Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 734 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 37  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Noclegi na Malcie
#221 PostWysłany: 26 Wrz 2014 20:54 

Hej,

czy ktoś z Was wie, jak można się skontaktować z hotelem Blu Sea St. George w St. Julian? Robiłyśmy rezerwację przez internet, ale niestety nie dostałyśmy żadnego maila z potwierdzeniem. Na stronie hotelu nie ma żadnego maila kontaktowego (jak to możliwe??).
Być może ktoś z Was miał podobny problem?
Będę wdzięczna za wszelką pomoc.

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Zamek nad miastem i klimatyczne uliczki 🌇 Alicante ❤️💛 Loty i hotel za 989 PLN 🥰✨ Zamek nad miastem i klimatyczne uliczki 🌇 Alicante ❤️💛 Loty i hotel za 989 PLN 🥰✨
All inclusive na Costa Brava 🌊☀️🍹 Lato w 4* hotelu już od 2476 PLN All inclusive na Costa Brava 🌊☀️🍹 Lato w 4* hotelu już od 2476 PLN
#222 PostWysłany: 26 Wrz 2014 21:55 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
Krajów: 10 / 4.7%
srebrny
Poszukaj w tematach o Malcie, nie pamiętam kto, ale w tym roku ktoś też próbował znaleźć kontakt do tego hotelu. Nie wiem czy ostatecznie znalazł ;)
 Profil Relacje PM off  

#223 PostWysłany: 28 Wrz 2014 09:51 

xyrxis napisał(a):
dareks1990 napisał(a):
Witam w kwietniu wybieram się na malte powoli rozglądam się za hotelem szukam czegoś w sliema lub st.julians .
Czy ktoś z was nocował w Imperial Hotel Sliema lub Roma Hotel Sliema ?

Nocowalem w Imperialu przez tydzien. Szumna nazwa... Przypomina to raczej PRLowski osrodek wczasowy z dostawionymi zbrojami i basenem. Nie wiem, moze warto doplacic do "pokoju z widokiem" - jak zagladalem do niego gdy sprzataczka go oporzadzala to wygladal duzo lepiej niz standardowy. Plusem jest to ze hotel otwarcie pisze o zakazie nocowania z dziecmi. Jest cisza i spokoj. Dodatkowo w kwietniu bedzie pelno brytyjskich emerytow wiec raczej spokojnie da sie wyspac.
Ah no i te sniadania... Jajecznica z jaj w proszku, wedliny to cos na ksztalt naszej mortadeli albo mielonki turystycznej a kawa to raczej barwiona woda. A po sniadaniu kelnerki zmieniaja poplamione sniadaniowe obrusy na poplamione obiadowe obrusy :)

Po takiej "reklamie" troche dziwnie to zabrzmi ale POLECAM ten hotel :)
Cisza, spokoj, bardzo dobra lokalizacja. Fajny ogrod gdzie nad basenem mozna sobie posiedziec i wino wypic. No i do tego cena poza sezonem bardzo przystepna

dzięki za info szukając noclegów w ww. miejscach to wole stary hotel rodem z PRLu w którym jest w miarę czysto i cicho niż jakiś niewiele tańszy hotel w których obok odbywa się impreza .
Widziałem zdjęcia i czytałem opinie o takich hotelach w dzielnicy imprez i to nie jet to czego szukam .
Oczywiście można znaleźć nocleg z lepszymi warunkami ale już za większą kwotę .
hotel i tak ma służyć tylko to spania wiec powinien spełnić moje wymagania
 Profil Relacje PM off  

#224 PostWysłany: 28 Wrz 2014 10:18 

olam22 napisał(a):
Hej,

czy ktoś z Was wie, jak można się skontaktować z hotelem Blu Sea St. George w St. Julian? Robiłyśmy rezerwację przez internet, ale niestety nie dostałyśmy żadnego maila z potwierdzeniem. Na stronie hotelu nie ma żadnego maila kontaktowego (jak to możliwe??).
Być może ktoś z Was miał podobny problem?
Będę wdzięczna za wszelką pomoc.

Pozdrawiam

Blue Sea St. George's Park
Dragonara Road
St Julians
00 356 213 511 47

Takie dane miałem na rezerwacji w 01/2013.
 Profil Relacje PM off  

#225 PostWysłany: 29 Wrz 2014 19:41 

Kiedy najlepiej jest rezerwować hotel ?
Wylot mam na kwiecień i nie wiem czy nie jest za wcześnie rezerwując hotel ? czy lepieju nie zwlekać nim zabranie wolnych pokoi .
 Profil Relacje PM off  

#226 PostWysłany: 29 Wrz 2014 20:12 
Awatar użytkownika

srebrny
Kwiecień to nie jest sezon, czekaj spokojnie i szukaj promocji pokoi nie zabraknie, na wszelki wypadek zarezerwuj coś z bezpłatną anulacją w rozsądnej cenie.
 Profil Relacje PM off  

#227 PostWysłany: 29 Wrz 2014 21:01 

dziękuj za informacje , a czy każda rezerwacja na otel.com jest z darmowym anulowaniem czy tylko oferty w których jest zaznaczone możliwość anulowania rezerwacji ?
 Profil Relacje PM off  

#228 PostWysłany: 29 Wrz 2014 22:42 

Loty: 64
Kilometry: 111 587
Krajów: 18 / 8.4%
niebieski
shagrat napisał(a):
W Qawra Inn na pewno można kupić obiad, ale my woleliśmy zminimalizować nasz kontakt z tym miejscem. Jedliśmy na mieście, po drugiej stronie w Qawrze jest tania knajpka nad morzem, George's czy jakoś tak, gdzie hamburgera z frytkami i sałatką kupisz już za 3 euro. Czajnika żadnego w hotelu nie ma, do gniazdek są potrzebne złączki, chyba można je za kaucją wypożyczyć w hotelu (nie próbowaliśmy). Więcej o samej Malcie tutaj: http://fly4free.pl/forum/viewtopic.php?f=21&t=761

Dwa dni temu wrocilem z Malty, potwierdzam- Georges ma sie dobrze, ceny niskie a wieczorem nie mozma znalezc miejsca mimo iz koniec wrzesnia

#229 PostWysłany: 06 Paź 2014 19:38 

Loty: 2
Kilometry: 2 559
Krajów: 2 / 0.9%
niebieski
Hotel Santana w Bugibba - czy był ktoś? Wifi za dodatkową opłatą - ile taka dopłata wynosi za godz / za dobę?
Czy jest tam w miarę czysto?
 Profil Relacje PM off  

#230 PostWysłany: 08 Paź 2014 16:51 
Awatar użytkownika

Znalazłem ciekawy nocleg w Mellieħa. Czy ten okręg jest w miarę OK jako baza wypadowa do zwiedzania wyspy (podróżowanie autobusem)?
 Profil Relacje PM off  

#231 PostWysłany: 08 Paź 2014 16:58 
Awatar użytkownika

srebrny
Mówisz o Hotelu Paradise Bay ;)

Dobry punkt na Gozo i północno-zachodnie plaże, ale do Valletty też spokojnie dojedziesz tylko chwilę dłużej to zajmie, a stamtąd to już cała wyspa stoi otworem.
 Profil Relacje PM off
jocenty lubi ten post.

#232 PostWysłany: 08 Paź 2014 17:03 
Awatar użytkownika

Akurat mówię o innym hotelu niż Twój podany. Samochód nie chce wypożyczać bo wiadomo ruch lewostronny a ja jakoś nie chce się tam tak poruszać- nie czuje się pewnie:P
Dzięki wielkie za informację !
 Profil Relacje PM off  

#233 PostWysłany: 08 Paź 2014 17:07 

niebieski
jocenty napisał(a):
Akurat mówię o innym hotelu niż Twój podany. Samochód nie chce wypożyczać bo wiadomo ruch lewostronny a ja jakoś nie chce się tam tak poruszać- nie czuje się pewnie:P
Dzięki wielkie za informację !

Tanie hotele i to w Busgibba masz na : https://www.travelrepublic.co.uk/ i z niej masz wszędzie blisko i komunikacja lepsza. :lol:
 Profil Relacje PM off  

#234 PostWysłany: 27 Paź 2014 22:31 

Witam, zapytam tutaj bo widze ze forum sprawne fajne i duzooo sie tu dowiem cos czuje :)

pierwszy raz planuje wylot sama, nie chce juz z BP, Malta druga polowa maja 2015, juz kupowac bilety i hotel? nie wiem jak to jest jak samemu sie ogarnia. Od tygodnia obserwuje hotele byly fajne za 600zl i znikneły :| został jeden, wiec nie wiem ja kto jerst czy znikaja takie najtansze tyle msc przed? wakacje maja byc z plecakiem po taniosci bez luksosow. tylko martwią mnie te znikające tanie hotele i w sumie nie wiem co teraz robic, juz wszystko bukowac? będę bardzoooo wdzięczna za pomoc
 Profil Relacje PM off  

#235 PostWysłany: 27 Paź 2014 22:47 

inna877 napisał(a):
Witam, zapytam tutaj bo widze ze forum sprawne fajne i duzooo sie tu dowiem cos czuje :)

pierwszy raz planuje wylot sama, nie chce juz z BP, Malta druga polowa maja 2015, juz kupowac bilety i hotel? nie wiem jak to jest jak samemu sie ogarnia. Od tygodnia obserwuje hotele byly fajne za 600zl i znikneły :| został jeden, wiec nie wiem ja kto jerst czy znikaja takie najtansze tyle msc przed? wakacje maja byc z plecakiem po taniosci bez luksosow. tylko martwią mnie te znikające tanie hotele i w sumie nie wiem co teraz robic, juz wszystko bukowac? będę bardzoooo wdzięczna za pomoc

Najpierw kup bilet lotniczy. Potem zdążysz spokojnie z hotelem. Pod koniec maja to już jest naprawdę fajnie na Malcie :)
 Profil Relacje PM off  

#236 PostWysłany: 27 Paź 2014 23:49 

no i zostana same drogie:p bilety widzialam za niecale 500zl na os w 2 str bez bagazu, taniej nie ma wszystko przeoralam, spoko cena?
 Profil Relacje PM off  

#237 PostWysłany: 28 Paź 2014 00:25 
Awatar użytkownika

srebrny
Szukamy taniego lotu w dziale "Szukam taniego lotu", a nie w temacie o noclegach.
;)
 Profil Relacje PM off  

#238 PostWysłany: 04 Lis 2014 23:49 

Loty: 2
Kilometry: 2 559
Krajów: 2 / 0.9%
niebieski
Czy to prawda,że w Blue See St.George - St.Julian możemy mieć za głośno z powodu zabaw klubowych i zachowań imprezowiczów? a będzie to nasza ostatnia noc przed lotem powrotnym... czy mieliście takie i podobne problemy w tym hotelu?
 Profil Relacje PM off  

#239 PostWysłany: 05 Lis 2014 00:06 
Awatar użytkownika

srebrny
Spędziłem tam z rodziną 10 nocy i tylko jedna była głośna że względu na imprezę na korytarzu i alarm przeciwpożarowy :D
Mieliśmy pokoje w spokojnej części, przy basenie i żadnych hałasów z klubów nie było, jak traficie na pokój w części "głośnej" przy klubach to raczej poczujecie klimat Paceville ;)
 Profil Relacje PM off  

#240 PostWysłany: 05 Lis 2014 00:49 
Awatar użytkownika

Loty: 17
Kilometry: 29 684
Potwierdzam, dostałem pokój od strony ulicy i na prawdę jest głośno. Jeśli się jest padniętym po całodniowym chodzeniu to szczerze nie przeszkadza (przynajmniej mi). Rozmawiałem tam z dwoma parami z Polski, i im na prośbę zamienili pokoje, w bardziej cichej części.

Kontakt z hotelem też prawda, słabooooo - nawet pod nr telefonu voucherze nikt się nie zgłaszał, a pod którymś znalezionym na goglach dopiero udało mi się do nich dodzwonić i potwierdzić rezerwację.

Także byłem w maju, super pora :)

Ale nie mogę narzekać - za ok 310 zł 7 nocy ze śniadaniami ;) (promo wrzucone przez F4F z AFT greckie -40E )

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 734 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 37  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość