Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Nocleg w Górach
#1 PostWysłany: 07 Sty 2014 18:01 

Witam,

Szukam noclegu w górach obojętnie gdzie, byle nie Zakopane. W miarę taniego z opcją wyżywienia na cały dzień. Nie musi to być to hotel, czy pensjonat, ale fajnie by było, aby kwatera była przytulna i czysta. Póki co znalazłem ciekawą ofertę z hotelu "Srebna Góra" w miejscowości o tej samej nazwie, gdzie za ok 400pln są zapewnione dwa noclegi wraz z wyżyweniem.
Szukałem na stronach typu booking.com i tripadvisor, jednak tam raczej nie znajdę ofert w prywatnych kwaterach.

Czy macie jakieś takie swoje miejsca? Jeśli tak to proszę podzielicie się ;)

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Kamil, 06 Maj 2014 15:57, edytowano w sumie 1 raz
porządki
 Profil Relacje PM off  

Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍 Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍
Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊 Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊
#2 PostWysłany: 07 Sty 2014 18:03 

sprawdz dile grupowe - chociaz nie wiem jak z jakoscia
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 07 Sty 2014 19:55 
Awatar użytkownika

Loty: 33
Kilometry: 39 451
Krajów: 7 / 3.4%
srebrny
http://www.udanki.pl/ Bardzo serdecznie i miło, choć nie wiem czy to jest ten standard jakiego potrzebujesz ;)

Gdyby nie pełne wyżywienie to szukałbym airbnb.
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Nocleg w Górach
#4 PostWysłany: 15 Sty 2015 22:55 
Awatar użytkownika

Loty: 50
Kilometry: 62 439
Krajów: 14 / 6.8%
niebieski
Żeby nie otwierać niepotrzebnie nowego tematu - szukam noclegu w górach na kilka dni
Miejsce : Dowolne (najlepiej Bieszczady) - gdzie da się rozsądnie dojechać (bez auta)
Czas : Środek lipca (12.07-26.07) na 2-7 dni
Główne kryterium : Cena / pokój 2os. - najlepiej żeby w pokoju był chociaż czajnik, no i żeby warunki nie były "masakryczne"

Polecicie coś, cokolwiek?

#5 PostWysłany: 15 Sty 2015 23:09 

srebrny
Ja bylem ostatnio w Ustrzykach Dolnych - da sie dojechac PKSem.
Spalismy u starego malzenstwa, nocka 30 lub 35 zl od osoby ( my placilismy 1/3 tej ceny ze wzgledu na polecenie od Proboszcza ;))
Domowa atmosfera i super miejsce. Jak wysiadziesz na dworcu PKS to kladka przez tory, schodzisz w lewo , pozniej pierwsza uliczka w prawo i pod gorke do konca - ladujesz pod samym wyciagiem, wiec miejsce idealne do jezdzenia na nartach. do chodzenia troche szlakow, jeden najdluzszy 5h - ogolnie polecam, bo cisza i spokoj. Po nowym roku spotkalismy na szlaku 2 osoby. ;)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 16 Sty 2015 14:49 
Awatar użytkownika

Loty: 50
Kilometry: 62 439
Krajów: 14 / 6.8%
niebieski
Dzięki za odpowiedź, propozycja zostanie rozważona.
Tymczasem czekam(y) na więcej informacji o dobrych i tanich miejscach :D

#7 PostWysłany: 09 Mar 2015 19:05 
Awatar użytkownika

niebieski
Znalazłem pensjonat k/ Wetliny http://www.modryna.pl/ . Szukam dalej, może ktoś poleci coś tańszego. Wybieram się z rodziną na tydzień.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 21 Maj 2015 22:20 

Polecam Kościelisko - blisko szlaków i pięknych widoków :) My spaliśmy tutaj http://www.gronik-zakopane.pl/ - bez wyżywienia. Lub Szczawnice - http://www.czarda.pl/ - noclegi z wyżywieniem. Rodzice byli 3 lata z rzędu i zawsze wracali bardzo zadowoleni. A można poszukać także tańszych noclegów w wioskach obok np. Krościeńku. Piękne okolice - polecam!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości