Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Lip 2013 14:57 

Cześć,
chcę zarezerwować lot z katowic do burgas w terminie 7-14 września. Na dzień dzisiejszy cena RT to 468zł. Myślicie żeby brać, czy lepiej trochę poczekać to cena spadnie? Zwłaszcza, że bilet powrotny kosztuje 369zł... Brać już czy poczekać?
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 24 Lip 2013 15:38 

HON fly4free
seth napisał(a):
Cześć,
chcę zarezerwować lot z katowic do burgas w terminie 7-14 września. Na dzień dzisiejszy cena RT to 468zł. Myślicie żeby brać, czy lepiej trochę poczekać to cena spadnie? Zwłaszcza, że bilet powrotny kosztuje 369zł... Brać już czy poczekać?

powrotny może tylko zdrożeć
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 24 Lip 2013 16:00 
Awatar użytkownika

Loty: 187
Kilometry: 302 324
Krajów: 43 / 20.1%
Zbanowany
Kupić lot tam, powrót szukać z przesiadką, z innego miasta np z Sofii

#4 PostWysłany: 24 Lip 2013 16:03 

niebieski
seth napisał(a):
Cześć,

Myślę, że powrotny może trochę potanieć, jeśli samoloty nie będą pełne, ale trudno przewiedzieć.
Jeśli będziesz kupował więcej niż 2 bilety w ciągu roku, warto kupić sobie Wizz Discount Club, wtedy zaoszczędzisz po 45 zł za każdy odcinek.

Powrót możesz poszukać przez Sofię i Mediolan.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 17 Gru 2013 13:34 

Loty: 2
Kilometry: 3 738
Krajów: 2 / 0.9%
Witam. Czy ktoś z forumowiczów ma doświadczenie z biletami do Burgas na okres wakacji. Czy ceny moga spaść? Do ilu? Kiedy? Czy ten kierunek rządzi się swoimi prawami. Proszę o poradę ludzi mających doświadczenie z lata 2013. Z góry dziękuję.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości