Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 28 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: SKY airline
#21 PostWysłany: 12 Cze 2024 17:12 

Loty: 168
Kilometry: 361 697
Krajów: 35 / 16.9%
platynowy
Coś im strona szwankuje. Na lotnisku wszystko już widoczne.
 Profil Relacje PM off  

Tunezja all inclusive tuż przy plaży 🏖️🍹 7 dni w 4* hotelu w Mahdii za 2599 PLN Tunezja all inclusive tuż przy plaży 🏖️🍹 7 dni w 4* hotelu w Mahdii za 2599 PLN
Bukareszt od piątku do niedzieli za 509 PLN 💙💛❤️ Wakacyjne loty i noclegi w hotelu ✈️🛌 Bukareszt od piątku do niedzieli za 509 PLN 💙💛❤️ Wakacyjne loty i noclegi w hotelu ✈️🛌
#22 PostWysłany: 12 Cze 2024 19:48 
Awatar użytkownika

złoty
Jest czat, jak odwołali mi lot to przez czat wszystko załatwiłem
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 13 Cze 2024 08:51 
Awatar użytkownika

Loty: 115
Kilometry: 222 460
Krajów: 30 / 14.5%
niebieski
Jest czat , zgadza się :-)
W ciągu 2 godzin uzyskałem nowe numery rezerwacji , stare są nieaktualne ze względu na modernizację systemu
Co nie zmienia faktu że nowe numery rezerwacji też nie wchodzą
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 22 Paź 2024 21:12 
Awatar użytkownika

niebieski
Może komuś się przyda jak będzie kupował bezpośrednio: po przejściu z google flights (może bezpośrednio też działa) i odczekaniu kilku minut na stronie z wyborem lotów, pojawia się baner ze zniżką. Po kliknięciu ceny obniżają się o około 5%.
 Profil Relacje PM off
benedetti lubi ten post.

#25 PostWysłany: 20 Maj 2025 11:11 
Awatar użytkownika

niebieski
Cześć - czy dokupował ktoś bagaż już po zakupie biletu lub po odprawie ? Jest to możliwe na www -przechodzę do płatności, ale za każdym razem nie mogę jej dokończyć z uwagi na to, że wyskakuje komunikat: "nie można wysłać zamówienia na podany adres". Zakładam że komunikat dotyczy adresu do korespondencji i nie ma znaczenia czy wpiszę adres do korespondencji w Polsce, Peru czy Chile - za każdym razem jest ten sam problem. Czy można to jakoś obejść ?
Niezależnie czy wybieram opcję płatności kartą czy przez PayPal to i tak zawsze przekierowuje mnie na PayPal.Image
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 20 Maj 2025 15:26 

Loty: 168
Kilometry: 361 697
Krajów: 35 / 16.9%
platynowy
Dokupowałem ale nie pamiętam czym płaciłem (raczej revo). Spróbuj z IP Peru może pójdzie.
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 21 Maj 2025 01:02 
Awatar użytkownika

niebieski
Udało mi się zapłacić jako zarejestrowany użytkownik PayPal (wybrałem opcję PayPal, zamiast płatności kartą), ale musiałem zastosować mały wybieg - dodałem dodatkowy adres do korespondencji w Chile i przeszło:
Nataniel Cox
Santiago
REGIÓN METROPOLITANA
Chile
Zaznaczając opcję płatności kartą żadne sztuczki nie pomogły.
Generalnie ciekawa sprawa, bo bilety kupowałem na stronie lini i płaciłem revo.
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 06 Sty 2026 19:48 
Awatar użytkownika

złoty
Miałem z nimi 4 odcinkowy RT i kilka wniosków
- jest bardzo ciasno
- przy serwisie można poprosić o kubek wody, wszystko inne płatne.
- boarding na wszystkie loty zaczął się punktualnie, pierwszy złapał w jego takcie godzinne opóźnienie, drugi półgodzinne. Międzylądowania też trwały po pół godziny dłużej niż miały. O ile za większość opóźnień nie mam pojęcia co odpowiada, bo wszystko wyglądało na gotowe o czasie odlotu/długości międzylądowania, to przy pierwszym locie okazało się ze dwie pary mają karty pokładowe na te same miejsca. Dopiero po 45 min negocjacji kto ma wysiąść załoga wpadła na pomysł, by zapytać pasażerów czy nie ma ochotników do opuszczenia pokładu (za rekompensatą). Zero informacji o przyczynach czy też oczekiwanym czasie trwania.
- kilka tygodni przed wylotem, zmieniono mi lot tam o 5h, mogłem tylko zaakceptować lub dostać zwrot (kupowałem przez OTA)
- w jedną stronę dokładnie trzepali wielkość bagażu
- Odprawiany byłem automatycznie, jakąś dobę przed lotem dostawałem kartę pokładową na maila.

Ogólnie, to przy rozsądnej różnicy następnym razem wezmę LATAM.
 Profil Relacje PM off
Zeus uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 28 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości