Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Wrz 2017 12:04 

Widzę, że moje pytania wywołaly całkiem sporą burzę w szklance wody ;-)
Wszem i wobec zawiadamiam, nie mam zamiaru nigdzie dzwonić, cieszę się z mega tanich biletów a miejsca pozmieniamy ewentualnie na lotnisku ;-)
Z bagażem to samo, najwyżej sie dokupi na lotnisku bo tak czy siak musi być przy trójce dzieci :lol: :lol: Pytałam grzecznie bardziej doświadczonych podróżników.

Mało udzielam się na forum ale czytam je dość namiętnie ;-)

Apropo kołyski i bardziej wymagających klientów, którzy rzekomo kupili tanio a są bardziej wymagający niż standardowi..
Obojętnie czy bilet kupiłam w standardowej taryfie czy w jakiejś zaniżonej, lecąc z niemowlakiem zapewniam, że kołyska jest mega przydatna, owszem da się bez niej obejść ale na długim locie się przydaje... Wyobraź sobie 8h lotu z 9 miesięcznym dzieckiem na nogach.
Sami się wkurzacie, że dziecko ryczy w samolocie ale warto czasami zadbać o udogodnienia dla dzieci aby lot był przyjemniejszy dla wszystkich
Poza tym w miejscu z kołyską jest więcej miejsca na nogi... :)

Takż pozdrawiam wszystkich lecących AC 847 K JAN23 MUCYYZ oraz AC 882 K FEB15 YYZCPH :twisted:
 Profil Relacje PM off
7 ludzi lubi ten post.

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości