Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Sty 2016 12:40 

Loty: 4
Kilometry: 13 255
Krajów: 5 / 2.3%
Zbanowany
niebieski

Dokąd
  • Gdziekolwiek

Data wylotu
  • 20.06.2016

Data powrotu
  • 30.06.2016

Długość pobytu
  • 7/14

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Sycylia (600 RT), Bukareszt (1000 RT)

Dodatkowe informacje
  • Witam

Chce zabrać swoja kobiete na wakacje, tydzień lub dwa tygodnie w czerwcu lub lipcu. Chce jakiś piękny, nieskazony kierunek, z mniejsza iloscia turystow, ewentualnie minimalnie mniejszym zagrozeniem terrorystycznym, żeby rodzina glowy nie suszyla, choć ten warunek spełniony być nie musi : - ) Myslalem nad Sycylia, Trapani ryanairem w tym terminie w cenie regularnej 600 zl w dwie strony lub nad Rumunia, Bukareszt 1000 zl. RT lufhansa.

Proszę, podrzuccie jakies pomysły na fajny wakacyjny wypad. Marzy mi się spokoj, slonce, dobre jedzenie, przejrzysta woda i mili ludzie. Bilety max 1500 zl. na osobe, fajnie gdyby ceny noclegow i jedzenia na miejscu nie zabily.

Jeden warunek, bilety musze kupic na czasie, aby uporzadkowac sobie urlop, także sledzenie cen biletow i polowanie na ostatnia chwile nie wchodzi w gre.

Przepraszam, ze tak ogólnikowo napisałem, ale wiem ze tutaj siedzi gro prawdziwych podroznikow z lbem na karku, którzy mogliby cos zaproponować. Wiem ze czasami wcale nie trzeba daleko szukac, a czasami można, chyle czapke z glowy i czekam na jakiś pomysl.

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 17 Sty 2016 13:06 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
Z przejrzystą wodą w Bukareszcie może być problem. Sprawdzałeś kalendarze flipo (http://www.flipo.pl/kalendarze) - może coś ciebie zainspiruje? W czerwcu masz dobrą cenę do Chorwacji, ale w twoich widełkach zmieszczą się również ZEA. Dodatkowo w tej cenie dostaniesz się chyba na każdą grecką wyspę liniami Aegean, może wybierzesz sobie jakąś mniej zadeptaną przez turystów.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 17 Sty 2016 13:08 
Awatar użytkownika

niebieski
Może Malta? Bilety od jakiś 400zł/os (plus bagaż) http://bit.ly/1nrpuXd. Ciepło będzie, ceny na miejscu nie są jakieś z kosmosu no i spokojnie. Tylko z małą ilością turystów może być problem ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 17 Sty 2016 13:18 

@Asfalto Proszę, podrzuccie jakies pomysły na fajny wakacyjny wypad. Marzy mi się spokoj, slonce, dobre jedzenie, przejrzysta woda i mili ludzie. Bilety max 1500 zl. na osobe, fajnie gdyby ceny noclegow i jedzenia na miejscu nie zabily.

Dodatkowo w tej cenie dostaniesz się chyba na każdą grecką wyspę liniami Aegean, może wybierzesz sobie jakąś mniej zadeptaną przez turystów.

W czerwcu lub na początku lipca ,zdecydowanie popieram małe Greckie wyspy. Polecam Anafi na wschód od Santorini. Nie ma tam lotniska i podróż tylko promem z Santorini. Obecnie na te daty bilety Ryanair z WMI przez ATH na JTR dostepne są po ok 500 zł RT/os
 PM off  

#5 PostWysłany: 17 Sty 2016 14:15 
Awatar użytkownika

Loty: 76
Kilometry: 129 541
Krajów: 19 / 8.9%
niebieski
Szkoda, że nie możesz poczekać jeszcze trochę, bo cena za Trapani jest spokojnie do zbicia. Ja płaciłam 600 zł RT już za 2 osoby. A samo Trapani daje wiele możliwości i cenowo jest nieźle w porównaniu z resztą wyspy, jak i całymi Włochami.
Po pierwsze z Trapani możesz popłynąć na Wyspy Egadzkie (Favignana, Levanzo, Marettimo) i zamieszkać na którejś z nich, a zwiedzać je możesz, np. w trakcie rowerowych wycieczek, na Favignanie wypożyczalnie rowerów są dosyć popularne.
Same okolice Trapani również obfitują w dziewicze rejony - Rezerwat Zingaro, wioska Scopello, a w niedalekiej odległości miasteczko Castellammare del Golfo z romantycznym portem.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości