Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 85 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 29 Maj 2020 10:04 
Awatar użytkownika

Loty: 42
Kilometry: 72 437
Krajów: 14 / 6.5%
srebrny
To są wspaniałe wiadomości @romiso!
Pytanie, czy próbowałeś pytać o możliwość zmiany routingu na inny niż bezpośrednie WAW-PEK albo zmiana z OSL-CPH-PEK na WAW-CPH-PEK?
Chetnie bym się przeleciał nowym A350 i przez Szanghaj, bo zapytac nic nie kosztuje :D

Niemniej to czego się dowiedziałeś to bardzo dużo i bardzo ważne, zwłaszcza, że Norwegian chyba zdecydowanie nie przeleci mnie w sierpniu do swojego matecznika :)
romiso lubi ten post.

#82 PostWysłany: 29 Maj 2020 13:15 

niebieski
Pytałem tylko o zmianę miasta wylotu i potwierdzili, że nieodpłatnie mogę zmienić albo na waw-cph-pek-bkk lub waw-pek-bkk. O inne miasta nie pytałem.
 Profil Relacje PM off
apadlo lubi ten post.

#83 PostWysłany: 23 Cze 2020 15:27 
Awatar użytkownika

srebrny
zadzwonilem do biura w londynie (tam mi sie udalo dodzwonic) i nie chcieli zmienic dat lotu, tylko zwrot, albo "czekaj na new policy". Niemniej potwierdzili, ze lot musi sie zakonczyc do 25.10.2020. Powalcze jeszcze zatem.

@romiso wkleilbys numer pod ktorym udalo Ci sie wiecej zdzialac? No i kluczowe pytanie - kiedy masz/miales loty?

#84 PostWysłany: 23 Cze 2020 16:04 

niebieski
cześć, działa już biuro w Warszawie nr tel. 22 292 81 35. Niestety, powiedzieli, że w związku z tym, że podróż rozpoczyna się z poza Polski, to nie mogą pomóc i że należy zadzwonić na europejską infolinię nr tel.00-800-86-100-999.
Zadzwoniłem tam wczoraj, bo dziś miałem rozpocząć podróż. Pani rekomendowała pełny zwrot, ale ostatecznie skasowaliśmy odcinki SASem i jako open ticket zostawiliśmy odcinki Air China. Bilet nalezy wykorzystać do 25 października w dwie strony lub pełny zwrot kasy. Niestety, nie potrafiła mi powiedzieć czy będę musiał coś dopłacać przy wyborze nowych dat....
 Profil Relacje PM off
apadlo uważa post za pomocny.

#85 PostWysłany: 06 Sie 2020 09:32 
Awatar użytkownika

srebrny
Ja ostatecznie skasowalem loty, bo nie wierzę, że:
-uda mi się jakiegoklowiek konsultanta przekonać, że ma mi zmienić lot na taki bez dopłaty
-a jeśli nawet to czy airchina poleci do BKK a mnie Pekin wpuści na tranzyt
-a nawet jeśli to czy doświadczenie biznesu w postaci wody, zafoliowanej kanapki i szmaty na gębie przez cały lot to taka super sprawa.

W niedzielę wieczorem wypełniłem formularz zwrotu, w poniedziałek rano potwierdzenie, w czwartek nad ranem (dziś) dostaję powiadomienie z revoluta o tym, że kasa wróciła na konto. Zdecydowanie szanuję szybkość działania :O

No i 150 PLN do przodu na różnicach kursowych tym razem :)
9 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 85 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość