Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 321 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Następna
Autor Wiadomość
#301 PostWysłany: 25 Sty 2013 11:42 

correos napisał(a):
Pacjonek

wprowadzimy zmiane rozmiaru bagazu - klientela wkurzy sie ale ochlonie i bedzie latac nadal
wprowadzimy opłate za karte - j.w.
podniesiemy ceny biletow - j.w.

W moim przypadku to sie nie sprawdzilo, odkad zmniejszyli rozmiary bagażu podręcznego to nie leciałem z nimi ani razu, zawsze najpierw patrzę na ceny i dostepnosc Ryana.
 Profil Relacje PM off  

#302 PostWysłany: 25 Sty 2013 12:00 
Awatar użytkownika

nie no co Wy przecież Pacjonek bez problemu lata/ł do BCN lub ORK za 4 PLN co najwyżej 40 i to w wakacje, hheh - nie przegadasz.
 Profil Relacje PM off  

#303 PostWysłany: 25 Sty 2013 15:32 

adwak napisał(a):
nie no co Wy przecież Pacjonek bez problemu lata/ł do BCN lub ORK za 4 PLN co najwyżej 40 i to w wakacje, hheh - nie przegadasz.

Proponuję więc przesiąść się na pociąg, taki za 8zł albo autobus też za 8zł, nawet w niektórych miastach w tej cenie kupisz bilet całodzienny i możesz jeździć sobie gdzie chcesz
Albo lataj Ryanairem, tylko nie z Modlina, spróbuj z Krakowa i zmieścić się w granicach 120zł RT. Powodzenia

Cytuj:
Niedawno oglaszano nowe kierunki, radosc Pyrzowice m.in. greckie wyspy, Alicante
zerknales moze na ceny w systemie? Wielu z nas liczy ze spadna.
Gdy wprowadzano np. Malte, Cypr w minionych latach to juz w grudniu mogles przebierac w lotach na nastepny rok za 160 PLN OW obecnie te ceny x 2.

To Wizz Air z polski lata na Cypr i Maltę?
 Profil Relacje PM off  

#304 PostWysłany: 25 Sty 2013 15:39 
Awatar użytkownika

Loty: 187
Kilometry: 302 324
Krajów: 43 / 20.0%
Zbanowany
Pacjonek napisał(a):
To Wizz Air z polski lata na Cypr i Maltę?

Lata

#305 PostWysłany: 25 Sty 2013 15:44 

wntl napisał(a):
Pacjonek napisał(a):
To Wizz Air z Polski lata na Cypr i Maltę?

Lata

Na pewno? :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

#306 PostWysłany: 25 Sty 2013 15:52 
Awatar użytkownika

Loty: 187
Kilometry: 302 324
Krajów: 43 / 20.0%
Zbanowany
Z przesiadkami, ale lata ;)

#307 PostWysłany: 25 Sty 2013 18:54 

wntl napisał(a):
Z przesiadkami, ale lata ;)

Idąc twoim tokiem myślenia Pyrzowice mają połączenie z USA, Chinami, Kanarami, RPA, Rosją, Koreą Północną czy Antarktydą i resztą świata.
Człowiek uczy się całe życie. Cieszę się że mamy aż tyle wspaniałych połączeń :)
 Profil Relacje PM off  

#308 PostWysłany: 25 Sty 2013 19:09 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 721 797
Krajów: 48 / 22.3%
platynowy
Pacjonek przepraszam, nie sadzilem ze dla Ciebie tekst musi byc odpowiednio przygotowany juz sie poprawiam.

Uwazam ze zarowno wizzair jak i ryanair jak i inne linie lotnicze beda podnosily finalne ceny biletow, poprzez manewry z bagazem, sposobem platnosci itp

Gdy ryanair uruchamial polaczenia na Malte chocby z Krakowa czy Wroslawia bilet na lot w jedna strone mogles za 160 zł wybierac juz w grudniu na dowolna date nastepnego roku.

Obecnie loty na podobnych kierunkach z Katowic uwaga Pacjonku skup sie tez ryanairem sa 2 razy drozsze

czy tresc stala sie bardziej zrozumiala?
w razie watpliwosci prosze o kontakt telefoniczny
 Profil Relacje PM off  

#309 PostWysłany: 25 Sty 2013 20:02 
Awatar użytkownika

sorry za ot, ale nie moglem sie powstrzymac, Pacjonek czepiasz sie kazdego kto wypowie sie choc troche niejasno (dla Ciebie),, ale jak przwoznik zaczyna Cie rznac to nic zlego w tym nie widzisz.. no chyba ze jestes pracownikiem wywiadu w6 ze tak ich bronisz ;)
 Profil Relacje PM off  

#310 PostWysłany: 29 Sty 2013 08:28 

niebieski
Czy ktoś wie może, czy da się uniknąć opłaty za płatność w przypadku, gdy punktami Wizz dokonujemy rezerwacji w postaci minimalnej (bez bagażu, mały podręczny) a następnie usługi dodatkowe dokupujemy mając już wystawioną rezerwację, ale już płacąc kartą?

#311 PostWysłany: 29 Sty 2013 08:49 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
Krajów: 15 / 7.0%
niebieski
shiver napisał(a):
Czy ktoś wie może, czy da się uniknąć opłaty za płatność w przypadku, gdy punktami Wizz dokonujemy rezerwacji w postaci minimalnej (bez bagażu, mały podręczny) a następnie usługi dodatkowe dokupujemy mając już wystawioną rezerwację, ale już płacąc kartą?

Jesli masz kupiony bilet, dodatkowe opcje są bez haraczu bez względu na formę płatności.

#312 PostWysłany: 29 Sty 2013 21:47 

Loty: 62
Kilometry: 145 353
Krajów: 19 / 8.8%
niebieski
mam pytanie:

czy teraz gdy ktos kupuje mi bilety ze swojego konta wizz mam mozliwosc skorzystania z mojego WDC czy musi kupic bilet dla mnie i rowniez dla siebie by skorzystac z WDC?
 Profil Relacje PM off  

#313 PostWysłany: 29 Sty 2013 22:00 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
Krajów: 15 / 7.0%
niebieski
marcind napisał(a):
mam pytanie:

czy teraz gdy ktos kupuje mi bilety ze swojego konta wizz mam mozliwosc skorzystania z mojego WDC czy musi kupic bilet dla mnie i rowniez dla siebie by skorzystac z WDC?

Niestety kupujący będzie się musiał zalogować na swoje konto bo "punkty" nie są przenośne.

#314 PostWysłany: 29 Sty 2013 22:06 

Loty: 62
Kilometry: 145 353
Krajów: 19 / 8.8%
niebieski
dzięki za szybką odp. znalazłem taką samą w innym temacie, sorry za spam, ale porozrzucane te tematy o wizz, wdc, i koncie wizz :)
 Profil Relacje PM off  

#315 PostWysłany: 31 Sty 2013 18:09 
Awatar użytkownika

Ja tylko chcę potwierdzić że "interwencja" w sprawie wprowadzenia opłaty 27 zł przy rezerwacji biletu, przyniosła skutek w postaci zniesienia comiesięcznej opłaty (8 zł) za kartę.
W moim przypadku była to "interwencja" mailowa, za pośrednictwem zakładki "Kontakt z bankiem" po zalogowaniu się do Citibank Online. Oddzwoniła miła pani i przez rok mam kartę za darmo.
 Profil Relacje PM off  

#316 PostWysłany: 31 Sty 2013 19:49 
Awatar użytkownika

niebieski
floydpinkk napisał(a):
Ja tylko chcę potwierdzić że "interwencja" w sprawie wprowadzenia opłaty 27 zł przy rezerwacji biletu, przyniosła skutek w postaci zniesienia comiesięcznej opłaty (8 zł) za kartę.
W moim przypadku była to "interwencja" mailowa, za pośrednictwem zakładki "Kontakt z bankiem" po zalogowaniu się do Citibank Online. Oddzwoniła miła pani i przez rok mam kartę za darmo.

Ja też mam rok za darmo + zwrócili mi opłatę za 3 mc wstecz (czyli 24 zł)... Trochę po marudziłem przez telefon, ale się nie bulwersowałem.... ;) Generalnie jestem zadowolony i pozostanę wiernym klientem banku... ciułającym punkty na konto wizzair ;)
 Profil Relacje PM off  

#317 PostWysłany: 31 Sty 2013 22:07 
Awatar użytkownika

niebieski
kliper napisał(a):
floydpinkk napisał(a):

Ja też mam rok za darmo + zwrócili mi opłatę za 3 mc wstecz (czyli 24 zł)... Trochę po marudziłem przez telefon, ale się nie bulwersowałem.... ;) Generalnie jestem zadowolony i pozostanę wiernym klientem banku... ciułającym punkty na konto wizzair ;)

mozna spokojnie wywalczyc zniesienie oplaty na zawsze + cashbacka jednorazowego

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
 Profil Relacje PM off  

#318 PostWysłany: 01 Lut 2013 15:55 

niebieski
almukantarant napisał(a):

mozna spokojnie wywalczyc zniesienie oplaty na zawsze + cashbacka jednorazowego

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2

dokladnie.. wystarczy tylko powiedziec ze sie rezygnuje.. zreszta tak samo z gold/platinum.. Dodatkowo mozna poprosic o wyslanie tego na pismie.. Citi jest nie ma wyjscie wielkiego, po wprowadzeniu kart M&M mbanku, straciło pewnie wiekszosc klientow
 Profil Relacje PM off  

#319 PostWysłany: 01 Lut 2013 17:10 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.2%
niebieski
Ja zrezygnowałem z karty citi visa na korzyść citi mc wizz. Rozmowa z (K)onsultantem:

(K) - A może jednak zachowa Pan visę? Zniesiemy dożywotnio opłatę|?
(ja) - Ale mi się plastiki w portfelu nie mieszczą.
(K) - To dorzucimy portfel skórzany, Batycki...
 Profil Relacje PM off  

#320 PostWysłany: 01 Lut 2013 18:30 

ja mam pytanie co w przypadku gdy mam na koncie wizz 50zł a bilety kosztują 70zł czy wtedy za dopłatę tych 20pln doliczają mi opłatę za kartę?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 321 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości