Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 34 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: KRK-BUD za 14zł
#21 PostWysłany: 21 Lut 2012 11:47 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 293 549
Krajów: 24 / 11.2%
niebieski
Mi równiez przesuneli -przylot do bud z 23:00 na 00:00, i kurde o tej godiznie juz niema kolejki. WYlot 6 marca.

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#22 PostWysłany: 21 Lut 2012 15:27 

Loty: 49
Kilometry: 84 728
Krajów: 10 / 4.7%
jest nocny autobus pod stacje metra. ale godziny takie nocne mnie rowniez irytują. lece 23ciego juz

#23 PostWysłany: 21 Lut 2012 17:07 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 293 549
Krajów: 24 / 11.2%
niebieski
Frantic-jak wrócisz to napisz tu prosze za ile ci sie udalo dojechac i czym. Bede wdzieczny-pozdrawiam

#24 PostWysłany: 21 Lut 2012 18:56 

Hej,

Z lotniska jezdza autobusy komunikacji miejskiej 200E ostatni jedzie o 1:15. Normalnie dojezdzaja do statcji metra Kőbánya-Kispest, jednak gdy metro jest juz zamkniete dojezdza do petli gdzie mozna zlapac nocne autobusy. Bilet kosztuje 320HUF.

Rozklad:
http://www.bkv.hu/bus/200evissza.pdf

Ja lece 8marca i bede tam do 10siatego, bylem w BP juz bardzo duzo razy i dosc dobrze znam to miasto, wiec jesli ktos by chcial to chetnie pomoge oprowadzic :)
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 21 Lut 2012 19:04 

no wlasnie ten autobus mam juz wypisany. jade do hotelu chesscom ktory jest obok tej petli tak wiec duzo szukania nei mam ;)

#26 PostWysłany: 21 Lut 2012 19:09 

@Ross
Ja też lecę 8 marca i będę tam do 10. Może jakiś wspólny transport do centrum? Masz już zarezerwowany nocleg?
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 22 Lut 2012 00:56 
Awatar użytkownika

Loty: 135
Kilometry: 160 191
Krajów: 27 / 12.6%
oj Misie kolorowe ;)
viewtopic.php?f=16&t=9479&start=20

jest ładnie jak dojechać nawet w późnych godzinach

@tommmik będę leciał z Tobą 6-tego więc jak coś to razem jakoś się dostaniemy ;)

#28 PostWysłany: 23 Lut 2012 14:45 

Znowu na Ryanairze KRK - BUD po 14 PLN na marzec - kto jeszcze nie kupił to jest okazja :)

peterek89 napisał(a):
@Ross
Ja też lecę 8 marca i będę tam do 10. Może jakiś wspólny transport do centrum? Masz już zarezerwowany nocleg?

Też lecę w tym czasie więc chętnie się dołączę. Rezerwacje mam na 2 osoby (druga osoba nie może wiec jak coś to 1 miejsce mam wolne) na 1 noc - 9/10.03 w tym hostelu:

http://www.booking.com/hotel/hu/colors- ... 4ec9a64cff
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 24 Lut 2012 23:46 

peterek89 napisał(a):
@Ross

Ja najprawdopodobniej zatrzymam sie u znajomych. Z lotniska chetnie, lece jeszcze z 2 osobami. Moge tez pokazac pare miejsc ktorych nie ma w przewodnikach :)
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 25 Lut 2012 00:33 
Awatar użytkownika

niebieski
Ross napisał(a):
peterek89 napisał(a):
@Ross

Ja najprawdopodobniej zatrzymam sie u znajomych. Z lotniska chetnie, lece jeszcze z 2 osobami. Moge tez pokazac pare miejsc ktorych nie ma w przewodnikach :)

jakbys ew pozniej wrzucil jakas relacje/info/linki do google maps to bylbym wdzieczny :) Przewodniki przewodnikami, ale zawsze takie "inne" miejsca zapamietuje sie najlepiej :)
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 27 Lut 2012 19:19 

tommmik napisał(a):
Frantic-jak wrócisz to napisz tu prosze za ile ci sie udalo dojechac i czym. Bede wdzieczny-pozdrawiam

autobusem 200E , zatrzymal mi sie pod hotelem chesscom ;)
za ile ? z lotniska za darmo. stalismy grupą 40osob chyba, CI co mieli monety kupili bilety w automacie, CI co chcieli kupic u kierowcy sie zdziwili, bo ten tylko się usmiechnal i machnal reka zaprosil wszystkich i jechalismy za darmo :) a byl to ostatni autobus o 1:15. w druga strone kupilem bilet za 320huf. z tego co wyczytalem na bilecie, to jakby szybko dojechac metrem pod kobanya kispest i od razu sie przesiasc w 200e to mozna zrobic to na jednym bilecie, bo na transport mi poszlo dosc sporo kasy ze wzgledu na ceny biletow drogie

#32 PostWysłany: 27 Lut 2012 19:45 

frantic napisał(a):
tommmik napisał(a):

za ile ? z lotniska za darmo. stalismy grupą 40osob chyba, CI co mieli monety kupili bilety w automacie, CI co chcieli kupic u kierowcy sie zdziwili, bo ten tylko się usmiechnal i machnal reka zaprosil wszystkich i jechalismy za darmo :) a byl to ostatni autobus o 1:15. w druga strone kupilem bilet za 320huf. z tego co wyczytalem na bilecie, to jakby szybko dojechac metrem pod kobanya kispest i od razu sie przesiasc w 200e to mozna zrobic to na jednym bilecie, bo na transport mi poszlo dosc sporo kasy ze wzgledu na ceny biletow drogie

A nie wystarczy kupić transfer-ticket i mieć problem związany z przesiadką z głowy?
Odnośnie jazdy na gapę, od drugiej osoby już słyszę że kierowca macha ręką, może to ktoś jeszcze potwierdzić?
Frantic, na ile samolot był zapełniony? :)
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 27 Lut 2012 20:24 

Pacjonek napisał(a):
frantic napisał(a):
tommmik napisał(a):

A nie wystarczy kupić transfer-ticket i mieć problem związany z przesiadką z głowy?
Odnośnie jazdy na gapę, od drugiej osoby już słyszę że kierowca macha ręką, może to ktoś jeszcze potwierdzić?
Frantic, na ile samolot był zapełniony? :)

transfer ticket 490huf a tamten 320 , wiec jak ktos skrupulatnie oszczedny to sie pospieszy i na jednym wyrobi :D
jak lecialem z krk to mniej niz polowa samolotu , z powrotem juz wiecej osob ale tez bez szalu, tak kolo 100.

a co do kierowcy, to pewnie chcial juz sobie darowac wydawania ludziom z banknotow 10 000huf :D

#34 PostWysłany: 29 Lut 2012 12:42 
Awatar użytkownika

niebieski
Pojawily sie z Budapesztu do Krakowa na kwiecien bilety za 1200 Forintow (ok 20PLN). Ja zakupilem na 07.04 ale na 10.04 tez byly widoczne i w okolicach.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 34 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości