Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 29 Sty 2016 16:27 

Dokąd
  • Maroko

Data wylotu
  • 01.03.2016

Długość pobytu
  • 6-12 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • 1140

Dodatkowe informacje
  • Cześć,
    Szukam możliwie taniego transportu do Maroko w marcu.
    Lecę z nartami, więc to niestety drastycznie zwiększa koszt imprezy. Najtaniej do tej pory znalazłem opcję przelotu z Polski do Brukseli Wizzairem, z Brukseli do Maroko Ryanairem. Razem ze sprzętem sportowym - 1140zł w obie strony, z czego same narty kosztują ponad 600zł. Trochę drogo...
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 29 Sty 2016 16:29 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Poszukaj z Berlina, easyjetem.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 29 Sty 2016 16:42 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
A myślałeś nad czarterem Rainbow? Bagaż masz w cenie. Wyloty z KTW/WAW.

Załączniki:
ktw_aga_waw.png
ktw_aga_waw.png [ 40.51 KiB | Obejrzany 2465 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 29 Sty 2016 16:45 

niebieski
Nie wiem czy jest sens pchać się tam z własnym sprzętem, poważniej pojeździć tam chyba ciężko, a można sobie tylko sprzęt zniszczyć. Poza tym warunki śniegowe tam to spora niewiadoma - też się wybierałem, ale niestety tydzień temu zero śniegu, 20 stopni w dzień i pozostało nam zwiedzanie Marakeszu. Z tego co mówili miejscowi tegoroczna zima jest wyjątkowo sucha i ciepła.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 30 Sty 2016 18:45 

Krasnal, wielkie dzięki! :) Myślałem, że czartery nie latają w tym terminie. W zasadzie kwestia rozwiązana, bo przelot w granicach 800zł ze sprzętem, jak najbardziej mi odpowiada.

Niciej, o którym ośrodku narciarskim mówisz? Zazwyczaj największe opady są tam na przełomie lutego-marca.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 30 Sty 2016 18:56 
Awatar użytkownika

Loty: 442
Kilometry: 537 690
Krajów: 57 / 26.6%
srebrny
Dokładnie jak @niciej wspomniał. Tydzień temu byliśmy w Setti Fatma i miejscowy przewodnik oprowadzając turystów mówił, że w tym roku kiepsko będzie ze śniegiem i w Oukaïmeden nie da się pojeździć..

#7 PostWysłany: 31 Sty 2016 21:35 

niebieski
Dokładnie, mówiłem o Oukaimeden.
Sytuację można mniej więcej kontrolować na stronie obserwatorium w okolicy:http://www.astroclaudine.fr/MOSS-live.htm
Sam "resort" nie ma własnych kamerek. A śniegu nie ma chyba póki co nawet na Toubkalu
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 02 Lut 2016 20:21 

Dzieki wielkie za informacje! Faktycznie na Toubkalu poki co bieda, zobaczymy co bedzie sie dzialo w najblizszych tygodniach i wtedy podejme decyzje :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości