Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Kwi 2015 22:58 

Dokąd
  • Filipiny

Data wylotu
  • 01.09.2015

Data powrotu
  • 30.09.2015

Długość pobytu
  • około od tygodnia do dwóch

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Sama znalazłam loty Lufthansy za 3000 zl w dwie strony z Pragi, szukam czegoś tańszego:)

Dodatkowe informacje
  • Bardzo proszę o pomoc, mam nadzieję że uda znaleźć się coś tańszego na filipiny, bardzo mi zależy.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 25 Kwi 2015 23:17 
Awatar użytkownika

Loty: 204
Kilometry: 325 480
Krajów: 36 / 16.8%
niebieski
Cześć, możesz pokombinować z tanimi lotami do Hong Kongu z Warszawy za ~1300zł , sprawdź wątek:
http://www.fly4free.pl/forum/waw-hkg-waw-1268zl-i-inne,232,71064
Rezerwując na www.expedia.com.hk i kombinując z datami możesz dorzucić odcinek Hong Kong - Manila - Hong Kong liniami Philippine Airlines, łącznie wyjdzie około 2000zł.
Ewentualnie można kupić połączenie WAW-HKG-WAW i czekać na promocję filipińskich Cebu Pacific. Również powinno się zamknąć w 2 tysiącach.

#3 PostWysłany: 25 Kwi 2015 23:49 
Awatar użytkownika

06.09 - 21.09
Lot z Frankfurtu do Manili.
Cena ~2170 PLN
 Profil Relacje PM off
Kasiasiabasia lubi ten post.

#4 PostWysłany: 26 Kwi 2015 00:59 

Kasia,
ja tez bym czekał na promo Cebu. Znajomi kupowali w późniejszym terminie za 350 PLN z kataru. Dokupiliśmy im lot ze Stambułu do kataru ( 230 PLN). i brakuje tylko lotu z Londynu do IST. Zresztą ja sam kupiłem już sam lot do manili z tego promo za 100 płn z Dubaju, brakuje mi lotu do Dubaju. ale myślę ze go jakoś dokupię do 500 PLN. loty na miejscu można ogarnąć za grosze. daj fb to może będę mógł pomóc pomóc. Nie musisz mnie dodawać do znajomych ani nic. Ale tam łatwiej się pisze. Zapisz się do newslettera Cebu to będziesz wiedzieć szybko o promo,
Sorry za błędy i składnie pijany jestem.

Pozdrawiam Karol :)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
Kasiasiabasia uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości