Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Europa - Floryda
#1 PostWysłany: 27 Mar 2013 18:20 

Witajcie!

Szukamy z chłopakiem taniego lotu na Florydę - miastem docelowym jest Miami, bądź Fort Lauderdale, ale w zasadzie jak już dostaniemy się na Florydę to sobie jakoś damy radę. Port wylotu dla nas najodpowiedniejszy to oczywiście Polska i Warszawa, ale ponieważ zależy nam na stosunkowo tańszych biletach (promocjach) niż obowiązujące - szukamy ofert na przelot na Florydę z całej Europy.
Chcemy lecieć w okolicach 20ego lipca a powrót planujemy po miesiącu (ok. 20 sierpnia).
Będziemy wdzięczni za każdą podpowiedź, bo nawet nie wiem jak się zabrać za wyszukiwanie takich smaczków.

Z góry dziękujemy! :)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
 Temat postu: Re: Europa - Floryda
#2 PostWysłany: 12 Kwi 2014 19:34 

Witam,
odświeżam temat, gdyż w zasadzie moja prośba o radę pokrywa się z postem @aga.palucka.
A zatem rownież szukam taniego lotu na Florydę, miasto docelowe Miami, ale w zasadzie chodzi, aby byle się dostać na Florydę.
Port wylotu dla mnie najodpowiedniejszy to oczywiście Polska i Warszawa, ale ponieważ zależy mi na stosunkowo tańszych biletach (promocjach) niż obowiązujące - szukam ofert na przelot na Florydę z całej Europy.
Chcę lecieć w okolicach 10 lipca a powrót po około 10 dniach, czyli 20 lipca.
Ewentualnie zastanawiam się nad lotem do Nowego Yorku a stamtąd następnie na Florydę, ale nie wiem czy to dobry pomysł, bo nigdy nie leciałem do Ameryki, stąd proszę o rady jak najkorzystniej wybrać się w tę podróż.
Za wszelkie wskazówki i rady z góry bardzo dziękuje :)
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Europa - Floryda
#3 PostWysłany: 12 Kwi 2014 20:50 
Awatar użytkownika

Loty: 67
Kilometry: 146 355
Krajów: 25 / 11.7%
srebrny
Załóż nowy temat i wypełnij wymagany formularz, zamiast odkopywać temat sprzed roku.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: solek oraz 3 gości