Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Sty 2012 01:08 

Hey. pilnie szukam taniego lotu do Porto. z badazem tak do 20 kg. Czy uda mi sie poleciec jakimis zaufanymi liniami?znalazlam bilety ale wychodzi kolo 1030 zl. Sadzicie ze mozna znalezc cos tanszego np.z lufthansy? czy moze brac juz teraz to co jest? z gory dzieki za odpowiedz!pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#2 PostWysłany: 24 Sty 2012 01:14 

Moja standardowa porada na loty z przesiadką - wyślij bagaż kurierem, będzie taniej i wygodniej a osobiście leć najtańszymi liniami ;-)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 24 Sty 2012 01:22 

chodzi o to ze tego bagazu nawet nie bedzie mi mial kto tam odebrac i nawet takiej opcji nie bralam pod uwage.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Sty 2012 09:11 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
Krajów: 15 / 7.0%
niebieski
kurier będzie paczkę wiózł około 3-4 dni więc zdązysz dolecieć :)

#5 PostWysłany: 24 Sty 2012 14:05 

Loty: 37
Kilometry: 42 702
Krajów: 13 / 6.1%
moze takie nietypowe jak na to forum pytanie, ale Mary czy wybierasz sie do Porto jako studentka? :)
pozdrawia Erasmus z Porto
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 24 Sty 2012 15:15 

tak,studentka:) i jak to studentka chce leciec jak najtaniej.oferuja mi lot w obie str.za ok.1000 zl.drogo?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 24 Sty 2012 15:35 
Awatar użytkownika

srebrny
Baranek napisał(a):
moze takie nietypowe jak na to forum pytanie, ale Mary czy wybierasz sie do Porto jako studentka? :)
pozdrawia Erasmus z Porto

zadne nietypowe, tzn malo kto sie tym chwali tutaj, ale czeste sa tu pytania np.
'szukam lotu do santiago de compostela/vigo/bilbao/las palmas w jedna strone z bagazem rejestrowanym' i w dodatku jako termin wylotu podaje wrzesien badz koniec stycznia/ppoczatek lutego ---to od razu wiadomo o co biega : )

jeszcze inna dygresja - ilosc pytan o loty do portugalii jest spoooora

gdyby jakakolwiek linia wprowadzila loty na lini 'latwo osiagalne polskie miasto' [lodz? wawa ? ] do takiej np lizbony to mam wrazenie ze ludzie by nawet te legendarne miejsca stojace wykupili
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości