Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 15 Lut 2017 18:51 

Loty: 52
Kilometry: 143 482
Krajów: 21 / 9.8%
Rzecz w tym, że jak to blondynka nie bardzo sobie radzę z tym pisaniem na forum, po prostu nie wiem jak usuwać nie chciany post i stąd całe zamieszanie.
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#22 PostWysłany: 15 Lut 2017 19:20 

Loty: 20
Kilometry: 15 182
Krajów: 6 / 2.8%
niebieski
@‌miriam‌ nie dotyczy lipca, a te daty (3, 9-19 VII) to już sierpień

#23 PostWysłany: 15 Lut 2017 19:28 

niebieski
@‌mussten‌ spojrzałam na HKT. ;)
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 19 Lut 2017 21:25 

Loty: 52
Kilometry: 143 482
Krajów: 21 / 9.8%
Witam bilety kupione na 4 lipca z Budapesztu do Phuket za 1648,-, to była najlepsza opcja nawet borąc pod uwagę wszelkie dodatkowe dojazdy.
Bardzo wszystkim dziekuję za pomoc :) .
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 22 Lut 2017 16:18 

Witam wszystkich,

jestem nowa tutaj więc bądźcie łaskawi :D Szukam taniego lotu z Berlina do Bangkoku na koniec sierpnia. Póki co termin który mnie interesuje 15.08 do 28.08 kosztuje ok 2500 Qatar. Moje pytanie jest takie czy na tym etapie (koniec lutego) jest szansa, że pojawią się jeszcze jakieś promocje/dodatkowe loty itd i cena trochę spadnie? pytam bardziej doświadczonych podróżników.. zastanawiam się po prostu jak działają takie linie lotnicze, czy lepiej brać w ciemno bilety i nie płakać, zwłaszcza, że jedziemy w więcej niż 2 osoby czy trzymać rękę na pulsie i jeszcze czekać? Koleżanka w zeszłym roku kupowała na koniec sierpnia lot za 1900zł. Proszę o radę :)
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 22 Lut 2017 16:26 
Awatar użytkownika

Loty: 126
Kilometry: 294 821
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
Jesli masz sztywne daty i lotniska wylotu (Berlin) to 2 500 za Qatar, czyli bardzo dobra linie, w sierpniu to calkiem sensowna opcja.

Moze cos spadnie, moze KLM/Air France cos rzuci. Z UIA tez moze cos wskoczy blizej 2000. Ale kto to wie...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości