Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2309 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 116  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Promocje Ryanair'a
#341 PostWysłany: 06 Sie 2010 17:00 

Zbanowany
Promo mocno okrojona.

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#342 PostWysłany: 06 Sie 2010 22:03 
Awatar użytkownika

niebieski
no słabo, słabo...
 Profil Relacje PM off  

#343 PostWysłany: 07 Sie 2010 13:12 

Mam takie pytanko, jest może jakaś mapka lotów Ryana ? tzn. z jakiego do jakiego lotniska - byłoby to pomocne przy kombinowanych lotach.
 Profil Relacje PM off  

#344 PostWysłany: 07 Sie 2010 13:26 

http://www.ryanair.com/pl/tanie-polaczenia-lotnicze
Bardzo proszę.
 Profil Relacje PM off  

#345 PostWysłany: 09 Sie 2010 16:17 
Awatar użytkownika

jest i nowe promo. szału nie ma http://www.ryanair.com/img/cday/100810/cday-IE.gif

#346 PostWysłany: 14 Sie 2010 17:26 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 160 156
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.

Tanimi lotami interesuje się od niedawna, jednak zawsze latałem WizzAirem, dlatego chciałbym zapytać Was jako ekspertów o zimowy rozkład lotów RyanAira.
Czy dużo lotów wypada z rozkładu?
Jeśli tak to jakie?
Jakie promocje trafiają się w zimę (pomijam okres świąteczny, bo wiadomo, że jest drogo)?
Kiedy Ryan wraca do pełnego, nazwijmy to letniego, rozkładu latania?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#347 PostWysłany: 15 Sie 2010 22:16 

Vojtas napisał(a):
(...)chciałbym zapytać Was jako ekspertów o zimowy rozkład lotów RyanAira.
Czy dużo lotów wypada z rozkładu?
Jeśli tak to jakie?

Pytanie czad. :? Ryanair ma "dość dużą" siatkę połączeń i oznacza to, że tych lotów co wypadnie jest na pewno sporo i myślę, że nawet w Ryanie nie znają jeszcze wszystkich.

Vojtas napisał(a):
Jakie promocje trafiają się w zimę

Różne :-) Ryana ma nowe promocja 2 razy w tygodniu (sic!), trzeba trzymać rekę na pulsie :-)

#348 PostWysłany: 16 Sie 2010 16:13 
Awatar użytkownika

Załącznik:
cday-IE.gif
cday-IE.gif [ 27.97 KiB | Obejrzany 745 razy ]
znowu nic specjalnego

#349 PostWysłany: 16 Sie 2010 16:39 

niebieski
może być promocja 8€ za lot to nie jest dużo, byleby się pojawiły w końcu "zniknięte" loty na listopad i grudzień.
 Profil Relacje PM off  

#350 PostWysłany: 17 Sie 2010 08:03 

niebieski
dobra wiadomość to taka że od tych 8€ naliczana jest jeszcze zniżka 30%

zła to taka że chyba WRO-BGY wypadło z promocyjnej siatki odkąd WizzAir przestał latać. Jak zawsze było pełno miejsc promocyjnych tak teraz praktycznie nie ma wcale :( Wizz wracaj na trasę WRO-BGY!! ;) no i dalej się nie pojawiły loty na listopad m.in do Barcelony GRO :(
 Profil Relacje PM off  

#351 PostWysłany: 17 Sie 2010 10:42 

No wlasnie szukam sobie takiego bileciku na interesujaca mnie trase za 33 zl i nie mam tej znizki 30% jeszcze. Nie sledze az tak promocji Ryanaira, ale powiedzcie mi, czy jest duza szansa, ze kolejna promocja to bedzie teraz znow minus 30% upustu od tych 33 zl? Jest u nich taka prawidlowosc, czy nie wiadomo czego mozna sie spodziewac?
 Profil Relacje PM off  

#352 PostWysłany: 17 Sie 2010 11:50 

niebieski
może być różnie ale jeśli akceptujesz poziom cenowy biletu obecnie to czemu nie kupisz? Z promocjami w Ryanie może być tak że obniżkę mogą dać w środku obowiązującej promocji a kolejną promocję za cenę wyższą... Reguł brak i o to w tej zabawie chodzi 9 a tak naprawdę to poważny biznes się na tym opiera:) ). Jesli dopiero zaczynasz w polowanie na tanie bilety kup teraz, duzo wiecej nie zaoszczedzisz, dwa, trzy piwa w knajpie?
 Profil Relacje PM off  

#353 PostWysłany: 17 Sie 2010 12:10 
Awatar użytkownika

niebieski
osiek napisał(a):
dobra wiadomość to taka że od tych 8€ naliczana jest jeszcze zniżka 30%

wychodzi na to ze byl to blad systemu ryana :) Nie usuneli znizki po poprzedniej promocji! Wiem ze np dzis kolo 3-4 w nocy sprawdzalem POZ-BGY i była zniżka. Teraz - nie ma!
Cytuj:
zła to taka że chyba WRO-BGY wypadło z promocyjnej siatki odkąd WizzAir przestał latać. Jak zawsze było pełno miejsc promocyjnych tak teraz praktycznie nie ma wcale :( Wizz wracaj na trasę WRO-BGY!! ;) no i dalej się nie pojawiły loty na listopad m.in do Barcelony GRO :(

To fakt, nie wiem z jakiego powodu, ale bergamo zaczelo byc lepiej wyceniane przez FR.. Z krk tez nie jest juz tak ciekawie jak bylo zawsze. Nawet jak lot nie w promo, to byl w miare tani. A teraz stosunkowo mniej lotów promo i dużo droższe pozostałe..
 Profil Relacje PM off  

#354 PostWysłany: 17 Sie 2010 12:17 

niebieski
Blackall napisał(a):
Cytuj:

To fakt, nie wiem z jakiego powodu, ale bergamo zaczelo byc lepiej wyceniane przez FR.. Z krk tez nie jest juz tak ciekawie jak bylo zawsze. Nawet jak lot nie w promo, to byl w miare tani. A teraz stosunkowo mniej lotów promo i dużo droższe pozostałe..

wlasnie z tego powodu ze wykonczyli wizzaira na tej treasie, wiec po co teraz maja sie silic na promocje? okrutny kapitalizm ;-)
 Profil Relacje PM off  

#355 PostWysłany: 17 Sie 2010 12:23 

niebieski
Z WRO powoli się robi kicha na loty z Francą... trochę lotów od listopada wypada ( i to te ciekawsze bezposrednie kierunki: ALC, BLQ, EDI, GRO, AGP, CIA) z przesiadkowych zostają HHN, NRN, CRL, BGY z czego BGY coraz droższe. No i tradycyjnie Wyspy w różnych cenach... Z pozytywów Shanon zaczął być w normalniejszych cenach (choć daleko do promocyjnych), więc wycieczka na Moherowe Klify może być tańsza;)
 Profil Relacje PM off  

#356 PostWysłany: 17 Sie 2010 13:40 

... Ja nie kupuje jednego biletu.

A mam takie pytanie: Jesli widnieje teraz promocja (w ogolnym cenniku) na trase Krakow - Londyn po 33 zl. Ja tych biletow nie widze w takiej cenie. Czy one pojawily sie dzis w nocy?
 Profil Relacje PM off  

#357 PostWysłany: 17 Sie 2010 13:53 

niebieski
Wystarczy że był jeden bilet na tą trasę w cenie promocyjnej i mogą się chwalić ;) Może się pojawi jakiś jeden bilet jeszcze albo nawet parę ale na trasie do Londynu nie liczyłbym na to
 Profil Relacje PM off  

#358 PostWysłany: 17 Sie 2010 15:19 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Krajów: 76 / 35.5%
Tani, prawie weekendowy lot do Girony

Ryanair Poznan (POZ) Barcelona (Girona) (GRO) 1 Thu, 25 Nov 18:10 20:45 2h 35 8.26 EUR 17-08-10 15:03
Ryanair Barcelona (Girona) (GRO) Poznan (POZ) 1 Sun, 28 Nov 07:45 10:20 2h 35 8.00 EUR 17-08-10 15:10

#359 PostWysłany: 17 Sie 2010 15:35 
Awatar użytkownika

niebieski
zazdroszcze wam zawsze tych tanich lotow do hiszpanii z poznania.. z krk duzo gorzej cos podobnego upolowac :cry:
 Profil Relacje PM off  

#360 PostWysłany: 17 Sie 2010 18:50 
Awatar użytkownika

Nie podoba mi się wycofywanie tych lotó z WRO. Aktualnie można polecieć 29.10 za 33 zł do GRO - ale już się nie wróci...

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2309 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 116  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości