Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Malta 13.10 - 20.10
#1 PostWysłany: 06 Wrz 2012 12:29 
Awatar użytkownika

Witam serdecznie ;))

Szukam taniego lotu na Maltę, muszę tam być w dniach od 13-20 października. Loty najlepiej z Polski ale mogę być z przesiadkami, może też być nocka na lotnisku (czyli mogę wylecieć nawet 12 października) byle by na 13 być :) preferowane lotniska to Poznań, Bydgoszcz, Gdańsk ale nie stoi na przeszkodzie dojazd do Warszawy czy tez np Wrocławia.

Może to być lot zarówno ryanairem jak i wizzem, aktualna cena bezpośredniego lotu kształtuje się powyżej 500zł... jeszcze tydzień temu było 300zł mogłem brac ale chciałem jeszcze poczekać na mniejsza kwotę... Hotel już mam zarezerwowany na ten właśnie termin dlatego tak bardzo mi zależy.

Dziękuję bardzo za pomoc! :)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 06 Wrz 2012 12:44 
Awatar użytkownika

Widzę że z Barcelony jest po 16 euro w jedną stronę... w takim razie jak dostać się do Barcelony względnie tanio 12 października aby 13 z samego rana wylecieć
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 06 Wrz 2012 14:34 

niebieski
z tego co widzę na moim demo azuonie, to powinieneś posprawdzać jeszcze coś z przesiadkami w Bolonii ;-)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Wrz 2012 15:10 
Awatar użytkownika

Dziękuje z odp. myślicie że cena wrocław malta może jeszcze spaść?...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości