Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 31 Mar 2012 13:06 

Wygląda że mamy najniższe ceny na Kretę od początku wprowadzenia do sprzedaży. Wpadły mega tanie bilety do Chanii na kwiecień, są wyloty i powroty po 70 zł OW. Da się złożyć np. 16-23, 16-27 za 140zł RT, 20-27 139zł, 20-30 139zł, 16-30 140zł, 23-30 193zł, na maj da się złożyć poniżej 300zł RT. Na czerwiec też poniżej 300zł RT, np. 28.05-11.06 288,20zł, 4-11.06 294,20zł.
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#2 PostWysłany: 31 Mar 2012 13:10 
Awatar użytkownika

Loty: 74
Kilometry: 154 967
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
z jakiego miasta?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 31 Mar 2012 13:11 
Awatar użytkownika

srebrny
Jeżeli chodzi o Polskę to lata tylko z Wrocławia.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 31 Mar 2012 13:15 

Aaaa, chodzi oczywiście o Wrocław - Chania by Ryanair, widzę że za 140 jest jeszcze 16-20.04. Korzystajcie póki możecie bo Kreta piękna (plaże Balos!!!, Elafonissi, Falassarna) a Chania to perełka wyspy. Wiem bo byłem i z całego serca polecam. W maju da się już kąpać.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 31 Mar 2012 13:29 

Loty: 1
Kilometry: 3 789
Krajów: 2 / 0.9%
niebieski
28 maja po 82zł 2 miejsca
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 17 Maj 2012 20:59 

czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda dojazd do Balos samochodem ? chodzi mi dokładnie jaką markę samochodu wybrać, żeby bez problemu dojechać (chodzi mi o osobówki, a nie terenowe 4x4) - będziemy na Krecie w połowie czerwca i chce m.in odwiedzić Balos i Elafonissi :) nie ukrywam, że naczytałam się różnych opinii na forach + oglądałam kilka filmów na youtube i te strome odcinki trochę mnie przerażają.
Może ktoś był i może się podzielić spostrzeżeniami :)

#7 PostWysłany: 17 Maj 2012 21:33 

izuuu123 napisał(a):
czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda dojazd do Balos samochodem ? chodzi mi dokładnie jaką markę samochodu wybrać, żeby bez problemu dojechać (chodzi mi o osobówki, a nie terenowe 4x4) - będziemy na Krecie w połowie czerwca i chce m.in odwiedzić Balos i Elafonissi :) nie ukrywam, że naczytałam się różnych opinii na forach + oglądałam kilka filmów na youtube i te strome odcinki trochę mnie przerażają.
Może ktoś był i może się podzielić spostrzeżeniami :)

To chyba pytanie w zlym dziale, ale postaram sie odpowiedziec.
Dojazd jak na wiele fajnych plaz to kilka km szutrowa, dziurawa droga. O ile sie tam wolno jedzie to nic nie urwiesz, na koncu jest rzeczywiscie bardzo stromy podjazd. Auto ponizej 80KM mysle, ze tam moze miec na samym koncu spore problemy z podjechaniem, czesc osob rezygnuje w jednym miejscu i cofa. Ja mialem B klasy ale z silkiem 1.4turbo zdaje sie i jakos wjechal. Na Twoim miejscu jesli chcecie sie tam wdrapac bralbym jakiekolwiek auto, ktorego silnik bedzie mial przynajmniej 80-100koni, w zaleznosci od ilosci osob na pokladzie. C klasa kazda powinna wjechac IMO, tylko ubezpieczenie podwozia polecam, bo dziura na dziurze. Dosc ciekawe, ze sporo ulawia wjazd wylaczenie klimatyzacji na ostatnim odcinku podjazdu. :) W najgorszym razie auto mozna zostawic na dole i pojsc na piechote - bardzo daleko nie jest.

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 17 Maj 2012 21:44 

Ja powiem tak, lekko nie jest ale tak jak pisał Maciek jak się jedzie powoli to nic się nie stanie. My jechaliśmy co prawda Suzuki Jimmy ale każdym innym autem też dasz spokojnie radę, widziałem i matizy i pandy i ... seicento. Co prawda było trochę strachu i plecy mokre ale uwierz mi warto, gdy wyjdziesz zza skał i zobaczysz ten widok kopara Ci opadnie a uśmiech sam zagości na twarzy. Jeśli mogę coś zasugerować to podjedź tam rano jak jeszcze nie będzie wycieczek statkiem z Kissamos lub po południu jak już odjadą.
Pozdrawiam i szczerze zazdroszczę:)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 17 Maj 2012 21:55 

no chyba nie takie złe miejsce skoro tak szybko jest odpowiedź z Waszej strony:) Dzięki bardzo za reakcję, każda informacja się przyda

niecny plan polega na tym, że jedziemy na Balos rano ok 9.00 i śpimy na plaży. Chcemy przynajmniej przez trochę być w tym małym raju sami :D bez tych tłumów, a następnego dnia wyruszyć wzdłuż wybrzeża na Elafonissi - zwiedzając po drodze wszystko co się da. Jak na razie jest nas 3 osoby - jakie auto bierzemy jeszcze nie wiemy(do ustalenia). Zdaje sobie sprawę, że ten ok. 11 km odcinek będziemy jechać ze średnią prędkością 15-20km/h , przerażają mnie tylko te podjazdy w górę... , ale myślę, że widoki wynagradzają cały trud :) Jeśli o mnie chodzi to wolę dopłacić te 20Eur i mieć pewność że podjedziemy pod górę, a nie że będziemy się zsuwać w dół, dlatego wolę się na tym etapie upewnić jakie auto wybrać, żeby później nie było rozczarowań :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości