Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Gru 2015 16:59 
Awatar użytkownika

Loty: 67
Kilometry: 146 355
Krajów: 25 / 11.7%
srebrny
Grenlandia bywa oczywiście ciutkę taniej z Kopenhagi, ale to nie to samo co poskładanie Islandii i Grenlandii w jeden trip :) Dorzucając do tego loty Wizzem z Gdańska spokojnie zmieścimy się <500 EUR
Cały czerwiec - sierpień, loty w każdy poniedziałek i piątek
http://www.momondo.ie/flightsearch/?Sea ... e&NA=false

Załączniki:
kef.png
kef.png [ 23.71 KiB | Obejrzany 2666 razy ]
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 08 Gru 2015 15:26 

Niva napisał(a):
Grenlandia bywa oczywiście ciutkę taniej z Kopenhagi,

Jestem własnie w trakcie poszukiwania jakiejkolwiek opcji bardziej budżetowej dostania sie na Grenlandię niz Air Greenland. Wiem, ze linia Greenland Express ma połączenia zawieszone. Wiem, ze sprzedawali tańsze bilety (niz Air Greenland) ale nie wiem czy kiedykolwiek wozili pasażerów? Czy jest jeszcze jakas opcja dolotu na Grenlandię? Jaką opcje miałaś na myśli? Będe wdzięczny za wskazówki.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 08 Gru 2015 15:43 

@sevson, masz Air Greenland z CPH do SFJ. Na sierpień widzę 650 EUR RT ale nie szukałem zbyt starannie po datach.
 PM off  

#4 PostWysłany: 08 Gru 2015 17:36 
Awatar użytkownika

Loty: 67
Kilometry: 146 355
Krajów: 25 / 11.7%
srebrny
Dokładnie te połączenia z CPH, o których mówisz. Zdarza się, że na lato mają całkiem fajne ceny, no ale trzeba polować. W sumie nie wiem jak w tym roku wygląda możliwość połączeń Expressu z CPH. Dolot do CPH z Polski tanimi liniami jest trochę tańszy niż do KEF, więc i cała cena wychodzi trochę niższa, no ale bez Islandii po drodze :)

http://www.fly4free.com/deal/europe/hot ... -2996-dkk/
http://www.fly4free.pl/wakacje-2015-gre ... -1719-pln/
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości