Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 630 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 32  Następna
Autor Wiadomość
#141 PostWysłany: 29 Paź 2012 20:24 

Polecam każdemu z Polski, kto wraca lub tym bardziej jedzie pierwszy raz do Barcelony noclegi u Pawła! Mieszkałem u niego tydzień. Mieszkanie przystosowane doskonale na wizyty przyjezdnych. Kuchnia, ogólny salon integracyjny gdzie zawsze poznaje się resztę załogi przyjezdnej przy śniadaniu lub przy wieczornych wymianach wrażeń, fajne pokoje, a sam gospodarz to mega pomocna i gościnna osoba:) Bardzo polecam!!!
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#142 PostWysłany: 29 Paź 2012 20:41 

niebieski
Witam. Znowu komentarz osoby z pierwszym wpisem. jeszcze chwilę i uwierzę w to co pisali przedmówcy ;) Chętnie bym skorzystał gdyby nocleg w marcu kosztował powiedzmy 10-12 E od osoby. Pozdrawiam Pozdrawiam

#143 PostWysłany: 29 Paź 2012 21:19 
Awatar użytkownika

srebrny
orfik11 napisał(a):
Witam. Znowu komentarz osoby z pierwszym wpisem. jeszcze chwilę i uwierzę w to co pisali przedmówcy ;) Chętnie bym skorzystał gdyby nocleg w marcu kosztował powiedzmy 10-12 E od osoby. Pozdrawiam Pozdrawiam

ja ogolnie proponuje zamknac temat
 Profil Relacje PM off  

#144 PostWysłany: 19 Lis 2012 13:33 

Witam. Mieszkaliśmy na przełomie sierpnia i września przez dwa tygodnie u chłopaków na Lorena (dokładnie u Bartka) i możemy tylko potwierdzić wszelkie pozytywne opnie o mieszkaniu i chłopakach, które zostały zamieszczone na tym forum. Dodatkowa zaletą, która przechla szale na ich korzyść w rywalizacji o najlepszy nocleg w Barcelonie (zostawiając daleko w tyle 5-cio gwiazdkowe hotele z La Rambli), jest to że, chłopaki są wielkimi fanami FCB. Jeżeli więc, ktoś wybiera się do Barcelony między innymi w celu obejrzenia meczu na Camp Nou, na pewno warto odezwać się do chłopaków.
Pozdrowienia dla Bartka, Pawła i Roberta
Tomek i Ewa
 Profil Relacje PM off  

#145 PostWysłany: 19 Lis 2012 13:56 
Awatar użytkownika

Loty: 79
Kilometry: 133 718
Krajów: 14 / 6.5%
My również przesyłamy pozdrowienia
Grzegorz, Jagoda, Bogdan, Bruno, Feliks, Ofelia, Anna, Grażyna, Patryk, Przemysław, Mariola i Hildegarda
 Profil Relacje PM off  

#146 PostWysłany: 19 Lis 2012 14:22 

Loty: 149
Kilometry: 314 294
Krajów: 24 / 11.2%
niebieski
w ubiegłym tygodniu wróciłem z Barcelony-mieliśmy z żona zarezerwowany nocleg przez booking w hostalu "La Terrassa" za trzy noclegi (pokój dwuosobowy z łazienką oraz z balkonem) zapłaciłem 442 zł.Hostal ok.200 m od La Rambla w odległości 50 m znajduje się bar oraz piekarnia w której jedliśmy śniadania(na bieżąco przygotowują kanapki i jest kilka stolików gdzie można wypić kawę>ceny niskie-kawa 1,1 euro ,bułka z szynką od 1,5 e .Jeżeli chodzi o hostal poza tym,że ma swietne polożenie,wszędzie blisko (metro 200 m)to pokój bardzo czysty,codzienne zmiany ręczników.Miła obsługa,pomocna (zna angielski)można zostawić bagaże.My zostawiliśmy nawet na 12 godzin po opuszczeniu pokoju-bezpłatnie.Polecam
 Profil Relacje PM off  

#147 PostWysłany: 22 Lis 2012 21:20 

Loty: 110
Kilometry: 176 452
Krajów: 17 / 7.9%
Witam. Ja też dorzucę kilka uwag. W Barcelonie byłem w dniach 14-21.11.2012 - mieszkałem w mieszkaniu Pawła i Bartka. Potwierdzam poprzednie wpisy - przyzwoita cena, dobra komunikacja i miła atmosfera. Co prawda wracałem tylko aby się wyspać, ale zawsze sympatyczna atmosfera. Chłopaki pomagają w wielu sprawach (podziękowania dla Pawła za bilety na mecz Barcelony!) i chętnie dzielą się wiedzą. Pozdrawiam Bartka, Pawła i Rafała. Osobne pozdrowienia dla Adriana z partnerką. Polecam. Grzegorz

#148 PostWysłany: 26 Lis 2012 17:14 

Polecam hostel http://www.inoutalberg.com/ cena 10 eu za osobo/dzien zawiera śniadanie, wifi, tv, komputer, kuchnia, prysznice , basen . Mieliśmy auto na 4 dni koszt 200 eu z paliwem wiec nie bylo problemu z lokalizacja hostelu. W pobliżu jest pociąg i przystanek autobusu. Parkowanie w Barcelonie tylko w podziemnych parkingach koszt ok 3 eu\h. Do tego nocleg w Lloret za 10 eu w 4* hotelu ok 30 km od lotniska w Gironie. http://www.booking.com/hotel/es/apartho ... da.pl.html

Pierwszy nocleg w lloret potem 2 noclegi w InOut i ponownie w Lloret. Taka konfiguracja z racji wczesnych godzin wylotu .
 Profil Relacje PM off  

#149 PostWysłany: 27 Lis 2012 19:41 

Polecam mieszkanie Pawła i Bartka. Profesjonalne podejście do klienta,zawsze wytłumaczą i pomogą dojechac,kupic bilety na mecz i jesli jesteś fanem piłki nożnej zawsze z Tobą wieczorem mogą pograc w fife :D Mieszkanie jest w pełni wyposażone,więc jeśli nie stać Was na jedzenie w lokalach, w pobliskim supermarkecie zaopatrzycie się we wszystkie tanie i potrzebne produkty.
 Profil Relacje PM off  

#150 PostWysłany: 23 Gru 2012 02:12 

Cześć,
wybieramy się z chłopakiem do Barcelony w dniach 12-16.02. Zaczęłam szukać noclegu i zastanawiam się czy lepiej hotel/hostel czy jednak prywatne mieszkanie? Macie jakieś doświadczenie w tej materii? Może możecie coś polecić?
pozdrawiam :)
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Barcelona-nocleg
#151 PostWysłany: 23 Gru 2012 03:52 

Loty: 29
Kilometry: 57 200
Krajów: 12 / 5.6%
Ja byłam w 2009 w mieszkaniu (wpisałam teraz w google, i znalazłam to w którym byłam http://www.noclegi-barcelona.pl/noclegi ... _gaby.html). Wtedy znalazłam to mieszkanie przez jakieś forum. Rzeczywiście przewijają się tam głównie Polacy.
Plusy: bardzo w centrum, faktycznie pieszo prawie wszędzie, to jest ogromny plus.
Minusy: przede wszystkim właściciel - Gaby słabym angielskim czarował nas że klimatyzacja "właśnie się popsuła i jeszcze dzisiaj ją naprawią" - nie została naprawiona przez cały czas gdy tam byłam (tydzień). Polakom, którzy wyjeżdżali późnym wieczorem w dniu naszego przyjazdu, robił straszne problemy w kwestii zostawienia bagażu do wieczora w mieszkaniu. Chciał żeby płacili za zostawienie walizek w korytarzu jak za kolejną rozpoczętą dobę noclegu. A, i winda na klatce czy cos takiego też "dopiero co przestala dzialac" o ile dobrze pamietam. Na pewno mialam straszny problem z wniesieniem bagazu na gore.

Lokalizacja naprawdę super, mieszkanie zadbane, ale tylko jeśli macie nerwy do dyskusji z właścicielem.
Ja następnym razem w BCN wybiorę hostel.
 Profil Relacje PM off  

#152 PostWysłany: 23 Gru 2012 11:07 

niebieski
Gdy szukałem z dziewczyną noclegów w listopadzie, to mieszkanie wychodziło za taką samą kwotę jak hotel ze wspólną łazienką w znacznie gorszej lokalizacji.
Mogę polecić to mieszkanie: https://www.airbnb.pl/rooms/370649
Standard nie jest jakiś mega, ale położenie rewelacja, jakieś 5 minut od La Rambli.
 Profil Relacje PM off  

#153 PostWysłany: 23 Gru 2012 12:06 

maciek napisał(a):
Gdy szukałem z dziewczyną noclegów w listopadzie, to mieszkanie wychodziło za taką samą kwotę jak hotel ze wspólną łazienką w znacznie gorszej lokalizacji.
Standard nie jest jakiś mega, ale położenie rewelacja, jakieś 5 minut od La Rambli.

To prywatne mieszkanie- całe dla nas czy tylko pokój?
 Profil Relacje PM off  

#154 PostWysłany: 23 Gru 2012 12:15 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 718 413
Krajów: 44 / 20.6%
srebrny
Tanie Fruwaniee napisał(a):
maciek napisał(a):

To prywatne mieszkanie- całe dla nas czy tylko pokój?

tak, całe prywatne mieszkanie dla was :-)

Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2
 Profil Relacje PM off  

#155 PostWysłany: 24 Gru 2012 00:00 

niebieski
Żeby uniknąć dodatkowych opłat, skorzystaj z tego tematu: airbnb-kod-referencyjny-19euro-na-start,81,13423&start=250
 Profil Relacje PM off  

#156 PostWysłany: 24 Gru 2012 01:26 
Awatar użytkownika

Loty: 79
Kilometry: 133 718
Krajów: 14 / 6.5%
Jeśli zależy wam na dobrej lokalizacji i na dobrych warunkach to mogę ci podać namiary na Polaków u których byłem we wrześniu.
Wynajmuje Ania z Kamilem i Laeticią (Francuzka). W mieszkaniu są też 2 przemiłe koty :) Do naszej dyspozycji był pokój i własna łazienka, oraz możliwość korzystania z kuchni. Swobodnie również można się poruszać po całym mieszkaniu.
Wynajmują tylko jeden pokój a nie kilka -jak inni- i jest w domu zbieranina obcych ludzi. Byliśmy tylko my i domownicy.
Lokalizacja genialna, do większości miejsc można dotrzeć na piechotę, albo dojechać jedną linią metra.
Jest to nowoczesny budynek, nowoczesne czyste klatki schodowe, winda itp Ja załatwiałem przez AIRBNB bo wtedy nie miałem ich maila, ale z tego co wiem można się dogadać i zapłacić taniej nie płacąc prowizji itp.
 Profil Relacje PM off  

#157 PostWysłany: 27 Gru 2012 19:10 

hej wybieram sie do Barcelony w styczniu, i jestem na etapie szukania hotelu, jak w miare łatwo znaleźć połączenia? bo chcialbym zeby jednak bylo w miare OK lotnisko <-> hotel <-> centrum , jest coś jak nasze jakdojade na necie?

bo myslalem o tym http://www.booking.com/hotel/es/hesperi ... 80;srpos=1

ale to raczej daleko do centrum patrzac na mape, a nie wiem ile dokladnie metro jedzie do centrum stamtad
 Profil Relacje PM off  

#158 PostWysłany: 27 Gru 2012 19:50 
Moderator forum

tmb.cat > English > i want to go to
Cytuj:
bo myslalem o tym http://www.booking.com/hotel/es/hesperi ... 80;srpos=1
ale to raczej daleko do centrum patrzac na mape, a nie wiem ile dokladnie metro jedzie do centrum stamtad
Dopis: Scisle biorac , to juz w L'H, poza granicami B.
na oko 20-30 min w Metrze + dojscie, 1km , 10-15 min,
zobacz na tmb, dziala jak pisze namteH, ale daje takie wlasnie info

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#159 PostWysłany: 28 Gru 2012 01:20 
Awatar użytkownika

srebrny
cokolwiek przy stacji RENFE przy passeig de gracia --- blisko centrum, banalny dojazd, brak egzotyki specyficznej dla okolic rambli
 Profil Relacje PM off  

#160 PostWysłany: 28 Gru 2012 02:07 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Abcn napisał(a):
tmb.cat > i want to go to

mnie to zawsze doprowadza do wyższych stanów nerwowych i dlatego po prostu używam googli.

zaznacz sobie na mapie trasę i samo Ci znajdzie i przedstawi w dogodnej formie

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 630 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 32  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości