Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 299 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna
Autor Wiadomość
#201 PostWysłany: 08 Lis 2017 11:02 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
djdamm napisał(a):
Nikt nie konfiskuje żadnych plecaków. Są bramki i prześwietlają bagaż. Wjechałem z plecakiem, aparatem, obiektywami.

Nawet nie czepiali sie przy bramkach butelki z woda mineralna. ;)

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
Wyprawa na Biegun lodołamaczem atomowym, Antarktyda, Polska Stacja Arctowski, Arktyka etc.
Fotorelacje na życzenie przez PW
 Profil Relacje PM off  

Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍 Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍
Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊 Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊
#202 PostWysłany: 25 Gru 2017 22:49 

Cześć
Wraz z żoną lecimy na sylwestra do Emiratów. Jednym z punktów będzie wjazd na 124 piętro BK. Na gruponie znalazłem taką ofertę:
https://www.groupon.ae/deals/at-the-top-burj-khalifa-13

Mam tylko kilka pytań:
- Grupn wykpiłbym jutro. Ale jak jest z kolejką? Zakładając, że chcemy tam wjechać np. 3 stycznia popołudniu, to czy trzeba podać taką godzinę już w dniu odbioru biletów w Dubai Mall? Czy na drodze zakupu można wybrać taką godzinę? Nie chciałbym jechać do 12-tej tylko od 14 w górę, a najlepiej około 17 w górę.
- Dubai Fountain Boardwalk - czy to jest jakaś strefa, gdzie lepiej widać te fontanny?
 Profil Relacje PM off  

#203 PostWysłany: 25 Gru 2017 23:06 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Kod:
Expires 30 days after purchase. Limit 10 per person, may buy 10 additional as gifts. Appointments not required. Voucher must be presented upon arrival. Voucher can be used 48-hours after purchase. Must be 4 or older. Clients must redeem fast track entry at the counters located in The Dubai Mall and present the printed Groupon on the day of visit. Tickets are subject to availability. Dubai Fountain Boardwalk operates daily between 5PM - 11PM. Tickets can only be collected on the day of the visit. At the Top, Burj Khalifa visit cannot be availed between 1pm-08.30pm.

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
Wyprawa na Biegun lodołamaczem atomowym, Antarktyda, Polska Stacja Arctowski, Arktyka etc.
 Profil Relacje PM off
johnkruger1 lubi ten post.
johnkruger1 uważa post za pomocny.

#204 PostWysłany: 25 Gru 2017 23:17 

ok:
- At the Top, Burj Khalifa visit cannot be availed between 1pm-08.30pm. - czyli... moge być do 13, albo po 20.30, tak? jak widze w internecie, BK jest czynne do 22, wiec na 21 będzie ok?
 Profil Relacje PM off  

#205 PostWysłany: 25 Gru 2017 23:35 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Yep i udanego pobytu. :)

https://thedubaimall.com/en/entertain-d ... -khalifa-1

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
 Profil Relacje PM off

#206 PostWysłany: 26 Gru 2017 02:15 

dzięki :)
jeszcze jedno pytanie. Na te chwilę 2 i 3 stycznia są wolne terminy na 22.30 i 23.00 (a niby jest czynne do 22...)
Chodzi mi o to, że jak wykupie grupon i przyjdę 2 stycznia i bede chciał wjechać na górę a powiedzą mi, że już jest komplet, to co wtedy? Czy mam przyjść nastepnego dnia?
 Profil Relacje PM off  

#207 PostWysłany: 26 Gru 2017 02:46 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
@johnkruger1, nie wiem skad masz takie informacje, ostatnimi terminami na 2 czy 3 stycznia to 22.00.
Jesli masz bilety Fast Track, to powinni Cie wpuscic, ale nie gwarantuje. ;)
Mialem ten sam problem, dlatego nie kupilem przez groupona, gdyz zalezalo mi bardzo na 100% wejsciu o konkretnej godzinie.

https://tickets.atthetop.ae/atthetop/St ... gInfo.aspx

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
 Profil Relacje PM off

#208 PostWysłany: 26 Gru 2017 02:56 

-- 26 Gru 2017 01:53 --

No właśnie jak wchodzę na ich oficjalną stronę to są dostępne bilety na 22:30 i 23:00

-- 26 Gru 2017 01:56 --

Gdy Chcę kupić bilet rzeźnik oficjalną stronę i wchodzę na zwiedzanie tylko 124 piętra to mam godzinę max 23:00, ale chcę kupić bilet na wjechanie windą na górę plus fontanny wtedy mam maksymalnie 22:00
 Profil Relacje PM off  

#209 PostWysłany: 26 Gru 2017 02:58 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Sprawdze jeszcze raz.

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
 Profil Relacje PM off  

#210 PostWysłany: 26 Gru 2017 03:02 

chodzi mi o to

Załączniki:
2017-12-26_020105.jpg
2017-12-26_020105.jpg [ 115.87 KiB | Obejrzany 1441 razy ]
 Profil Relacje PM off
cccc lubi ten post.
cccc uważa post za pomocny.

#211 PostWysłany: 26 Gru 2017 03:16 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Wyglada, ze mozesz, ale jak wskoczy "Limited Availability", to mysle ze powinienes zarezerwoawac wiecej czasu. ;)
Nie wiem co sie dzieje w przypadku "Sold Out", gdyz nie wiemy, ze status sie nie zmieni i czy wtedy rzeczywiscie moga Cie nie wpuscic i bedziesz musial atakowac w inny dzien.
Sprobuj napisac do nich maila:

At the Top, Burj Khalifa Tickets & General Queries
Email: Info@atthetop.ae

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
 Profil Relacje PM off

#212 PostWysłany: 26 Gru 2017 13:55 

Czy na 124 piętro wjeżdża jedna winda? Czy są jakieś przesiadki?
 Profil Relacje PM off  

#213 PostWysłany: 26 Gru 2017 14:05 
Awatar użytkownika

niebieski
Przesiadek nie ma.
 Profil Relacje PM off  

#214 PostWysłany: 27 Gru 2017 01:57 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Tutaj widoczek z gory i wyglada jak makieta.
Po wystartowaniu samolotu z DXB do ADD mialem podobne widoki.
Kwestia gustu, ale widoki z tarasow widokowych w NY mi sie lepiej podobaly. :D
Załącznik:
Khalifa.JPG

Pozdr.

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
 Profil Relacje PM off
correos lubi ten post.

#215 PostWysłany: 27 Gru 2017 02:24 

Czy da się tego grupona wymienić na bilet dużo wcześniej niż przed samym wejściem? np. o 12 na 21, a potem sobie na spokojnie obejrzeć pokaz na dole, a na 21 przyjść do windy?
 PM off  

#216 PostWysłany: 27 Gru 2017 02:58 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Wydaje mi sie, ze bedzie OK jak przyjdziesz dopiero wieczorem.
Kod:
Appointments not required. Voucher must be presented upon arrival.

szymonpoznan1 napisał(a):
Z tego co pamietam na 148 masz chyba tylko 30 minut a na 124 no limit.
Wg mnie nie jest to warte doplaty, choc to zdanie po analizie informacji z Internetu, sam bylem tylko na 124 - ale nie przez brak funduszy tylko wlasnie przez to ze wyszlo mi ze nie ma sensu.

Niby na 148 pietrze mozna zostac tylko 30 min, ja bylem dluzej i nikt nie wyprosil.
Widoki podobne, plusem na 148 jest to, ze bylo malo ludzi oraz padawali chlodne napoje + wysmienite espresso.
Szczescie, ze nie bylo smogu, ale lepiej sobie wyobrazalem.
Ja kupilem ten duzo drozszy bilet tylko dlatego, ze polecialem do Dubaju na weekend, na 1 noc i w planie byla tylko kolacja i Khalifa, w ten sposob moglem przyoszczedzic. :D
Chcialbym jeszcze kiedy zobaczyc noca i porownac, ale wielkim fajnym Dubaj-u nie jestem, a jesli juz to wole ten Dubaj z lat 90-tych.

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
 Profil Relacje PM off  

#217 PostWysłany: 27 Gru 2017 09:30 
Awatar użytkownika

Loty: 456
Kilometry: 787 864
Krajów: 57 / 27.5%
niebieski
Moje pytanie będzie kompletnie od czapy :)
Lecę do Dubaju na początku kwietnia, głównym powodem jest to, że mój sześciolatek ma kompletnego świra na punkcie wind i wysokich budynków. I tylko z tego powodu (prawdopodobnie) zapłacę za wjazd na 148 piętro.
I teraz pytanie - rozumiem że ta winda wjeżdża automatycznie i nie ma możliwości, żeby samodzielnie wcisnąć guzik numer 148? Tak, wiem, sorry, ale samodzielne wciśnięcie guzika jest niezwykle istotne i jeśli nie jest to możliwe to będę musiała odpowiednio nastawić młodzież wcześniej ;)

Ostatnio edytowany przez maginiak, 27 Gru 2017 09:51, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#218 PostWysłany: 27 Gru 2017 09:50 
Awatar użytkownika

niebieski
Tak, winda jest (pół)automatyczna, tzn ktoś z obsługi "naciska guzik".
 Profil Relacje PM off
maginiak uważa post za pomocny.

#219 PostWysłany: 27 Gru 2017 09:52 
Awatar użytkownika

Loty: 456
Kilometry: 787 864
Krajów: 57 / 27.5%
niebieski
No to mam przechlapane, ale dzięki ;)
 Profil Relacje PM off
jerome lubi ten post.

#220 PostWysłany: 27 Gru 2017 13:10 

Na początek się przywitam bo to mój pierwszy post - Hej :)

W styczniu 2018 r. wybieramy się rodzinnie do Dubaju i zastanawiam się nad zakupem tego groupona ze względu na fast track - jedziemy z dziećmi (4 i 2 lata) i nie wyobrażam sobie stania z nimi w kolejce. Aczkolwiek kupione bezpośrednio na stronie bilety wyjdą nas trochę taniej. Poza tym na ten deptak przy fontannie nie wpuszczają dzieci poniżej 4 roku życia.
Przeglądam teraz stronkę Burj Khalifa i znalazłam taką informację: Infant (below 4 years) Immediate Entry Admission - FREE.
Nasz maluch ma 2,5 roku więc by się łapał. Czy mogę to rozumieć, że kupując zwykłe bilety dla naszej 3 przez internet mogę liczyć na "fast track" ze względu na to że jesteśmy z "niemowlakiem"?
Może ktoś z Was jechał z takim małym dzieckiem i może potwierdzić te pierwszeństwo wejścia lub mógłby mi to sprawdzić na dniach :)
Planujemy wyprawę na Burj między 8 a 12 stycznia 2018 r. w godzinach ok. południowych.

Pozdrawiam :)

Załączniki:
bk.png
bk.png [ 447.51 KiB | Obejrzany 1190 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 299 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość