Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Lut 2015 17:58 

Loty: 8
Kilometry: 22 290
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
Zakładam,że walizki Dunlopa z pomocji UK już trochę polatały :) Jakie Wasze opinie odnośnie jakości? Akurat bedę porzebował tą największą na bagaż rejestrowany ( w tej chwili są za 124zł) i pytanie do Was czy przeżyje parę wyjazdów - bo inaczej będzie pewnie traktowana niż podręczny :)
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 23 Lut 2015 18:14 
Awatar użytkownika

Loty: 121
Kilometry: 175 822
Krajów: 29 / 13.6%
srebrny
Korzystam z walizki dunlop 19 cali. Używam jej jako bagaż podręczny, nie tylko w samolotach. Jej jakość nie jest jakaś wysoka, ale w odniesieniu do jej ceny (30 zł) to jestem bardzo zadowolony. Wg mnie standard wykonania lepszy niż w tanich walizkach z supermarketu-mam tu na myśli przede wszystkim kółka, które naprawdę dają radę. Problem pojawia się jedynie gdy próbuję powiększyć walizkę poprzez rozsunięcie dodatkowych zamków-zauważyłem drobne przerwanie od razu po pierwszym użyciu.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 23 Lut 2015 18:56 
Awatar użytkownika

niebieski
Również uważam, że są na pewno warte swojej ceny. Nie jest to może jakaś wysoka półka ale jak oglądam czasami marketowe "rodzynki", które często są droższe od Dunlopa, to wybór jest jednoznaczny.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Lut 2015 20:54 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 122 440
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
Bardzo dobre walizki, na rejestrowany zawsze brałem tanie modele, bo wiadomo jak się obchodzą na lotniskach z bagażami.

#5 PostWysłany: 23 Lut 2015 21:00 

Leciały już 2 razy. Nie widać śladu użytkowania jak do tej pory, mam nadzieję, że jeszcze sporo wytrzymają,
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 23 Lut 2015 21:12 

niebieski
no dobra - jako,że temat pilny walizka zakupiona. Poleci w środę więc za tydzień zdam relację czy przeżyła :) dzięki za pomoc!

E:walizka przeżyła w obie strony. Są małe przetarcia na materiale ale w sumie ok. Na następny wyjazd też ja zabiorę.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 06 Mar 2015 11:25 
Awatar użytkownika

Loty: 501
Kilometry: 839 409
Krajów: 77 / 36.0%
srebrny
W razie czego mozesz owinac folia / streczem i ja zabezpieczysz.

#8 PostWysłany: 06 Mar 2015 11:39 

niebieski
Jasne,
Myślę,że w razie czego ją też zareklamuję - kupione w Direct Sport więc nie powinno być problemu.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 06 Mar 2015 12:27 

Loty: 40
Kilometry: 66 987
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
Moja walizka po 4 lotach jako podręczny i 1 jako rejestrowany tylko z drobnymi otarciami. Za to mój znajomy po pierwszym locie zepsuł wyciaganą rączkę oraz rozwaliło się mocowanie plastikowe od kółka.

Wysłane z mojego HTC One_M8 dual sim przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości