Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: pl-halifax
#1 PostWysłany: 01 Maj 2012 23:09 

Loty: 72
Kilometry: 100 193
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
witam.
czy sa szanse na jakas promocej na lot z pl do halifaxu ? w terminie 11/12/13 lipca a powrot 1 tyd wrzesnia .

teraz jak szukalem to bilety srednio po 4.500 tys zl

z gory dziekuje za informacje

Lato na Majorce z all inclusive 🌊🍹 Malowniczo położony hotel na klifie za 3599 PLN ☀️ Lato na Majorce z all inclusive 🌊🍹 Malowniczo położony hotel na klifie za 3599 PLN ☀️
Wycieczka do Apulii za 849 PLN ☀️🌊 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel ze śniadaniami ☕🍕 Wycieczka do Apulii za 849 PLN ☀️🌊 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel ze śniadaniami ☕🍕
 Temat postu: Re: pl-halifax
#2 PostWysłany: 02 Maj 2012 12:54 

Aktualnie posiadam ten sam problem. Bilety na aircanada.com w tym terminie są drogie/bardzo drogie. Z doświadczenia wiem, że dużo lepsze ceny są w terminach wylotu do 21 czerwca. Najlepiej też zarezerwować sobie lot z Londynu, bezpośrednio do Halifax, bo bilety np. z Warszawy (LOTem) do Halifax kosztują o wiele drożej, a z PL można do Londynu znaleźć bilety w dobrej cenie.
Osobiście dwa razy skorzystałem z opcji LHR-YHZ w końcówce czerwca, powrót na początku lipca i cena biletu wynosiła ok. 3000 zł.

Jeśli ktoś zna lepszą opcje na połączenie z PL lub Londynu (ewentualnie innego europejskiego kraju) do Halifax w terminach czerwiec/lipiec/sierpień/początek września to chętnie poczytam :)

#3 PostWysłany: 02 Maj 2012 17:09 

Loty: 72
Kilometry: 100 193
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
hmm tyle,ze moge 11/12 lipiec poniewaz 10 mam ost egzamin :)

znalazlem z LHR-YHZ za 630 funtow ale jak dolicze do tego przelot z pl do londynu w 2 strony to wyjdzie mi pewnie 4200/4300 mniej wiecej wiec to gra nie warta swieczki chyba.
no tak xD burzuz ze mnie i zapomnialem o liniach typu wizz. 200 zl z poznania do londynu to super :)
janosik a Ty kiedy planujesz wylot?

#4 PostWysłany: 03 Maj 2012 10:21 

zakino, za 4100 w zeszłym roku udało się kupić lot z Warszawy o Halifax (przez Londyn).
Jeszcze nie wiem kiedy lecę.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości