Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Lis 2015 10:06 

Dokąd
  • Madryt, Malaga

Data wylotu
  • 06.05.2016

Data powrotu
  • 17.05.2016

Długość pobytu
  • 7-10

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Ryanair ok. 458 zł łącznie

Dodatkowe informacje
  • Witam planuję wyjazd do Hiszpanii na początku maja. Nie mam sztywnego terminu wylotu ale 8-9 maja chcę być w Madrycie na meczu. Plan jest taki że chcę dolecieć z Warszawy do Madrytu, spędzić tam ze 3-4 dni (w tym musi być ten 8-9.05) i później pojechać na południe i wrócić do Warszawy z Malagi. Istnieje opcja zmiany kolejności tzn. że zaczniemy od południa, na 8-9 dojedziemy do Madrytu i stamtąd do Warszawy. Chciałabym żeby cała wyprawa trwała kolo 10 dni. Póki co najtaniej wychodzi mi Ryanair (6.05 Warszawa- Madryt 219,00, 17.05 Malaga- Warszawa 239,00 zł) bo wcześniej były tańsze bilety do Madrytu Norwegian ale zdrożały.

Pytanie do znawców: czy czekać jeszcze, obserwować ceny bo bilety mogą stanieć czy lepiej jeszcze w tym roku kupować bo później będzie tylko drożej? Czy może np. kupić Malagę a na bilet do Madrytu poczekać? Mój wyjazd planuję jeszcze na okres przed sezonem, majówkę też raczej ominę (bo już widać po cenach biletów że wtedy drożej) więc może jest jeszcze szansa na zmniejszenie cen? A może jest jakaś tańsza opcja takiej podróży? Będę wdzięczna za wszystkie rady.

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 18 Lis 2015 11:10 

- mecz Real Madryt - Valencia CF odbędzie się 7 maja w sobotę lub 8 maja w niedzielę, sprzedaż biletów na mecz na stronie Realu ruszy w poniedziałek 2 maja od 10:00 (ale jak wypracują przewagę i w co wierzę będą świętować mistrzostwo bo to ostatni mecz w sezonie u siebie to o bilety będzie trudno)
- na teraz masz bezpośrednie loty 4 maja w środę i 6 w piątek z Modlina po 219 zł/osoba, cena nie jest zła (jeśli stanieje to ten w środę może do 139-169 zł, ale to bardziej wróżenie z fusów niż realne przewidywanie)
- również na teraz masz bezpośrednie loty z Malagi 14 maja w sobotę po ok. 210 zł do Krakowa i 13.05 do Wrocławia, za ok 240 zł do Modlina cena DOBRA,
- ceny biletów coś tam mogą, ale nie muszą stanieć, kupując teraz o ile jesteście zdecydowani macie większy wybór noclegów, do tego przeważnie taniej (co do transportu wewnątrz Hiszpanii się nie wypowiadam, bo o to nie pytasz i zapewne coś tam głównie kolej macie "na oku")
 PM off  

#3 PostWysłany: 18 Lis 2015 11:24 

Właśnie o te bilety na mecz trochę się boimy że może być ciężko je dostać a tak naprawdę cały ten wyjazd jest głównie ze względu na ten mecz... Tak właśnie myślałam że za Malagę to raczej dobra cena a z samym Madrytem można się jeszcze chwilę wstrzymać i popatrzeć (z doświadczenia wiem że w Norwegian fajnie potrafią spadać ceny na Madryt i Barcelonę).
Co do przejazdów wewnątrz to nastawiamy się na przejazd Madryt-Sewilla tym szybkim pociągiem (może przy okazji ktoś wie z jakim wyprzedzeniem wypuszczają te bilety bo póki co jeszcze na maj ich nie ma) a dalej autokar + auto.

A tak przy okazji: Może wiesz czy ten 2.05 to data rozpoczęcia sprzedaży dla członków klubu czy dla reszty?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości