Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Wrz 2012 13:33 

Witam, chciałem zakupić bilet Ryanair , Wrocław- Malaga w grudniu, jednak wyszukiwarka pokazuje że ostatni lot odbywa się bodajże 24 października, stąd moje pytanie do "starych wyjadaczy biletów", Czy Ryanair robi przerwę w tym okresie ? Czy może po prosu aktualizacja na inne miesiące pojawi się ??
Czy Znalazłby mi ktoś tani lot na Grudzień z Polski do Hiszpanii ? {Już obojętnie z jakich miast Polskich, i cel też obojetny}
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 08 Wrz 2012 13:59 

Prawdopodobnie nie latają po tym czasie.
Lotu mogę Ci poszukać na grudzień, na ile dni? Jakieś dalsze konkrety? (prawdopodobnie podam Ci Barcelone, bo jest najtańsza)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 08 Wrz 2012 14:10 

Początek grudnia do 6/7 stycznia.
Quentin869 napisał(a):
Prawdopodobnie nie latają po tym czasie.

Ale to oznacza , że już w ogóle nie będzie połączeń Wrocław-Malaga?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 08 Wrz 2012 14:27 

Bello90 napisał(a):
Ale to oznacza , że już w ogóle nie będzie połączeń Wrocław-Malaga?

Wiele tras w cieplejszych kierunkach tj. np Bourgas jest tylko przez sezon letni, nie mam 100% pewności czy tak jest z Malagą, ale bardzo prawdopodobne że tak, na inne kierunki są przecież bilety na dalsze miesiące.
Będzie ponownie w przyszłym roku.

Pytając o konkrety chodziło mi tylko o ilość dni :)

Masz np.
Modlin - BCN 4 grudnia
BCN - Poznań 13 grudnia
ok. 150zl RT
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 08 Wrz 2012 16:22 

A nie wie ktoś kiedy możemy się spodziewać powrotu tej trasy?
Dziękuje za wyszukanie, jednak interesuje mnie przedział dat taki jak : wylot -> 01-06 grudnia; powrót 05-07 stycznia następnego roku.
A mógłbyś coś znaleźć do Alicante lub Sevilii? Albo jakiegoś lotu z przesiadką do Malagi ?
Byłbym wdzięczny.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 08 Wrz 2012 16:33 

Bello90 napisał(a):
Dziękuje za wyszukanie, jednak interesuje mnie przedział dat taki jak : wylot -> 01-06 grudnia; powrót 05-07 stycznia następnego roku.
A mógłbyś coś znaleźć do Alicante lub Sevilii? Albo jakiegoś lotu z przesiadką do Malagi ?
Byłbym wdzięczny.

5 grudnia Modlin -> BGY
6 grudnia BGY -> Alicante
112zł

Powroty droższe, najtaniej BCN -> Katowice 105zł, 5 styczeń, ew. BCN -> Modlin lub Gdańsk tego samego dnia
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 08 Wrz 2012 16:34 

Bello90 napisał(a):
Byłbym wdzięczny.

Powrót trasy, jeśli będzie, to pewnie od letniego rozkładu, czyli końcówka marca.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 20 Wrz 2012 18:29 

Witam, chciałbym odświeżyć temat. Chciałem dzisiaj zabookować bilet na wskazane przez was trasy, jednak na stronie RYANAIRA tych połączeń już nie ma!
Czy to błąd na stronie , czy ktoś wie czym jest to spowodowane ??
W ogóle , z tego co zobaczyłem to wiele lotów "zniknęło". Czy ktoś wie o co może chodzić?
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 20 Wrz 2012 18:42 

Jeszcze godzinę temu sprawdzałem Wrocław-Malaga na ten tydzień i do końca października, lotów nie było. Teraz są....
Ale innych wciąż brakuje...
Dziwne?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości