Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Wrz 2013 19:17 

Witam, poszukuje takiego polaczenia, moze byc z lotnisk w miare w poblizu Wroclawia. Cankiri - miejsce docelowe znajduje sie w poblizu Ankary. Przylot moze byc 18ego, odlot ewentualnie 28ego.

Nie musi byc bardzo tanio, do okolo 1500zl da rade, ale wiadomo, im taniej tym lepiej ;-)

Bede bardzo wdzieczny za wszelka pomoc :--)))
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 07 Wrz 2013 08:38 

Najtaniej, to chyba tak:
Wizz Air Budapeszt(BUD) Istanbuł(SAW) Cz, 19 wrz 7:25 Cz, 19 wrz 10:25 2 h 165 PLN
Pegasus Istanbuł (SAW) -Ankara (ESB) Cz, 19 wrz 12:50 Cz, 19 wrz 13:25 0,35 h 110 PLN
Pegasus Ankara (ESB) - Istanbuł (SAW) Pt, 27 wrz 07:00 Pt,27 wrz 08:00 1 h 110 PLN
Wizz Air Istanbuł (SAW)- Budapeszt (BUD) Pt, 27 wrz 13:10 Pt,27 wrz 1410 2 h 255 PLN
Całość 640 zł /kurs średni przeliczony z forinta i liry tureckiej/.
Posiadacz WIZZ Discount Club zapłaci mniej.
Prawdą jest, że do Budapesztu nie jest najbliżej, ale dysponując autem, lub jadąc z Wrocławia do Krakowa /np. Link-Busem, Lajkonikiem/, a potem z Krakowa Orangeways, można spokojnie dojechać.
Daty oczywiście nie są "sztywne", można różnie kombinować, np. z Istanbułu do Ankary Pegasus lata 7 razy dziennie.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 07 Wrz 2013 10:35 

Albo na jednym bilecie z Berlina do Ankary za 1150zł Turkishem (bagaż rejestrowany i poczęstunek w cenie biletu)

http://www.airtickets24.com/pl/flights/ ... ations/new

#4 PostWysłany: 07 Wrz 2013 13:45 

Również myślę, że najtaniej będzie z Berlina
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 07 Wrz 2013 21:46 

Dzięki wielkie za pomysły :) bardzo już pomogliście. A teraz wpadło mi kilka pomysłów do głowy: w sumie to lepiej jednak aby przylot był 18ego a w drodze powrotnej, 28ego lub 27ego chciałbym zachaczyć o jakieś ciekawe miasto i spędzić tam z 1 dzień na zwiedzaniu a przespać się na lotnisku. Może dałoby się coś takiego ogarnąć? :)

Generalnie chodzi o to, że transport jest dofinansowany, więc nie musi być bardzo tani. Natomiast nocleg itp. już powinny być tanie, dlatego myślę o spaniu na lotnisku :--))) czytałem, słyszałem, że jest to dobry pomysł, nigdy tego nie robiłem, chciałbym spróbować ;)

I w tej sprawie jedno ważne pytanie: Czy można przejść do strefy odlotów grubo przed odlotem, żeby się tam przespać? Gdy mam odlot np. o 10 to mogę już o północy przejść przez bramkę i przespać się z dala od tłumu - w bezpiecznej strefie za bramką?

Pozdrawiam ciepło :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 08 Wrz 2013 14:18 

podbijam :-))
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 08 Wrz 2013 14:30 
Awatar użytkownika

Loty: 182
Kilometry: 464 715
Krajów: 45 / 21.0%
srebrny
W datach 21-29 września możesz lecieć do Ankary Lufthansą z Krakowa, na opodo 1252 zł

Image
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 08 Wrz 2013 14:47 

19-27 musze byc w okolicach Ankary. Tak wiec dolot 18 lub 19 a w drodze powrotnej moge sobie pozwolic na mala wycieczke - np. lecac przez jakies miasto spedzic w nim caly dzien na zwiedzaniu, o cos takiego by mi chodzilo ;))
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 09 Wrz 2013 14:35 

Nieaktualne, biletu już kupione. Około 1600zł za całą trasę: Kraków-Eindhoven-Stambuł-Cankiri-Stambuł-Berlin-Wrocław. Trochę drogo ale szukałem strasznie długo i jakoś nic taniej nie było ;/
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości