Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Gru 2016 15:48 
Awatar użytkownika

Loty: 18
Kilometry: 26 076
Krajów: 8 / 3.7%

Dokąd
  • Włochy, Grecja

Data wylotu
  • 17.04.2017

Data powrotu
  • 24.04.2017

Długość pobytu
  • 7 dni

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 4

Sam znalazłem
  • Katowice - Bolonia (871 zł z grupowym WDC)

Dodatkowe informacje
  • Witam,
    Chcę zrobić prezent pod choinkę dla rodzinki i zabrać ich w kwietniu po świętach gdzieś na tydzień. Fajną cenę upolowałem z Katowic do Bolonii - 871 zł za 4 osoby z wykupionym WDC...jak dobrze liczę taniej mnie wyniesie zrobić dwie rezerwacje i kupno WDC - wtedy płacę 750 zl...da się tak zrobić w ogóle ?
    Chciałbym polecieć gdzie będzie już cieplej niż u nas, trochę zwiedzania, trochę dobrego jedzenia. Akurat w kwietniu Teściowa ma urodziny to by był prezent idealny.
    Proszę o pomoc :)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 20 Gru 2016 15:51 
Site Admin
Awatar użytkownika

Loty: 205
Kilometry: 300 878
Krajów: 30 / 14.0%
jasiek1212 napisał(a):
.jak dobrze liczę taniej mnie wyniesie zrobić dwie rezerwacje i kupno WDC - wtedy płacę 750 zl...da się tak zrobić w ogóle ?

Pamiętaj, że na każdej rezerwacji zrobionej na WDC musisz być Ty, więc de facto 5 biletów będziesz musiał zapłacić (Ty +1, a na drugiej Ty +2, chyba że tamci +2 sami kupią WDC, ale chyba nie o to chodzi :P )
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 20 Gru 2016 15:54 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Byłem raz na wiosnę w Bolonii i okolicach i muszę powiedzieć, że to świetne, piękne miejsce o tej porze roku. Pełne słońca, zielone i z wieloma atrakcjami. Miasta, miasteczka, natura...
Poszukaj jakiegoś domu, gdzieś na wsi najlepiej + samochód a wydaje mi się że wszyscy będziecie zadowoleni.
jasiek1212 lubi ten post.

#4 PostWysłany: 20 Gru 2016 15:55 
Awatar użytkownika

Loty: 18
Kilometry: 26 076
Krajów: 8 / 3.7%
no właśnie myślałem zrobić dwie rezerwacje;
1) 2 bilety (dla mnie i dla Żony) + WDC
2) 2 bilety (dla Rodziców) + WDC

da się tak zrobić że to drugie WDC kupię na Teściową np. ?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 20 Gru 2016 16:03 

jasiek1212 napisał(a):

1) 2 bilety (dla mnie i dla Żony) + WDC
2) 2 bilety (dla Rodziców) + WDC

najlepsze rozwiązanie w tych datach, gdyż tylko 2 bilety są po 59 zł, przy 4 od razu dla wszystkich po 89 zł
A i najtaniej wychodzi 870 zł z wykupieniem dwóch wdc standard
 PM off
jasiek1212 uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości