Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Rezerwacja w PLL LOT
#1 PostWysłany: 17 Cze 2014 14:31 

Loty: 797
Kilometry: 986 115
Krajów: 73 / 34.1%
Cześć,

czy można zrobić rezerwację na kilka różnych lotów dla różnnych osób tak aby jednokrotnie za nie zapłacić kartą?

Chodzi o deal z Okazji mBanku - 400zł zwrotu przy rezerwacji za co najmniej 1000zł.

Chciałbym kupić loty Warszawa-Wrocław RT dla różnych osób na rózne terminy i warunkiem jest minimalna jednorazowa płatność 1000zł...

Pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 17 Cze 2014 14:59 

niebieski
A gdzie znalazles te okazje? U mnie w mbanku nie poajwila sie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 17 Cze 2014 15:07 
Awatar użytkownika

srebrny
mmathew, nie uda Ci się zrobić takiej rezerwacji.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 17 Cze 2014 15:16 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 343
Kilometry: 671 009
Krajów: 64 / 29.9%
Wydaje mi się, że istnieje taka możliwość, ale musisz zapłacić na miejscu - w biurze LOTu.

#5 PostWysłany: 17 Cze 2014 23:22 

Loty: 797
Kilometry: 986 115
Krajów: 73 / 34.1%
mlynio napisał(a):
A gdzie znalazles te okazje? U mnie w mbanku nie poajwila sie.

Jest coś takiego jak okazje mBanku, tam można aktywować niektóre, obecnie jest taka do końca czerwca, a jedynym wymogiem jest płatność kartą mBanku.

koncentrator napisał(a):
mmathew, nie uda Ci się zrobić takiej rezerwacji.

Japonka76 napisał(a):
Wydaje mi się, że istnieje taka możliwość, ale musisz zapłacić na miejscu - w biurze LOTu.

Wynika z tego, że na stronie się nie da, a w biurze tak - dziękuję za pomoc! :)
Rozumiem, że w biurze LOTu nie ma dodatkowych opłat transakcyjnych?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 17 Cze 2014 23:43 
Awatar użytkownika

Loty: 314
Kilometry: 416 261
Krajów: 32 / 15.0%
srebrny
Dla jasności, w biurach LOTu też pobierają opłatę za płatność kartą kredytową. Debetowe i gotówka są zwolnione z opłaty.

#7 PostWysłany: 07 Lip 2014 18:48 

Witajcie, odprawiłem się właśnie w LOT na krajówkę i na karcie pokładowej przy nazwisku pasażera mam "Mr imię1imię2 nazwisko", czyli oba imiona razem, bez spacji. Jak to zmienić? Będzie się ktoś przyczepiał do tego?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 07 Lip 2014 18:59 

Loty: 551
Kilometry: 1 234 871
Krajów: 131 / 61.2%
złoty
tomeeek07 napisał(a):
Witajcie, odprawiłem się właśnie w LOT na krajówkę i na karcie pokładowej przy nazwisku pasażera mam "Mr imię1imię2 nazwisko", czyli oba imiona razem, bez spacji. Jak to zmienić? Będzie się ktoś przyczepiał do tego?

nie bedzie sie nikt czepiał

#9 PostWysłany: 25 Lip 2014 23:12 

Cześć
Potrzebuję pomocy, ponieważ próbuję kupić bilet na stronie PLL LOT, ale cały czas wyskakuje mi błąd: "Wystąpił problem podczas przetwarzania płatności. Ponownie wprowadź informacje o płatności i spróbuj jeszcze raz." Nie wiem czy jakoś źle wpisuję dane z karty, dlatego chciałam się was poradzić, w rubryce "numer domu" wpisać tylko numer bloku czy i numer mieszkania? W polu ulica wpisać tylko nazwę ulicy czy też jej numer?
Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 25 Lip 2014 23:17 

niebieski
karo.gv napisał(a):
Cześć
Potrzebuję pomocy, ponieważ próbuję kupić bilet na stronie PLL LOT, ale cały czas wyskakuje mi błąd: "Wystąpił problem podczas przetwarzania płatności. Ponownie wprowadź informacje o płatności i spróbuj jeszcze raz." Nie wiem czy jakoś źle wpisuję dane z karty, dlatego chciałam się was poradzić, w rubryce "numer domu" wpisać tylko numer bloku czy i numer mieszkania? W polu ulica wpisać tylko nazwę ulicy czy też jej numer?
Pozdrawiam

Sprawdź czy masz odpowiedni limit na karcie przy transakcjach internetowych.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 25 Lip 2014 23:18 
Awatar użytkownika

Loty: 556
Kilometry: 1 344 084
Krajów: 82 / 38.3%
niebieski
karo.gv napisał(a):
Cześć
Pozdrawiam

Proponuję od razu zadzwonić do call center PLL LOT,podać trasę,datę i nazwisko i oni sprawdzą czy już się jakieś rezerwacje utworzyły i wtedy jak posiadasz kartę kredytową z opcją płatności przez telefon to będziesz mógł od razu zapłacić bez call centrowego transaction fee.
Jak bedziesz próbował kilka razu robić to samemu to może dojść do sytuacji,że sobie poblokujesz tańsze miejsca.

Śledźcie mnie na instagramie: https://www.instagram.com/travelela/
 Profil Relacje PM off
Gaszpar lubi ten post.

#12 PostWysłany: 26 Lip 2014 13:13 

Dziękuję, to jednak chodziło o limit transakcyjny, bilet już kupiłam.
Pozdrawiam :)
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 27 Lip 2014 21:05 
Awatar użytkownika

Loty: 556
Kilometry: 1 344 084
Krajów: 82 / 38.3%
niebieski
Cieszymy się,że się wyjaśniło:)

Śledźcie mnie na instagramie: https://www.instagram.com/travelela/
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości