Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Cze 2012 19:31 

Kochani,

Na pewno na forum są osoby, które podróżują i będą w stanie mi pomóc. Planuje z mężem w sierpniu (23 sierpnia-1września) zrobić wycieczkę po Włoszech. Plan generalnie jest taki, że chcemy zobaczyć w tym czasie Rzym, Sycylię i Wenecję.
Proszę doradzić nam, gdzie najlepiej lecieć najpierw samolotem i czy później między tymi miejscami poruszać się już pociągiem, czy też samolotem.
Jeżeli znajda się też osoby, które mogłyby nam doradzić jakie ewentualnie tani hotel jest w tych miejscach oraz jak później przedostać się z lotniska do hotelu.
Zaczęłam to wszystko sobie rozpisywać i w zasadzie gubię się na pewnym etapie, bo okazuje się, ze hotele całkiem tanie, lot z Wawy do Rzymu też znalazłam nawet tani, ale ostatecznie później nie umiem zlokalizować czym najlepiej się dostać z lotniska do hotelu, albo kolejne połączenie jest tak cholernie drogie, że nie opłaca się całkowicie.
Ogólnie potrzebuje pomocy w ułożeniu tej podróży. Jak najlepiej to zorganizować, aby nie wydać majątku, a sprawnie poruszać się po Włoszech.
Generalnie chcemy 2 dni spędzić w Rzymie, 2 w Wenecji i z 4-5 na Sycylii.

Będę wdzięczna za pomoc.

Marta
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości