Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Mar 2013 14:55 

Witam serdecznie. to mój pierwszy post na forum, chociaż śledzę je od kilku lat. Przepraszam również, za niedociągnięcia, ale że jestem osobą niewidomą, to pewne błędy mogą się wkraść bez mojej wiedzy. Do rzeczy jednak.

Połowa czerwca, dokładnie 12 13 tego miesiąca, chcę dotrzeć z południa Polski Wrocław, Katowice, Kraków, do Oulu a najlepiej Kemi w północnej Finlandii. Niestety połączeń tanich jak na lekarstwo, więc proszę o pomoc w znalezieniu względnie taniego lotu.
Szukam już od kilku dni, ale ciągle nie jest tak dobrze jak bym sobie życzył.

Sprawdzane przeze mnie opcje to LOT Finair, Airbaltic, Norwegian i inne.
Jakby jednak nie patrzeć, ciągle jednak wychodzi po około 1000 zł na osobę.
Przylot z powrotem najpóźniej 19 czerwca. Chciałbym w miarę możliwości obniżyć koszty, tym bardziej, że przy dolocie do Oulu, do Kemi trzeba jeszcze dojechać a podróż po Suomi tania nie jest.W miarę możliwości, chciałbym podróż odbyć w ciągu jednego dnia, lub dolecieć do celu, najdalej w południe drugiego dnia podróży z uwzględnieniem średnio niedrogiego noclegu.
Noclegi na lotniskach odpadają. Nocowałem już na Barajas i na Teneryfie więc bardzo dziękuję, ale to nie dla mnie.
W razie pytań uzupełniającyh chętnie odpowiem a za pomoc już teraz bardzo dziękuję.
--
Serdecznie pozdrawiam, Paweł
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości