Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 24 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 15 Gru 2012 19:12 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Wizzair (WDC + Citi Wizz z małym bagażem podręcznym)
Ryanair (MAstercard Prepaid z bagażem podręcznym)
Kod:
   Wizz Xclusive      Gdansk (GDN)      Barcelona (BCN)      So, 19 sty 17:05   So, 19 sty 20:05   14 h 50   25,25   PLN
   Ryanair      Barcelona (BCN)      Malaga (AGP)      N, 20 sty 06:15   N, 20 sty 07:55      32,75   PLN
   Ryanair      Malaga (AGP)      Barcelona (BCN)      So, 26 sty 08:30   So, 26 sty 10:15   15 h 25   32,75   PLN
   Wizz Xclusive      Barcelona (BCN)      Gdansk (GDN)      So, 26 sty 20:40   So, 26 sty 23:55      25,25   PLN
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#2 PostWysłany: 15 Gru 2012 19:18 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
Krajów: 25 / 11.7%
złoty
Do Skrzata:
Z całym szacunkiem do znalezisk( bo większość jest ciekawa) nie uważasz, że z ilością trochę przesadzasz?? Może załóż wątek znaleziska od Skrzata ?

Załączniki:
znaleziska.jpg
znaleziska.jpg [ 61.53 KiB | Obejrzany 871 razy ]

#3 PostWysłany: 15 Gru 2012 19:26 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Niech wypowie się moderator :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 15 Gru 2012 19:32 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
Krajów: 15 / 7.0%
niebieski
Im więcej tym lepiej ;)
Jakość znalezisk jest niezła.

#5 PostWysłany: 15 Gru 2012 19:33 
Awatar użytkownika

niebieski
skrzat napisał(a):

popieram Gaszpara, miałem to samo odczucie. Nie prosciej wrzucic temat pt. "Gdańsk Barcelona 44 zł rt (+tanie Baleary/Malaga)" ?

Gdyby to były całkowicie oddzielne znaleziska to ok, ale w tym wypadku jedynie zaśmiecają forum.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 15 Gru 2012 19:40 

Czysto i przejrzyście, wszystko widać jak na patelni - mi pasuje;)

Ciekawe znaleziska skrzat!

#7 PostWysłany: 15 Gru 2012 19:42 

Loty: 12
Kilometry: 62 544
Krajów: 6 / 2.8%
niebieski
Znaleziska fajne, ale moim zdaniem powinno zrobić się jeden temat znaleziska od skrzata bo teraz jak chce zobaczyć np. wczorajsze znaleziska to muszę na następną stronę przewijać bo dzisiejsze zajmują całą pierwszą...

Zapraszam również na profil facebookowy: https://www.facebook.com/seetheworld89/
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 15 Gru 2012 20:06 
Awatar użytkownika

Loty: 398
Kilometry: 680 713
Krajów: 48 / 22.4%
platynowy
Bardzo podobaja mi sie propozycje skrzata
jasno czytelnie, wszystko wzorcowo podane.
Jak zalozy swoja wlasny watek - propozycje pomysly zwal jak chcial skrzata
moze udobrucha pozostala czesc forumowiczow.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 15 Gru 2012 20:15 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Chyba utworzę konkurencyjne forum :)
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 15 Gru 2012 20:22 

Zbanowany
niebieski
Blackall napisał(a):
skrzat napisał(a):

popieram Gaszpara, miałem to samo odczucie. Nie prosciej wrzucic temat pt. "Gdańsk Barcelona 44 zł rt (+tanie Baleary/Malaga)" ?

Gdyby to były całkowicie oddzielne znaleziska to ok, ale w tym wypadku jedynie zaśmiecają forum.

pisalem juz o tym wczesniej, ale moj post zostal usuniety. Moze skrzat to ta sama osoba co lukaszzst (czy jakos tak), tylko dorobil sie azuona. Dzien w dzien podobne wrzuty, ciezko przeglada sie to podforum przez tego uzytkownika.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 15 Gru 2012 20:27 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Komornik napisał(a):
pisalem juz o tym wczesniej, ale moj post zostal usuniety. Moze skrzat to ta sama osoba co lukaszzst (czy jakos tak), tylko dorobil sie azuona. Dzien w dzien podobne wrzuty, ciezko przeglada sie to podforum przez tego uzytkownika.

Nie mam z nim nic wspólnego z lukaszzst. On chyba (z tego co pamiętam) przeklejał "znaleziska" z innych forów, a te co tu wstawiam są znalezione przeze mnie.

Załóżcie sondę na mój temat i tyle w temacie :)
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 15 Gru 2012 20:32 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
Krajów: 38 / 17.8%
srebrny
Jak dla mnie to główny plus tego że każda wrzuta jest w innym wątku jest taki, że nad każdą propozycją można osobno podyskutować i nie robi się jeden wielki burdel.

Plus jak klikam na "pokaż nieprzeczytane posty" to widzę wszystkie jak na tacy i nie muszę się przedzierać przez jakiś konkretny wątek żeby może znaleźć coś co mnie zainteresuje.
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 15 Gru 2012 20:33 
Awatar użytkownika

Dobre wrzuty, chyba się na coś zdecyduje ;)
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 15 Gru 2012 20:34 

niebieski
skrzat napisał(a):
Komornik napisał(a):

Nie mam z nim nic wspólnego z lukaszzst. On chyba (z tego co pamiętam) przeklejał "znaleziska" z innych forów, a te co tu wstawiam są znalezione przeze mnie.

Załóżcie sondę na mój temat i tyle w temacie :)

Człowieku ogarnij się, kupiłeś Azuona i myślisz że jesteś panem świata.
Przecież wszyscy mówimy że to co wklejasz to fajne znaleziska i świetnie że jest taka osoba jak Ty, a nasze sugestie mają na celu usprawnianie forum i wprowadzenie czytelności bo to nasze wspólne dobro. Jeżeli tego nie rozumiesz no to szkoda.
PS. Nie bądź dzieckiem i się nie obrażaj, a pomysł sondy przemilczmy.
Pozdro

Zapraszam również na profil facebookowy: https://www.facebook.com/seetheworld89/
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 15 Gru 2012 20:37 
Awatar użytkownika

HON fly4free
@Mikolaj2206 nie obrażam się, tylko proponuję, aby moderator lub ogół wypowiedział się, czy chcą mieć jeden wątek z moimi wrzutkami.
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 15 Gru 2012 20:40 

Zbanowany
niebieski
skrzat napisał(a):
@Mikolaj2206 nie obrażam się, tylko proponuję, aby moderator lub ogół wypowiedział się, czy chcą mieć jeden wątek z moimi wrzutkami.

zacytuje moderatora, bo moze ci to umknelo:
"popieram Gaszpara, miałem to samo odczucie. Nie prosciej wrzucic temat pt. "Gdańsk Barcelona 44 zł rt (+tanie Baleary/Malaga)" ?
Gdyby to były całkowicie oddzielne znaleziska to ok, ale w tym wypadku jedynie zaśmiecają forum."

I wypowiedz Gaszpar:
"Z całym szacunkiem do znalezisk( bo większość jest ciekawa) nie uważasz, że z ilością trochę przesadzasz?? Może załóż wątek znaleziska od Skrzata ?"
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 15 Gru 2012 20:43 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
Krajów: 38 / 17.8%
srebrny
Komornik napisał(a):
skrzat napisał(a):

zacytuje moderatora, bo moze ci to umknelo:
"popieram Gaszpara, miałem to samo odczucie. Nie prosciej wrzucic temat pt. "Gdańsk Barcelona 44 zł rt (+tanie Baleary/Malaga)" ?
Gdyby to były całkowicie oddzielne znaleziska to ok, ale w tym wypadku jedynie zaśmiecają forum."

I wypowiedz Gaszpar:
"Z całym szacunkiem do znalezisk( bo większość jest ciekawa) nie uważasz, że z ilością trochę przesadzasz?? Może załóż wątek znaleziska od Skrzata ?"

Tylko że moderator nie mówi o tym żeby założyć osobny wątek ze znaleziskami od Skrzata, a o tym że te wyloty na Baleary mogłyby być wrzucone w jeden zamiast tych kilku.
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 15 Gru 2012 20:43 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Z Barceloną zgadzam się, że mogłem kilka wątków dać w jednym. Odnośnie "mojego" wątku, chciałbym otrzymać jasny sygnał od Moda
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 15 Gru 2012 20:44 

niebieski
To jak już się tak targujemy to może założyć wątki:
Wyloty z WMI,
z Katowic itd.. ?

Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 15 Gru 2012 20:45 
Awatar użytkownika

srebrny
Ale o czym tu jeszcze dyskutowac? Wszystko w temacie zostalo juz napisane. Nie bedziemy tworzyc dla kazdego uzytkownika osobnego watku z jego wrzutami. Dopracuj przekazywanie informacji tak jak @Blackall Ci podpowiedzial.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 24 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości