Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 114 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Cze 2012 13:41 
Awatar użytkownika

rezerwacje na ebookers.de

UWAGA! loty i powroty DZIEŃ PO DNIU - ale wiadomo zostajemy na miejscu i powrotu szukamy na przykład z Bangkoku kilka dni/tygodni później.

bardzo dużo terminów - należy wybierać wylot/powrót - niedz/pon

cena wystawienia biletu 12 euro

ciekawe czy go wystawią.. ja przeszłam przez całą rezerwację i czekam na maila..
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 25 Cze 2012 13:44 
Awatar użytkownika

niebieski
ta, powodzenia ze znalezieniem biletu OW z BKK za dobre pieniądze ;)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 25 Cze 2012 13:46 
Awatar użytkownika

jak kupisz bilet na przyszły rok to masz dużo czasu na znalezienie powrotu. czartery na niemieckie lotniska last minut są w cenie 198 euro z bangkoku. poza tym na pewno jeszcze znajdą się jakieś promocje pesymisto..
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 25 Cze 2012 13:55 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Krajów: 2 / 0.9%
Amalio napisał(a):
czartery na niemieckie lotniska last minut są w cenie 198 euro z bangkoku

Jakiegoś linka można prosić?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 25 Cze 2012 13:58 
Awatar użytkownika

niebieski
Hubert napisał(a):
Amalio napisał(a):
czartery na niemieckie lotniska last minut są w cenie 198 euro z bangkoku

Jakiegoś linka można prosić?

link to raz,
dwa, ze nie stawienie sie na jeden segment lotu powoduje anulowanie kolejnych. Zazwyczaj oferty tego typu są jednak na wyloatach z Niemiec, nie na odwrót.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 25 Cze 2012 14:00 
Awatar użytkownika

w tej chwili jetairfly.com ma lot z bangkoku do brukseli - 149 euro na 8 lipca.. wystarczy pilnować i na miejscu zabookować przez internet taki lot last minute..
ja liczę, że jeszcze jakieś promocje się w ciągu kilku miesięcy pojawią i coś dopasuje do swojego terminu.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 25 Cze 2012 14:01 
Awatar użytkownika

a co ma do tego wszystkiego "nie stawienie się" na jakimś odcinku? nie stawiasz się do powrotu dnia następnego i tyle.. no chyba że chcesz wrócić, ale ja tam wolę trochę zostać.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 25 Cze 2012 14:07 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Tylko jeśli last-minute wykupisz lot BKK-BRU, to nie kupisz znów tanio powrotu do PL. Całość z dolotami i transportami między lotniskami już wyjdzie drożej niż "normalny" przelot w promo.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 25 Cze 2012 14:07 
Awatar użytkownika

właśnie dostałam potwierdzenie rezerwacji i zablokowano środki na koncie.. czekam na bilety :)

ps. panie moderatorze straszny z pana krytyk
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 25 Cze 2012 14:10 
Awatar użytkownika

jak chcesz Hubercie :) ja daję informację, nie zmuszam do kupienia. poza tym z brukseli można się przyturlać jeszcze autobusem ;)
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 25 Cze 2012 14:12 

niebieski
Gdyby w SIN można było zostać choćby te 10 godzin...
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 25 Cze 2012 14:14 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Amalio napisał(a):
jak chcesz Hubercie :) ja daję informację, nie zmuszam do kupienia. poza tym z brukseli można się przyturlać jeszcze autobusem ;)

Ale to już nie będzie tanio...

Różnica w cenie z lotów z Europy, a z Polski musi być naprawdę duża, by strata dodatkowych 2 dni urlopu byłą naprawdę opłacalna. Tutaj pozostaje dolot do BGY, transport między lotniskami itd. Dużo dodatkowych kosztów. + dużo niepewnych cen i co najważniejsze terminów powrotu.
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 25 Cze 2012 14:15 

niebieski
Trzeba spojrzeć na warunki taryfy, może da się przebookować za małe pieniądze?
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 25 Cze 2012 14:17 
Awatar użytkownika

oj tam.. poszukać trochę trzeba. bilet autokarowy bruksela - poznań na 12 lipca w promocji kosztuje 52 zł (http://www.biletyautokarowe.info.pl/rezerwacja.html)
może będziesz miał szczęście i też taki kwiatek gdzieś odkryjesz ;)
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 25 Cze 2012 14:18 
Awatar użytkownika

blasto napisał(a):
Trzeba spojrzeć na warunki taryfy, może da się przebookować za małe pieniądze?

a to też myśl :) dla kogoś kto rozumie co oni tam dokładnie po niemiecku piszą.
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 25 Cze 2012 14:21 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Amalio napisał(a):
oj tam.. poszukać trochę trzeba. bilet autokarowy bruksela - poznań na 12 lipca w promocji kosztuje 52 zł (http://www.biletyautokarowe.info.pl/rezerwacja.html)
może będziesz miał szczęście i też taki kwiatek gdzieś odkryjesz ;)

8 lipca powrót do BRU i następnie 4 dni w BRU, żeby czekać na tani powrót busem?
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 25 Cze 2012 14:23 
Awatar użytkownika

raaaaany!
przecież nie proponuje Ci tego dokładnie terminu! po prostu znajduję ciekawe oferty, a jak Ty to sobie złożysz to już Twoja sprawa.
po prostu chodzi mi o to że wszystko można znaleźć, ale Ty Hubercie chciał byś widzę dostać totalnego GOTOWCA..
trochę wysiłku też w to włóż..
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 25 Cze 2012 14:24 
Awatar użytkownika

jakbyś zadał sobie choć odrobinę trudu to byś sprawdził tę stronę i zobaczył że powrót z brukseli 8 lipca kosztuje 66 zł.. brawa za inwencję
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 25 Cze 2012 14:32 
Awatar użytkownika

niebieski
Amalio napisał(a):
właśnie dostałam potwierdzenie rezerwacji i zablokowano środki na koncie.. czekam na bilety :)

jesli PS do mnie, to jesli o niestawienie sie chodzi - mowilem o locie last minute (zazwyczaj last minute są Europa - BKK - Europa) - chodzilo wiec o niestawienie sie na pierwszym locie.

krytyk jak krytyk, po prostu kazdy ma inną miarę i inaczej przelicza okazje. Chętnie bym poleciał za te 600PLN, ale jesli pobyt wynosiłby przynajmniej 2-3 dni. Opcja o której piszesz, czyli last minute będąc na miejscu i męczenie się z powrotem do Polski jest kompletnie nieoplacalna. Dasz 600 PLN + 149€ za powrót = na okrągło 1300 PLN, o dojeździe do Polski nie wspominając.

Niby mało, ale w SIN będziesz sprawdzał co chwile internet szukając lastminute, denerwował się, tracił czas (!) ew dopłacał za kafejki, WiFi itp. Co kto lubi, ja wolałbym dopłacić te pare stówek różnicy (do SIN bywało już za ok. 1800-1900) i lecieć na spokojnie, wiedząc kiedy mnie nie będzie, z mozliwością kupienia tanich biletów na miejscu. Lecąc z last minute ciężko kupić już sensowne bilety po azji, bo ceny są wyższe niż z lekkim wyprzedzeniem.

No i co w przypadku, jak lasta nie bedzie, albo będzie więcej niz 150€ (teraz jest bodajże pora deszczowa)? Skończysz z ceną rzędu 300-500€, która jest mało ciekawa w kontekście całej wycieczki.
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 25 Cze 2012 14:37 
Awatar użytkownika

Blackall napisał(a):
Amalio napisał(a):

jesli PS do mnie, to jesli o niestawienie sie chodzi - mowilem o locie last minute (zazwyczaj last minute są Europa - BKK - Europa) - chodzilo wiec o niestawienie sie na pierwszym locie.

krytyk jak krytyk, po prostu kazdy ma inną miarę i inaczej przelicza okazje. Chętnie bym poleciał za te 600PLN, ale jesli pobyt wynosiłby przynajmniej 2-3 dni. Opcja o której piszesz, czyli last minute będąc na miejscu i męczenie się z powrotem do Polski jest kompletnie nieoplacalna. Dasz 600 PLN + 149€ za powrót = na okrągło 1300 PLN, o dojeździe do Polski nie wspominając.

Niby mało, ale w SIN będziesz sprawdzał co chwile internet szukając lastminute, denerwował się, tracił czas (!) ew dopłacał za kafejki, WiFi itp. Co kto lubi, ja wolałbym dopłacić te pare stówek różnicy (do SIN bywało już za ok. 1800-1900) i lecieć na spokojnie, wiedząc kiedy mnie nie będzie, z mozliwością kupienia tanich biletów na miejscu. Lecąc z last minute ciężko kupić już sensowne bilety po azji, bo ceny są wyższe niż z lekkim wyprzedzeniem.

No i co w przypadku, jak lasta nie bedzie, albo będzie więcej niz 150€ (teraz jest bodajże pora deszczowa)? Skończysz z ceną rzędu 300-500€, która jest mało ciekawa w kontekście całej wycieczki.

na pewno nie będę sprawdzała neta w singapurze, bo stamtąd ruszam do malezji i tajlandii, tak jak ostatnio..
ostatnio byłam w porze deszczowej przez miesiąc.. padało może jeden dzień :)
dopłacanie za kafejki czy wifi w tamtym rejonie.. to dosłownie grosiki.. więc z tym problemu nie ma.
ale jak już pisałam mam cały rok na znalezienie sensownego powrotu i myślę że się uda..
aha i loty czarterowe last minute można kupować w jedną stronę ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 114 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: newstuff oraz 8 gości