Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Lis 2015 13:02 
Awatar użytkownika

Loty: 16
Kilometry: 22 784
Krajów: 5 / 2.3%
  • Najlepiej Poznań, Berlin, ale generalnie każde lotnisko w PL będzie ok

Dokąd
  • Malta

Data wylotu
  • 23.07.2016

Data powrotu
  • 07.08.2016

Długość pobytu
  • 7/8 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 4

Sam znalazłem
  • 578 PLN z Wrocławia bez bagażu

Dodatkowe informacje
  • Hej,
    właśnie podjęłam decyzję, że kolejnym miejscem naszej podróży będzie Malta. Szukam w miarę rozsądnej ceny biletów lotniczych w dość sztywnym terminie (jedna osoba ma już podpisany wniosek urlopowy). Jako, że początkowo miała być Nicea, ale ze względów bezpieczeństwa we Francji postanowiliśmy ją zamienić, nie miałam zbytnio czasu na obserwowanie Malty pod względem cen biletów lotniczych. Jakby ktoś również obrał MLA jako punkt docelowy wakacji 2016 i znalazł fajne ceny lotów w tym terminie, byłabym wdzięczna za pomoc.

Pozdrawiam.
    JK
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 22 Lis 2015 13:27 
Awatar użytkownika

niebieski
tez bez bagażu, ale ciut taniej widzę 28.07-04.08 SXF-MLA-SXF też Ryanair za 509 PLN, albo 25-31.07 POZ-MLA-SXF za 522 PLN

#3 PostWysłany: 22 Lis 2015 14:35 

srebrny
Sugeruję przemyślenie tego pomysłu ponownie. :) Afrykańskie upały, małe, zatłoczone plaże do których dojechać trzeba równie zatłoczonymi autobusami. Malta w październiku była cudowna, ale nie wyobrażam sobie lecieć tam w lipcu. Dodatkowo ceny na lato będą chyba do wiosny tak wysokie, potem możesz polować na jakieś obniżki.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Lis 2015 12:09 
Awatar użytkownika

Loty: 124
Kilometry: 124 613
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Ja się wybieram w sierpniu. Może i gorąco, ale fiesty na Matki Boskiej Zielnej mnie kuszą :)

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 23 Lis 2015 12:54 

srebrny
Ja tam widzę jeszcze jeden mały problem, mianowicie godziny lotów. W tym roku czy do Krakowa czy do Wrocławia Ryanair wracał wieczorem. W przyszłym widzę, że rano. Jeszcze koło 10:00 ok, ale tak wracać stamtąd o 6:00 rano, to słabo trochę. Chyba nieco lepiej z Wizzair, na przykład do Warszawy.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Trendiction [Bot] oraz 2 gości