Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 06 Sty 2014 23:27 
Awatar użytkownika

Loty: 43
Kilometry: 185 024
Krajów: 19 / 8.9%
Chciałam podbić temat jednym pytaniem. Piszecie o mleku już rozrobionym a jak jest z tym jeszcze w paczce. Zastanawiam sie nad sensem brania rejestrowanego bagażu Wizzairem tylko po to żeby przewieźć zapieczętowane sypkie mleko dla dziecka. Dziecko ma 2,5 r.- myślicie że jest szansa że mi każą wywalić? mleko pakowane jest w kartonik + tajemniczą aluminiową torebkę :o
Mogę spróbować ale taki biały proszek.....
Co radzicie? Byle nie dzwonienie na infolinię :?
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#22 PostWysłany: 06 Sty 2014 23:28 
Awatar użytkownika

srebrny
Jak mleko jest w proszku to mozesz brac ile chcesz.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 07 Sty 2014 11:21 
Awatar użytkownika

Loty: 43
Kilometry: 185 024
Krajów: 19 / 8.9%
Serio? do głowy by mi nie przyszło!
Cudowna informacja! Dzięki :D
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 21 Sty 2014 13:28 

Loty: 35
Kilometry: 85 625
Krajów: 16 / 7.5%
Dokładnie. Nam z dziećmi to przechodzi wszystko. I woda w niekapkach i pełne termosy i mnóstwo słoiczkowego jedzenia i oczywiście puszki mleka. Jako, ze wyjazd jest przeważnie z Polski więc ładnie i dokładnie tłumaczę co i ile czego mam. Czasem nawet nie chcą żeby im to pokazywać.

#25 PostWysłany: 21 Sty 2014 16:04 
Awatar użytkownika

Bez problemu mleko w proszku przeszło. Puszka była otwarta (przesypałam do mniejszego opakowania) i dla tego kazali kosztować, tak samo wodę z termosu. Jak opakowanie jest fabrycznie zamknięte, nie każą otwierać. Puszka jest w środku aluminiowa więc świeci się podejrzanie i warto od razu powiedzieć, że masz w bagażu jedzenie dla dziecka. Co do wieku, naszego prawie 2,5 latka potraktowano tak samo jak infanta i nikt nie robił problemów ani z wózkiem, ani z jedzeniem i piciem w rozsądnych ilościach.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 09 Kwi 2014 08:28 

Zbanowany
Ja podróżuje bardzo często z małym dzieckiem i nigdy nie miałam jakiś większych problemów, to prawda zdarzyło mi się że musiałam próbować, ale jeżeli jest zamknięte fabrycznie to nie robią żadnych problemów
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość