Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Mar 2014 17:38 

Dokąd
  • Warszawa, Rzeszów

Data wylotu
  • 18.07.2014

Data powrotu
  • 01.08.2014

Długość pobytu
  • 13-14

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Bezposredni do Rzeszowa i powrót z Rzeszowa za 614 zł i również bezpośredni z Warszawy i do Warszawy za ~400 zł.

Dodatkowe informacje
  • Najchętniej to bym poleciał z Londynu do Rzeszowa, ale mogę również wylądować w Warszawie, lecz powrót do Londynu koniecznie z Rzeszowa. No i takie połączenie znalazłem za 500 zł, ale zastanawiam się czy jest jeszcze za wcześnie na rezerwacje w lipcu i cena jest tak wysoka czy jest to standardowa cena w okresie wakacyjnym? Czy jest ktoś mi w stanie doradzić czy brać w tej cenie czy może jeszcze chwilkę poczekać?

*Wszystkie ceny jakie podałem są w dwie strony i dla jednej osoby.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 13 Mar 2014 17:57 

Lipiec i sierpien sa najdrozszymi miesiacami na podroze.
Uzywajac kodu z glownej na Lufthanse (-20GBP) mozesz leciec w tych datach za ok 740zl Heathrow - Rzeszow.
Darmowy bagaz i posilek, dojazd na Stansted to koszt tez okolo 100zl.

Ja na Twoim miejscu jakbym znalazl do Rzeszowa za 400 to bym bral od razu, na chwile obecna jeszcze bym poczekal. Cena raczej duzo nie podskoczy, a takze ma sporo czasu by spasc ;)
 PM off  

#3 PostWysłany: 13 Mar 2014 18:30 

Loty: 248
Kilometry: 395 056
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
Anonymous napisał(a):

Juz tak nie demonizujmy tego Stansted. Bilet kupiony z wyprzedzeniem minimum 30dniowym na najwygodniejsza i najszybsza forme transportu (do centrum-Liverpool Street) czyli Stansted Express kosztuje £8 w jedna strone.
LHR to tez nie centrum miasta i najtanszy transport metrem stamtad to £5 na Oyster card (w godzinach szczytu, poza £3) i zajmuje to godzine.
Do tego lot Lufthansa z przesiadka a to wydluza podroz zazwyczaj dwukrotnie.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 13 Mar 2014 23:52 

Anonymous napisał(a):
Lipiec i sierpien sa najdrozszymi miesiacami na podroze.
Uzywajac kodu z glownej na Lufthanse (-20GBP) mozesz leciec w tych datach za ok 740zl Heathrow - Rzeszow.

Ja na Twoim miejscu jakbym znalazl do Rzeszowa za 400 to bym bral od razu, na chwile obecna jeszcze bym poczekal. Cena raczej duzo nie podskoczy, a takze ma sporo czasu by spasc ;)

Gdyby było za 400 PLN do Rzeszowa to bym nawet tu postu nie tworzył :) Tylko tak pytam czy 600 to dobra cena jak na ten okres czy jest możliwość na coś tańszego? Jak długo czekać, początek kwietnia czy jeszcze dłużej?

muguete napisał(a):
Anonymous napisał(a):

Juz tak nie demonizujmy tego Stansted. Bilet kupiony z wyprzedzeniem minimum 30dniowym na najwygodniejsza i najszybsza forme transportu (do centrum-Liverpool Street) czyli Stansted Express kosztuje £8 w jedna strone.
LHR to tez nie centrum miasta i najtanszy transport metrem stamtad to £5 na Oyster card (w godzinach szczytu, poza £3) i zajmuje to godzine.
Do tego lot Lufthansa z przesiadka a to wydluza podroz zazwyczaj dwukrotnie.

Nie no Lufthanse sobie odpuszczę jakbym już się miał przesiadać to bym wolał FR polecić do WAW i z WAW do RZE LOTem smignąć za £25. A ceny połączeń do Stansted też są mi znane :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości