Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Gru 2016 20:11 

• Europa Środkowa - najlepiej Warszawa ale może być coś w okolicy czyli Berlin, Wiedeń, Praga, Budapeszt

Dokąd
  • Sydney lub Auckland

Data wylotu
  • 16.03.2017

Data powrotu
  • 08.04.2017

Długość pobytu
  • 21

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • niecałe 3k - AirChina ale ponad 41h w każdą stronę :( szkoda tracić tyle czasu na lotnisku

Dodatkowe informacje
  • Szukam biletów od jakiegoś czasu na F4F czy innych podobnych stronach ale na razie bez skutku.
    Budżet to około 6-7k na dwie osoby (lepiej 6 niż 7 ale to oczywiste).

Chciałbym żeby podróż trwała mniej więcej 24h maksymalnie niecałe 30h, dlatego też te 41h bilety od AirChina mi nie pasują.

Bez różnicy czy Sydney czy Auckland, może też być dolot do jednego miasta powrót z drugiego.
    Daty elastyczne o kilka dni ale pobyt nie może być dłuższy jak 17 dni roboczych - i tak będzie ciężko o tyle urlopu:(
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 28 Gru 2016 00:01 
Awatar użytkownika

Loty: 438
Kilometry: 1 116 893
Krajów: 38 / 17.8%
niebieski
Wydaje mi się że ten wymóg 24h-30h będzie ciężki do zrealizowania, podpasowywujac pod ten budzet.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 28 Gru 2016 19:00 

niebieski
Nie bardzo rozumiem. 41h to problem ale lot z innego miejsca już OK?
Przecież Warszawa a Wiedeń to nawet 11h podróży, nie wspominając o zapasie czasowym.

AirChina cenowo wychodzi nieźle bez kombinowania. A ten czas między lotami możesz spędzić w samym Pekinie bo przy takiej przesiadce za wizę płacić nie trzeba. A hotele tam też nie są zbyt drogie więc nie problem nocleg dobry znaleźć.

24h to są do ugrania jak polecisz przez Bliski Wschód ale wtedy o cenach 3k z Wawy zapomnij.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 28 Gru 2016 20:09 

bardziej mi po prostu pasuje 30h z np. Wiednia niż 41h z Warszawy.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości