Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Kwi 2018 19:33 

• Kraków, Katowice, Warszawa, Wrocław (?), Rzeszów (?)

Dokąd
  • Grecja

Data wylotu
  • 23.05.2018

Długość pobytu
  • 6-10 dni

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • KRK - ATH - greckie wyspy - ATH - Sofia - KTW

Dodatkowe informacje
  • Czołem!

Zwracam się do Was z prośbą o doradzenie jak sensownie wypalić 12tys. mil z A3, ~950zł z W6, oraz ewentualnie 13tys mil z KL.

Najbardziej zależy mi na spaleniu mil z A3 i W6 w czasie jednej wyprawy. KL jest tylko opcjonalne, gdyż ciężko coś wygospodarować przy tak małej ilości punktów..

Na razie myślałem o wylocie z KRK do Aten, następnie którejś z greckiej wysp RT (niestety Island Hooping nie wchodzi w grę, bo wszystkie loty między wyspami są realizowane przez ATH, a szkoda... chyba, że transporty między wyspami promem?), a w drugiej kolejności przelot do Bułgarii/Gruzji, a następnie z powrotem do PL.

Dajcie znać czy wpada Wam coś do głowy na temat samej trasy. Daty są na razie nieważne.

Dzięki!

EDIT: Jeśli wybrałem zły temat, uprzejmie proszę o przeniesienie.

@ https://www.instagram.com/60sec.somewhere
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 09 Kwi 2018 20:52 

Loty: 290
Kilometry: 383 656
Krajów: 44 / 20.6%
srebrny
Z Katowic od niedawna ruszyły Ateny Wizzem w środy i niedziele i od tego bym wyszedł - zawsze trochę punktów spalisz, zamiast płacić za Ryanaira z KRK. Na przykład 23.05, który to termin podałeś masz za 84 zł z WDC.
Wojtasior lubi ten post.
Wojtasior uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości