Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Sie 2016 01:07 
Awatar użytkownika

Witam!
Na przełomie września i października organizujemy ze znajomymi wieczór kawalerski dla naszego kumpla i myślimy żeby pojechać na 2-3 noce gdzieś w Bieszczady. Jesteśmy z województwa Lubelskiego i chcemy się wybrać gdzieś stosunkowo niedaleko. Chodzi o jakieś domki do wynajęcia ewentualnie jakieś schronisko. Jest nas 7 osób. Idealnie by było jakby w pobliżu były do zorganizowania jakieś atrakcje lub chociaż jakiś ciekawy szlak niekoniecznie górski. Rozglądałem się trochę w internecie oraz przeglądałem forum ale szczerze mówiąc nie bardzo wiem gdzie szukać jakiś pomocnych informacji. Myślę, że tutaj najlepiej szukać pomocy.

Pozdrawiam!
 Profil Relacje PM off  

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#2 PostWysłany: 01 Sie 2016 15:52 
Awatar użytkownika

Loty: 138
Kilometry: 319 915
Krajów: 24 / 11.2%
Czy chcecie jechać typowo w Bieszczady, czyli na tereny górskie, wyjść na szlak i spać w schronisku zapominając o typowych atrakcjach wieczoru kawalerskiego? ;)
Czy wolicie jechać w "prawie" Bieszczady czyli okolice jeziora Solińskiego, gdzie będzie można załapać się na jakąś imprezę wieczorem + zorganizować sobie coś ciekawego na dzień czyli wypad na paintball itp?
Czy jednak wolicie frytki do tego i chcielibyście to wszystko połączyć ?
Od tego zależy doradzenie Wam miejscówki :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 01 Sie 2016 15:59 
Awatar użytkownika

srebrny
polecam Dukle

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 02 Sie 2016 16:27 
Awatar użytkownika

Dzięki za odpowiedź. Bardziej chodzi mi o tą drugą opcje czyli w "prawie" Bieszczady + jakaś impreza wieczorem i jakaś atrakcja w ciągu dnia ;)
Znacie jakieś miejsca spełniające te warunki?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość