Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Wrz 2013 19:57 

Zgodzicie się zemną ze jest dużo lotów, którymi chwalą się przewoźnicy do różnych miejsc na świecie za super ekstra cena, ale jeśli próbujesz znaleźć ten lot samemu lub coś podobnego co teoretycznie powinno się z tym pokrywać. No tak, ale się nie pokrywa i jest kilka razy droższe. !!???!
Nie jestem uzależniony jakimiś sztywnymi terminem wyjazdu i powrotu, chciałbym pojechać do Brazylii na okres czasu od 2-3 miesięcy, długo dla zajaranego człowieka trenującego CAPOEIRE, nie. Jedyny warunek, musi to być Salvador de Bahia i oczywiście jak najtańszy lot.
Widziłem tego typu przeloty http://www.fly4free.pl/tanie-przeloty-d ... r-1184-pl/ z ogłoszenia wynika że jest możliwy przelot w obie strony za cenę niewiele powyżej 1000zł, ale za krótko

Liczę na waszą pomoc i większe doświadczenie w rozwiązywaniu tych przelotowych łamigłówek. :D
Może znacie kogoś kto zajmuje się wyszukiwaniem tanich przelotów zawodowo ???
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 03 Wrz 2013 23:22 

Ja też planuję wylot do Brazylii na kilka miesięcy żeby potrenować Brazylijskie Jiu Jitsu. Gdyby ktoś znalazł tanie loty do Rio to dawajcie znać.

#3 PostWysłany: 04 Wrz 2013 12:45 
Awatar użytkownika

niebieski
Ta promocja, ktora linkujesz byla rok temu... Sama zreszta z niej skorzystalam:) Generalnie sledze ceny na tej trasie i jeszcze nic podobnego od tego czasu sie nie trafilo. Za 500e juz sie na kayaku powinno cos znalezc do Salvadoru, kombinuj z roznymi miastami wylotu w Europie np. Madryt, Lizbona, Milan itp.

#4 PostWysłany: 15 Lut 2014 20:24 

Może coś ruszyło, w związku z przelotami do Brazylii... Ktoś pomoże ????
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 17 Lut 2014 21:23 

Loty: 65
Kilometry: 183 102
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
Szukam stron / wyszukiwarek promocyjnych biletow z Ameryki Poludniowej (Brazylia) np do Europy. Wiem ze takowe istnieja, tudziez pojawialy sie w komentarzach do promocji na tym portalu. Jesli ktos ma na szybko to prosze zapodac. Dzieki!!!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość