże?

Dzięki za odpowiedz

http://mamasaidbecool.pl/
 Profil Relacje PM off  

Wakacje w Tunezji 🌊☀️ 7 dni z all inclusive w 4* hotelu za 2057 PLN Wakacje w Tunezji 🌊☀️ 7 dni z all inclusive w 4* hotelu za 2057 PLN
Szarm el-Szejk na wakacyjny urlop 🌊☀️ Tydzień w 4* hotelu all inclusive za 2909 PLN Szarm el-Szejk na wakacyjny urlop 🌊☀️ Tydzień w 4* hotelu all inclusive za 2909 PLN
#2 PostWysłany: 29 Maj 2013 20:40 

U mnie na trasie Bruksela - Luksemburg, Luksemburg-Frankfurt było wszystko cacy. Żadnych zastrzeżeń, tylko lepiej bilet kupić na ich stronie bo jak będzie wielu chętnych to mogą Cię nie wpuścić:) ...no i taniej
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 17 Cze 2013 15:33 

Loty: 551
Kilometry: 1 234 871
Krajów: 131 / 61.2%
złoty
w weekend jechaliśmy flibco z CRL do Luksemburga
W 1 stronę mieliśmy przylot do CRL o 22:20, a bus zarezerwowany dopiero o 0:40 (bo było taniej - bilety po 5EUR). Jak wyszliśmy z lotniska to podjechał autobus i poszłam zapytać kierowcę, czy mimo iż mamy bilet na późniejszy autobus możemy pojechać z nim o 23:20. Miły Pan mówiący tylko po francusku:) sprawdził coś w swoim komputerku i bez problemu wydrukował bilety:) więc nie musieliśmy czekać na nasz autobus i myślę, że jak nie ma obłożenia to bez problemu zabierają wcześniej - nasz był tak w 50% zapełniony. do Luksemburga dojechaliśmy o 2 w nocy.

W drodze powrotnej mieliśmy autobus o 3:55. Na dworcu w Luksemburgu czekało razem z nami może 10-15 osób. autobus się spóźnił 20 minut i odjechał o 4:20. tym razem komputerek nie działał i pani kierowca nawet nie sprawdzała biletów. weszli wszyscy, co byli na dworcu :) Po drodze nie wiem czy gdzieś się zatrzymywaliśmy, bo zasnęłam ;) Na lotnisku w CRL byliśmy o 6:25, więc i tak 20 minut przed czasem mimo opóźnienia :)

Generalnie polecam :)

#4 PostWysłany: 17 Cze 2013 15:37 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
ja juz kupilem u nich 4 bilety CRL-LUX-CRL nocleg w CRL i nastepny dzien, zamiast kocowac na lotnisku, to CRL-Lille-CRL :)
wszystko za 20 euro :D
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 17 Cze 2013 16:12 
Awatar użytkownika

Loty: 395
Kilometry: 701 907
Krajów: 73 / 34.1%
niebieski
Ja też w weekend korzystałem z tego busa na trasie Charleroi-Luksemburg ;) w sobotę miałem bilet na 8:30 niestety jechałem dopiero 10:20 busem, ale nie było problemów z biletem :) powrót również w sobotę ostatnim kursem o 20:05 i byłem jedyną osobą jadącą z Luksemburga na lotnisko w Charleroi ;) autobus przyjechał z 10 minutowym opóżnieniem i stał jeszcze około 7 min bo kierowca prowadził rozmowę z jakąś dziewczyną ;)

#6 PostWysłany: 17 Cze 2013 16:48 

jechałem 2 tygodnie temu Lille - Charleroi Airport. Wyjazd z Lille o czasie. Na lotnisku był trochę przed czasem. Bilet za 5 euro kupiony z wyprzedzeniem miesięcznym. Wi-Fi działa zarówno we Francji jak i w Belgii. Mogę spokojnie polecić.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 17 Cze 2013 16:57 

jechałem z Hahn do Luksemburga i powrot tego samego dnia, bez opoznien...
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 27 Cze 2013 21:52 
Awatar użytkownika

Loty: 25
Kilometry: 29 031
Krajów: 11 / 5.1%
niebieski
Gdyby ktoś poszukiwał informacji, zdjęć z Lille:

http://mamasaidbecool.blogspot.com/2013/06/lille.html

Byliśmy tam na początku czerwca w czasie przesiadki między lotami WAW-CRL a CRL-MAD (9 godzin między przylotem a odlotem).

http://mamasaidbecool.pl/
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 27 Cze 2013 22:46 
Awatar użytkownika

Loty: 395
Kilometry: 701 907
Krajów: 73 / 34.1%
niebieski
Dzięki za relację :D zastanawiałem się sam czy warto się wybrać do Lille właśnie w ten sposób ;)

#10 PostWysłany: 03 Sty 2015 10:39 

Czy ktoś może potwierdzić, że pozwalają jechać następnym kursem jeśli spóźniło się na wykupiony, zgodnie z informacją w FAQ?

What can I do if I miss my shuttle bus?
Unused tickets are not valid, and cannot be refunded.
However, we will allow you to use the next coach free of charge if seats are available.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 16 Paź 2015 14:28 

srebrny
Podbijam pytanie. Czy nic nie zmieniło się i dalej można (w miarę wolnych miejsc) pojechać też wcześniejszym kursem niż mamy bilet?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość