Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 18 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 05 Lip 2013 17:30 

Witam!
Będę przeogromnie wdzięczna za pomoc w odnalezieniu tanich lotów, nawet w granicach 3000 do 4000zl (generalnie poniżej 4000zl już jest dla mnie atrakcyjnie) z Warszawy do Sydney lub okolicznych lotnisk na okres w okolicach od 29 listopada do 3 grudnia max a z powrotem okolice 3-7 styczeń. Mogą być też do Nowej Zelandii bo w sumie tam chce lecieć ale zauważyłam, że do Sydney bywają tańsze a do NZ z Australii bardzo tanio dolecieć można ich lokalnymi liniami.

Póki co znalazłam przez Pragę i Seul za 4400 ale bez opłat więc chciałabym się z tymi opłatami w 4000zl jakoś zamknąć... a taniej to już w ogóle było by super :)

Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam.
Kasia
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 05 Lip 2013 17:47 
Awatar użytkownika

niebieski
Wystarczy spojrzeć na główną lub na inny temat na forum.

http://www.fly4free.pl/tanie-przeloty-d ... y-2765pln/

#3 PostWysłany: 05 Lip 2013 17:52 

Tak ale wystarczy spojrzeć na kalendarz lotów, niestety nie ma w moich terminach. Inne terminy lotów niestety mi nie pasują... Dlatego chciałabym skorzystać z pomocy kogoś bardziej profesjonalnego a nóż może ktoś mi pomoże znaleźć coś tańszego.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 05 Lip 2013 18:40 
Awatar użytkownika

srebrny
3757zl na stronie maylesiana z Paryża już do Auckland - pozostaje Ci wtedy tylko dolot do Paryża (dla zdeterminowanych nawet do Beauvais a potem na CDG) - całość kosztów wyjdzie raczej mniej niż Twoja propozycja.
Znalazłem w tej cenie 28.11-6.01 (100zł więcej wylot 02.12)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 05 Lip 2013 19:33 

Andi!!! Dziękuje Ci z całego serca :) a z ciekawości zapytam, udało Ci się coś znaleźć do Sydney?
Pozdrawiam serdecznie!
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 05 Lip 2013 20:08 

Hm, wiesz jak sprawdzilam przeloty do Paryza Beauvais to wychodzi mnie jakies 500zl z bagazmi w dwie strony, to mam praktycznie ta sama cene... Moze z innego lotniska?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 05 Lip 2013 20:20 
Awatar użytkownika

srebrny
Do Sydney wychodzi w tej samej cenie chyba, natomiast do Beauvais kupuj bilety jakies 1-2 miesiące przed lotem wtedy wyjdzie Cie przynajmniej przez pół. To jest lot kombinowany, nie na jednym bilecie więc musisz sobie zdawać sprawę żeby w Beauvais być odpowiednio wcześniej żeby Ci Ryanair nie pokrzyżował planów.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 05 Lip 2013 20:57 

Ok dziękuje, poszukam jeszcze :) Mam problem z ostateczną ceną z Malayasią, nie mam tam opcji doboru bagazu rejestrowanego, on juz jest w cenie biletu?! Sorry, moze banalne pytanie troche...
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 05 Lip 2013 21:09 
Awatar użytkownika

srebrny
VR13 napisał(a):
Ok dziękuje, poszukam jeszcze :) Mam problem z ostateczną ceną z Malayasią, nie mam tam opcji doboru bagazu rejestrowanego, on juz jest w cenie biletu?! Sorry, moze banalne pytanie troche...

No jasne, masz bagaż podręczny, rejestrowany, jedzenie, picie - wszystko w cenie ;)
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 05 Lip 2013 21:21 

Super, Bóg zaplac za pomoc :) Poczekam jeszcze pare dni a moze cos sie tanszego pojawi, jak nie to kupuje to z Paryza. Dziekuje jeszcze raz!
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 05 Lip 2013 22:35 

złoty
Andi
Ja również bardzo dziękuje za podrzucenie pomysłu z Malaysia Airlines. AKL z CDG wyjdzie mnie 3550zł, do tego dolot do Paryża za mile.
Lece w lutym 2012.

#12 PostWysłany: 05 Lip 2013 23:03 
Awatar użytkownika

HON fly4free
tasma napisał(a):
Andi
Ja również bardzo dziękuje za podrzucenie pomysłu z Malaysia Airlines. AKL z CDG wyjdzie mnie 3550zł, do tego dolot do Paryża za mile.
Lece w lutym 2012.

Nie opłaca Ci się wydawać mil na lot akurat do Paryża, bądź cierpliwy a na pewno w końcu dostaniesz bilet w Szalonej Środzie za ok. 400 PLN.
Przy 3 połączeniach dziennie LOTu na pewno dopasujesz sobie dogodne loty do/z Paryża w promocyjnej cenie.
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 06 Lip 2013 01:04 

Loty: 41
Kilometry: 119 639
Krajów: 20 / 9.4%
Ja bym proponował pilne śledzenie rozwoju wydarzeń w związku ze zbliżającą się promocją AirAsia (to już za niecałą dobę). Może ustrzelisz jakąś mega cenę na przelot Kuala Lumpur - Sydney, a już takie bywały. Potem byle do Kuala Lumpur/Singapuru się dostać po taniości. Tylko się zarejestruj w programie lojalnościowym Air Asia „Big” (za free, ofc), żeby w pierwszej kolejności mieć dostęp do promocji. Oczywiście to tylko gdybanie, ale myślę, że warto ten temat poobserwować. :)
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 06 Lip 2013 07:23 

OK dziękuje bardzo, tak właśnie zrobie :)
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 06 Lip 2013 11:42 
Awatar użytkownika

srebrny
Sprawdzcie sobie jeszcze easyjeta, mają dosyć dobre ceny na jesień i zime z KRK na CDG (więc odpada przesiadka z Beauvais i dotarcie na lotnisko w CDG)
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 06 Lip 2013 16:44 

Cześć,
podpinam się pod temat. Planuję dziką podróż do Nowej Zelandii, wylot koło połowy października, powrót marzec-kwiecień. Czy oprócz wspomnianej opcji z Paryża, ma ktoś jakiś pomysł na tanie bilety? Z góry dzięki za pomoc!
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 07 Lip 2013 12:00 

złoty
kemot napisał(a):
Nie opłaca Ci się wydawać mil na lot akurat do Paryża, bądź cierpliwy a na pewno w końcu dostaniesz bilet w Szalonej Środzie za ok. 400 PLN.
Przy 3 połączeniach dziennie LOTu na pewno dopasujesz sobie dogodne loty do/z Paryża w promocyjnej cenie.

Rzeczywiście za mile to średni pomysł. Koszt biletu RT z Krakowa lub Katowic to jakieś 600zł. Przy zakupie za mile to 30000 mil i 480 zł. Komuś się chyba coś pomyliło;)

ulasek napisał(a):

Cześć,
podpinam się pod temat. Planuję dziką podróż do Nowej Zelandii, wylot koło połowy października, powrót marzec-kwiecień. Czy oprócz wspomnianej opcji z Paryża, ma ktoś jakiś pomysł na tanie bilety? Z góry dzięki za pomoc!

Z lotów na jednym bilecie WAW-AKL najtaniej wychodzi Korean Air, za około 4400 przez Pragę i Seul lub Emirates za około 5000zł.
Na Flipo można znaleźć połaczenie FCO-SYD-LHR za 2785zł realizowane przez China Eastern (to co było niedawno na głównej fly4free). Możesz pokombinować.

#18 PostWysłany: 17 Lip 2013 14:12 
Awatar użytkownika

srebrny
tasma napisał(a):
Andi
Lece w lutym 2012.

W marcu China Airlines wychodzi około 3000zł z FCO-AKL - do kupienia na tripsta
Przykładowy termin 04-17.03.2014
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 18 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: solek oraz 4 gości