Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 29 Cze 2012 23:11 

Witam,
10 dni temu rezerwowałam bilety Eurolotu dla siebie i dziecka do lat 2 - KRK-AMS na sierpień i powrotny na wrzesień. Przy wybieraniu lotu we wrześniu została doliczona opłata za dziecko 70 zł. Ponieważ nie znalazłam żadnej informacji odnośnie wprowadzenia takowej opłaty, zadzwoniłam do Call Center, ale tam nic nie wiedzieli na ten temat. Dowiedziałam się jedynie, że możliwe, że taka opłata zostanie wprowadzona we wrześniu, ale do nich jeszcze taka informacja nie dotarła. Dzisiaj, z czystej ciekawości, sprawdziłam ponownie te loty. Opłaty za dziecko już nie nalicza. Ponieważ cena za lot powrotny była już wyższa niż zapłaciłam przy rezerwacji, dla pewności sprawdziłam przypadkowy lot KRK-HAM przy cenie 199 zł - dodatkowej opłaty także nie ma. I teraz nie wiem... To chyba nie możliwe, żeby w ciągu tygodnia zmienili warunki przelotu dzieci (tym bardziej, że jak na 2 tygodnie przed dokonaniem rezerwacji sprawdzałam loty na wrzesień, też tej opłaty nie było). Przypuszczam, że to nie jest jakaś długoterminowa promocja na przeloty dla dzieci, a ja trafiłam na kilkudniową lukę ;-)
Jak mam znowu dzwonić do Call Center, to... wolałabym jednak nie dzwonić :-) Z drugiej strony, jeżeli to był jakiś błąd systemowy, to powinnam chyba domagać się zwrotu tych pieniędzy - niby "tylko" 70 zł, ale może się okazać, że zapłaciłam za coś, za co nie powinnam. Miał już ktoś z nimi takie przeboje??
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 29 Cze 2012 23:37 

Loty: 1
Kilometry: 3 789
Krajów: 2 / 0.9%
niebieski
INF ze strony Eurolotu:
"Eurolot szczególnie ciepło wita na pokładzie najmłodszych Pasażerów. Niemowlęta do 2 roku życia, podróżują w Eurolot bezpłatnie na kolanach rodziców lub opiekunów..."
Mysle że warto zadzwonic i spytac sie dlaczego doliczyli te 70 zł +48 225 740 740. Osobiscie nie widziałem u nich takiej opłaty dodatkowej -sami szukamy lotów z dzieckiem poniżej 2 lat i było zawsze pokazywane za 0zł -w Eurolot.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 30 Cze 2012 14:51 

Amcio napisał(a):
INF ze strony Eurolotu:
"Eurolot szczególnie ciepło wita na pokładzie najmłodszych Pasażerów. Niemowlęta do 2 roku życia, podróżują w Eurolot bezpłatnie na kolanach rodziców lub opiekunów..."
Mysle że warto zadzwonic i spytac sie dlaczego doliczyli te 70 zł +48 225 740 740. Osobiscie nie widziałem u nich takiej opłaty dodatkowej -sami szukamy lotów z dzieckiem poniżej 2 lat i było zawsze pokazywane za 0zł -w Eurolot.

Nie miałam innego wyjścia, więc zadzwoniłam do Call Center. Po sprawdzeniu rezerwacji, Pan stwierdził, że najprawdopodobniej był to błąd systemowy. Wysłałam mailem reklamację i czekam na odpowiedź.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość