Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Sty 2012 00:51 

...moze komus sie przyda :)
Cena juz nie najgorsza a powinno byc juz w miare cieplo na Sycylii.
Oczywiscie z bagazem podrecznym i platnoscia karta bezharaczowa

KRK - TRAPANI (2 miejsca w cenie)
Wt17 kwi 12
19:45 Odlot
22:20 Przylot

TRAPANI - KRK (ponad 2 miejsca w cenie)
Wt24 kwi 12
LotFR 8067 16:45 Odlot
19:20 Przylot
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 30 Sty 2012 01:17 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Krajów: 2 / 0.9%
Pisałem o tym niedawno na Krakolot.pl, widać ta cena długo coś się trzyma. Termin identyczny: http://www.krakolot.pl/sycylia-trapni-za-186-zl/
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 30 Sty 2012 12:59 

...a myslalem, ze bedzie to moje znalezisko :D
Nie zagladam na Krakolot.pl wiec nie wiedzialem, ze juz o tym pisales.
Niemniej fajnie, ze wrzuciles na glowna bo stosunek cena/kierunek bardzo dobry (zwlaszcza, ze kwietniu na Sycylii juz calkiem przyjemnie)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 31 Sty 2012 20:44 

Witam

Myślicie ze pod koniec kwietnia bedzie coś taniej na tej trasie?Katowice-Trapani albo KRAKOW-Trapani i powrot hmm jak tak kiedyś patrzyłem to ta trasa była stosunkowo tania.
Co o tym myślicie?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 31 Sty 2012 20:59 
Awatar użytkownika

niebieski
szoszo napisał(a):
Witam

Myślicie ze pod koniec kwietnia bedzie coś taniej na tej trasie?Katowice-Trapani albo KRAKOW-Trapani i powrot hmm jak tak kiedyś patrzyłem to ta trasa była stosunkowo tania.
Co o tym myślicie?

pojawialy sie czasem bilety w promocji w jedna strone. Czy tania? tego bym nie powiedzial. 187PLN za bezposredni lot to jest dobra cena, watpie ze bedzie taniej, ew nieduzo taniej, zwlaszcza, ze loty laczone przez wlochy w tej chili sie srednio oplacaja ze wzgledu za oplate za rezerwacje.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 31 Sty 2012 23:22 
Awatar użytkownika

niebieski
31 stycznia 2012, 22:20 już jest 264,25 zł

180-190zł, to dobra cena, zwłaszcza, że raczej nie ma co liczyć na Sycylię w 2012 poniżej 100zł, o ile się coś będzie trafiać to raczej 150-250zł
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 01 Lut 2012 14:06 

Blackall napisał(a):
szoszo napisał(a):
Witam

Co o tym myślicie?

pojawialy sie czasem bilety w promocji w jedna strone. Czy tania? tego bym nie powiedzial. 187PLN za bezposredni lot to jest dobra cena, watpie ze bedzie taniej, ew nieduzo taniej, zwlaszcza, ze loty laczone przez wlochy w tej chili sie srednio oplacaja ze wzgledu za oplate za rezerwacje.

Przecież są ludzie pomagający mający Ryanair Cash Passport.

Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości