Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Lut 2014 19:20 

Loty: 48
Kilometry: 80 826
Krajów: 11 / 5.1%
mam pytanie do Was,
jakiś czas temu, jak pewnie wielu z Was, kupowałem grupony do wykorzystania na edreams,it, kody wykorzystane, loty kupione, jeden właściwie ze 2 dni, a dziś jakaś dodatkowa blokada karty na kwotę 4,66 euro zrobiona przez EDREAMS.ITMILANO

ma ktoś jakiś pomysł dlaczego?
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 13 Lut 2014 19:48 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 122 440
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
Mnie też chcieli złupić na tę samą kwotę, tylko że kartę w między czasie zastrzegałem.

To przysyłali maile żebym im przelał tę kasę albo podał dane do karty, później straszyli swoim działem prawnym, ale od jakiegoś czasu już nie piszą (może niedługo odwiedzi mnie włoski komornik:P).
Do tej pory nie wiem za co ta kwota, bo kupon pokrywał cała cenę do zapłaty. Trzeba z nimi ostrożnie bo to naciągacze, rezerwować najlepiej prepaidem z odliczona kwota do zapłaty.

#3 PostWysłany: 13 Lut 2014 20:15 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Krajów: 40 / 18.7%
04patryk12 napisał(a):
później straszyli swoim działem prawnym

Kilka miesiecy walczylem z tymi oszustami o zwrot kasy za niewykorzystany bilet oplacony kuponem. Ryan oddal im kase za spozniony lot, z ktorego zrezygnowalem (linie zawsze oddaja pieniadze posrednikowi, ktorego karta byla dokonana platnosc) a oni sie wykrecali. Gnebilem ich pod kazdym mozliwym @dresem i ostatecznie po kilkudziesieciu mailach oddali.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 13 Lut 2014 21:52 

to ciekawe, bo jak oni zrobią błąd w naliczaniu i kupujecie (kupujemy) bilety po 2-3 Euro to jest super i niech oni się bujają że sie pomylili, ale jak chcą Wam niesłusznie pobrać 4 Euro to...
wiem wiem, gdyby to mnie tak chcieli zrobić to bym też ich od czci i wiary.... :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości