Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Lip 2014 14:30 

Dokąd
  • Manila, Filipiny. Chętnie Cebu, Filipiny

Data wylotu
  • 02.10.2014

Data powrotu
  • 21.10.2014

Długość pobytu
  • 18-20

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • Znalazłem przelot Warszawa-Manila, Manila-Frankfurt za 1850 zł China Southern, jednak nie umiem znaleźć dobrego połączenia na linii Frankfurt-Warszawa (wychodzi 450-600 zł i przez Rygę). Ewentualnie ok. 2500 China Southern Warszawa-Manila, Manila-Warszawa, tą samą linią.

Dodatkowe informacje
  • Cześć,

Moja sytuacja wygląda tak: pierwszy raz w życiu sam szukam połączenia lotniczego i od razu zostałem rzucony na głęboką wodę. Muszę dotrzeć minimum do Manili (Filipiny), najlepiej na Cebu (Filipiny) lub Tagbilaran (Filipiny). Robię, co mogę już teraz, ponieważ cena jest dla mnie dużym ograniczeniem, jednak jestem kompletnym laikiem.

Mam czas między 2.10.2014 a 22.10.2014 (muszę być w Warszawie ok. godziny 17 lub wcześniej).
    Chciałbym spędzić na Filipinach jak najwięcej czasu, jednak skrócenie podróży o dzień lub dwa to nie problem. Niestety nie mogę jej wydłużyć.

Zależy mi przede wszystkim na znalezieniu już teraz transportu do Manili. Potem mogę ogarnąć coś w czasie, lub improwizować. Prawdopodobnie na miejscu będę miał kogoś, kto mnie wesprze (w Manili).

Czy jesteście w stanie mi pomóc?
    Byłbym wdzięczny zarówno za porady, jak i gotowe propozycje. Czytanie poradników to jedno, ale doświadczenie to zupełnie inna sprawa.

Pozdrawiam,
    Mateusz
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 08 Lip 2014 14:44 

Jeśli dolot do Frankfurtu to dla Ciebie problem, a 1850 PLN akceptujesz (cena całkiem ok moim zdaniem, zwłaszcza że masz relatywnie sztywne terminy), to z Katowic masz bezpośrednio Wizzaira do Hahn

Jeśli byś bookował to pamiętaj o tym promo:
http://www.fly4free.pl/kod-znizkowy-od- ... ia-66-pln/

Załączniki:
fra.JPG
fra.JPG [ 25.75 KiB | Obejrzany 324 razy ]
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: solek oraz 4 gości