Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Cze 2013 15:57 

Cześć, szukam taniego przelotu na dosłownie 3, 4 dni pod koniec września (najlepiej w okresie od 25 do 30 wrzesnia) dla dwóch osób, chciałbym żeby był to krótki wyjazd wypoczynkowy. Docelowo chciałbym pojechac do Barcelony badz do Włoch (Rzym, Mediolan).
Udało mi sie znależc na Wizz Air przelot z Poznania do Barcelony przelot w dwie storny za około 400 zł mysle, ze to dobra cena, jednak koleżanka(której juz pomogliście) poleciła mi Was, mowiąc, że macie większe obeznanie i byćmoże będziecie mogli pomóc mi znaleźć wylot do Włoch czy tez tanszy do Barcelony ;)
Dodam, że nigdy wczesniej nie podóżowałem samolotem, wiec jestem w tym temacie kompletnie zielony.
Dziekuję, za kazdy pórbe pomocy ;)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 24 Cze 2013 09:24 

Loty: 119
Kilometry: 307 051
Krajów: 32 / 15.0%
szamil napisał(a):
Cześć, szukam taniego przelotu na dosłownie 3, 4 dni pod koniec września (najlepiej w okresie od 25 do 30 wrzesnia) dla dwóch osób, chciałbym żeby był to krótki wyjazd wypoczynkowy. Docelowo chciałbym pojechac do Barcelony badz do Włoch (Rzym, Mediolan).
Udało mi sie znależc na Wizz Air przelot z Poznania do Barcelony przelot w dwie storny za około 400 zł mysle, ze to dobra cena, jednak koleżanka(której juz pomogliście) poleciła mi Was, mowiąc, że macie większe obeznanie i byćmoże będziecie mogli pomóc mi znaleźć wylot do Włoch czy tez tanszy do Barcelony ;)
Dodam, że nigdy wczesniej nie podóżowałem samolotem, wiec jestem w tym temacie kompletnie zielony.
Dziekuję, za kazdy pórbe pomocy ;)

Obserwuj strone Wizz i Ryanair w interesujących kierunkach a na pewno coś znajdziesz. Polecam nie czekać na okazję lotów za 10zł bo tą są ceny jednego dnia. Jeżeli cenę osiągnie pułap 200-300 zł za osobę w dwie strony to warto rezerwować .
Jak tak zawsze robię i to jest mój profil działania.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości