Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 17 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Sie 2011 20:59 

Witam!

Szukam lotu dla 8 osób na Wyspy Kanaryjskie w drugiej połowie września. Wylot może być z każdego lotniska w Polsce (najoptymalniej byłoby z Poznania lub Wrocławia). Miejsce docelowe Wyspy Kanaryjskie (obojętnie jaka). Termin: druga połowa września, pobyt na miejscu około 10 dni. Oczywiście lot z przesiadką i możemy bez problemu zaliczyć nockę na lotnisku. Wahamy się jeszczy, czy damy radę z samym bagażem podręcznym... Priorytet: oby było jak najtaniej ;) Czytałam, że można znależć lot za 500 zł w obie strony, niestety sama nie potrafię takiego namierzyć.
Z góry dziękuję za wszelką pomoc, pozdrawiam

Ewa
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 01 Sie 2011 21:09 
Awatar użytkownika

srebrny
Zerknij na to
viewtopic.php?f=8&t=4301
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 01 Sie 2011 21:33 

Jeśli nie jest ci szkoda "paru groszy" proponuje zakupic (azuon)-świetny program do wyszukiwania tanich lotów.-wntl~ pewnie z niego korzystał. Możesz też wejść na stronkę skyscanner.pl polecam. Są też niezłe bo tanie i bezpośrednie połączenie z magdeburga na gran canarie u ryanaira (18-29 wrześień 127 euro za osobe w dwie strony, przy płatności kartą fly4free) . Z poznania do magdeburga nie jest aż tak daleko a zaoszczędzasz sporo czasu na przesiadkach. Bagaż podręczny w zupełności wystarcza, przejżyj forum to znajdziesz technikę pakowania. :D. Gdybyś zdecydowała się na gran canarie to tylko południe wyspy. Najpiękniejsze plaże i najlepsza pogoda.

#4 PostWysłany: 03 Sie 2011 20:43 

Dziękuję za wszystkie sugestie ;) a może tak autokar/pociąg do Berlina i stamtąd jakiś tani lot... Ktoś tak może kombinował ?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 03 Sie 2011 21:16 
Awatar użytkownika

Loty: 32
Kilometry: 46 097
Krajów: 10 / 4.7%
niebieski
Mogłaś trochę wcześniej się za to wziąć. Ja kupowałam bilety na Kanary już kilka miesięcy temu. Wyszło ok. 450 zł. Termin 10-20 września. Lecimy z Poznania, w obie strony mamy przesiadkę w Madrycie.

Moje podróże: https://podroze-podroze-podroze.blogspot.com
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 03 Sie 2011 21:27 
Awatar użytkownika

Loty: 80
Kilometry: 171 925
Krajów: 17 / 7.9%
niebieski
Przy zalozeniu ze leci 8 osob i na miejscu spedzacie 7-10 dni ceny zaczynaja sie od ok 900 euro, choc wiekszosc przekracza 1000 euro. W pazdzierniku jest juz taniej (100-200 euro) ale to zapewne nie wchodzi juz w gre :)

#7 PostWysłany: 03 Sie 2011 21:45 

Zbanowany
Podpowiedź co do Bagażu podręcznego: Dacie Radę :)
Byliśmy grupą 6 osób w lipcu bieżącego roku na Gran Canarii (7dni) + Barcelona (2dni) wszyscy z bagażem podręcznym!
Przelot Ryanair: Rzeszów - Girona; Barcelona - Gran Canaria; Gran Canaria - Barcelona; Girona - Rzeszów (cena 640 zł/os - rezerwacja w kwietniu)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 03 Sie 2011 22:02 

a jakimi liniami lotniczymi lecieliście Barcelona (Girona) - Gran Canaria ? Z tego co widzę WizzAir ani Rynair nie obsługuje takich połączeń, jakieś linie hiszpańskie ?

Astrid niestety nie każdy może zaplanować kiedy będzie mógł sobie wziąć urlop kilka miesięcy wcześniej, dlatego moje poszukiwania zaczęły się dopiero teraz ... ale jestem nadal pełna nadzieji, że coś się trafi
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 03 Sie 2011 22:14 
Awatar użytkownika

niebieski
ekubo napisał(a):
Astrid niestety nie każdy może zaplanować kiedy będzie mógł sobie wziąć urlop kilka miesięcy wcześniej, dlatego moje poszukiwania zaczęły się dopiero teraz ... ale jestem nadal pełna nadzieji, że coś się trafi

Jasne ;) Może się spotkamy na Wyspach :D My lecimy na Lanzarote.

Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 03 Sie 2011 22:21 

To może faktycznie się spotkamy :)
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 03 Sie 2011 22:46 
Awatar użytkownika

niebieski
ekubo napisał(a):
a jakimi liniami lotniczymi lecieliście Barcelona (Girona) - Gran Canaria ? Z tego co widzę WizzAir ani Rynair nie obsługuje takich połączeń, jakieś linie hiszpańskie ?

a kto napisal ze polaczenie na GC bylo z girony? ;)
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 03 Sie 2011 23:04 

No w sumie nikt i to dużo wyjaśnia :D dzięki za nakierowanie :>
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 05 Sie 2011 10:04 

Zbanowany
@ekubo
Ryanair - Barcelona (El Prat) - Gran Canaria
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 05 Sie 2011 19:02 
Awatar użytkownika

niebieski
Może coś takiego?
17.09. Poznań - Madryt godz. 20.20-23.45
18.09. Madryt - Lanzarote godz. 07.35-09.20

28.09. Lanzarote - Mediolan Bergamo godz. 17.35-22.35
29.09. Mediolan Bergamo - Łódź godz. 10.50-13.05

koszt 500 i coś zł na osobę. Radzę nie kupować od razu wszystkich 8 biletów tylko po kilka, wtedy załapiesz się na promocje.

Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 05 Sie 2011 21:22 

Dzięki Astrid, w sumie bardzo fajne połączenie ;)
Mam pytanko co do tego komentarza, żeby nie kupować wszystkich biletów naraz. Czyli mam rozumieć, że kupując 8 biletów jednocześnie mogę nie dostać wszystkich w promocyjnych cenach?
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 05 Sie 2011 22:00 
Awatar użytkownika

niebieski
ekubo napisał(a):
Dzięki Astrid, w sumie bardzo fajne połączenie ;)
Mam pytanko co do tego komentarza, żeby nie kupować wszystkich biletów naraz. Czyli mam rozumieć, że kupując 8 biletów jednocześnie mogę nie dostać wszystkich w promocyjnych cenach?

przewaznie biletów w promocji jest malo, kolo 5-8. Zakladajac ze na danej trasie bedzie ich np. 5, to po wybraniu opcji kupna dla 8 osób policzy ci wszystkie (!) 8 biletów juz po tej wyzszej cenie. Trzeba wtedy kupic pierwsze osobno 5 biletów, a pozniej 3 drozej.

Sprawdzenie ile jest biletów w promocji jest dosc latwe, pewnie juz sie domyslasz - po prostu wybierasz po kolei liczbe osob i patrzysz po ile ci liczy cene biletu/os. ;)
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 05 Sie 2011 22:40 

ok, teraz już rozumiem ideę, dzięki za doinformowanie :)
ile ja się muszę nauczyć zanim zabookuje te bilety.. ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 17 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Tom Stedd oraz 5 gości