Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Lut 2013 10:47 

Witam,
Zarys wycieczki:
Planuję samochodowy Trip do Paryża i powrót przez Lazurowe Wybrzeże (dzwięczące w uszach nazwy St Tropez, Can, Monaco, Sanremo) aż po Cinque Terre we Włoszech. Mam 7 osobowe autko (na gaz :)

Zarys problemu:
Chciałbym zaliczyć do tego Portugalię ale uważam, że autem to byłaby już za duża męczarnia dla nas i auta.
Stąd pomysł by w dowolnym momencie wycieczki podjechać na lotnisko i na 3 dni polecieć nad OCEAN najfajniej byłoby do LIZBONY lub FARO ale Porto też może być. Mam Azuona, który "wypluł" mi jedyną rozsądną cenę we Wrześniu 15-18 39€+29€ (transavia z paryskiego ORLY do Lizbony) i wszystko fajnie tylko, że Wrzesień nie pasuje wszystkim i...

Właściwe zapytanie :) :
... czy mam szansę upolować dla 7osób bilety w sierpniu za około ~200PLN RT z któregokolwiek z miast jak w temacie?

Propozycja:

Jeżeli komuś podoba się plan i chce się przyłączyć swoim "bolidem" i utworzyć konwój to zapraszamy, możliwe też, że jeżeli będzie to jednak Wrzesień to zostaną nam 2 miejsca w aucie a jak sierpień to jedno :)
Image
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości