Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 107 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 13 Sie 2013 23:34 

niebieski
blasto napisał(a):
Pełna zgoda - model FT będzie moim zdaniem najlepszy.

rany, co to jest FT? ;-) jeszcze o tym dealu rozmawiacie, czy to już na luźne tematy, ale nadal kodem? ;)
 Profil Relacje PM off  

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#42 PostWysłany: 13 Sie 2013 23:36 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
Krajów: 38 / 17.8%
srebrny
jacek69 napisał(a):
Hubuus napisał(a):
zbyhu napisał(a):
Dlaczego za każdym razem jest ta sama dyskusja? Deal jest błędem który po podaniu do publicznej wiadomości zostanie natychmiastowo zabity. To chyba wszyscy rozumieją. Publikujący go zakodował i takie ma prawo. Ale de facto się dzieli informacją ze wszystkimi, i jeżeli komuś zależy to odszyfuje kod.

zbyhu. Jeżeli komuś zależy na odszyfrowaniu dealu, dajmy na to mi, wchodzę na forum, które służy do dzielenia się informacją. Niestety pomimo tego że bardzo mi zależy nie potrafię odszyfrować kodu bo jest on np. w tym przypadku zbyt ogólny. Czy administracja łącznie z Tobą dopuszcza więc kupowanie za pieniądze dealu? Bo dajmy na to ja nie mam się czym wymienić deal za deal.

Administracja Ci nie odpowie, bo teraz jest zajęta "weryfikacją" dealu, bynajmniej nie płacąc za niego ;)

Nie jestem administracją więc nie będę zajmował stanowiska w tej sprawie.

A na marginesie pomysł z "weryfikacją" o którym piszesz ktoś z użytkowników rzucił a nie admini, więc chyba nikt się tym nie zajmuje.

Ostatnio edytowany przez zbyhu, 13 Sie 2013 23:52, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 14 Sie 2013 00:06 

niebieski
Gaszpar napisał(a):
Regulamin pozwala dele kodowac, byla dyskusja o tym po niedawnych publikacjach na Forum. Kto nie chce niech nieczyta kto chce niech szuka :)

już chciałem napisać, że tym gorzej dla Regulaminu ;-) dopóki do niego nie spojrzałem; jakoś nie zauważyłem nic o kodowaniu ;-) chyba, że działa to na zasadzie, co nie jest zabronione Regulaminem, jest dozwolone ;-)
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 14 Sie 2013 00:09 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
Krajów: 38 / 17.8%
srebrny
Gaszpar odnosi się raczej do tego postu Kamila: viewtopic.php?p=258066#p258066
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 14 Sie 2013 00:26 

niebieski
zbyhu napisał(a):

MDWRH, SG GCLWLDM NSGYMH NDCGHJS TSWXD ;-)
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 14 Sie 2013 00:35 
Awatar użytkownika

niebieski
Podoba mi się sposób wrzucenia tego deala - dość informacji by można było go znaleźć, ale na tyle niewiele by wymagało to umiejętności i pewnego wysiłku.

Mi nie udało się odtworzyć trasy autora wrzuty, ale i tak szukając można trafić na kilka perełek, w tym na zupełnie inne kontynenty ;)
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 14 Sie 2013 08:46 
Awatar użytkownika

Loty: 1096
Kilometry: 2 578 144
Krajów: 111 / 51.9%
srebrny
Kurde spałem 2h przez ten topic :P
Czy deal nadal działa, bo nie wiem czy szukać dalej?

#48 PostWysłany: 14 Sie 2013 13:44 

niebieski
[url][/url]
!jotodupca! napisał(a):
Grzegorz40 napisał(a):

Mam, dzieki! :P

pudło ;-)

Anonymous napisał(a):
Grzegorz40 napisał(a):
zbyhu napisał(a):

Za takie zakodowane bluzgi ban będzie an 100% :)

pudło ;-)

Szyfr Cezara na alfabecie bez polskich liter; przesunięcie +3 ;-)
 Profil Relacje PM off  

#49 PostWysłany: 14 Sie 2013 16:23 

Loty: 41
Kilometry: 48 991
Krajów: 9 / 4.2%
niebieski
Anonymous napisał(a):
Grzegorz40 napisał(a):
zbyhu napisał(a):

Za takie zakodowane bluzgi ban będzie an 100% :)

pudło ;-)

Szyfr Cezara na alfabecie bez polskich liter; przesunięcie +3 ;-)

No teraz to już jest proste :)

#50 PostWysłany: 14 Sie 2013 17:57 

Kochani .... pomóżcie plizzz ! Napiszcie mi na priv jak to znaleźć i za ile są bilety ?
Biedny student w ten sposób może gdzieś w końcu poleci ???

Z góry dzięki

#51 PostWysłany: 14 Sie 2013 18:05 

Loty: 557
Kilometry: 1 237 798
Krajów: 131 / 61.2%
złoty
k0nri napisał(a):
Kochani .... pomóżcie plizzz ! Napiszcie mi na priv jak to znaleźć i za ile są bilety ?

Z góry dzięki

buhahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tajlandia, Singapur i Kuba Ci mało?:)

proponuję sprawdzić linka ze stopki tego biednego studenta :)

#52 PostWysłany: 14 Sie 2013 18:14 

maxima napisał(a):
k0nri napisał(a):

Z góry dzięki

buhahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tajlandia, Singapur i Kuba Ci mało?:)

Co w tym złego, że chcę pojechać w kolejne miejsce, którym mogę się z wszystkimi podzielić ???
A takie ukrywanie deal'a jest po prostu dziadostwem i denerwowaniem ludzi. Skoro ktoś się nie chce dzielić to niech nie zamieszcza w ogóle informacji o tym !

#53 PostWysłany: 14 Sie 2013 18:23 

Loty: 2
Kilometry: 3 738
Krajów: 2 / 0.9%
Maris83 napisał(a):
No ale przecież autor się podzielił, więc gdzie widzisz problem?

Jak zwykle Twoje ble, ble. Czy zawsze czujesz nieodparta potrzebe zaistnienia??? Zadano pytanie o bilety. Ten deal istnieje czy tylko to czcze gadanie. Co na to autor?
 Profil Relacje PM off  

#54 PostWysłany: 14 Sie 2013 18:25 

Maris83 napisał(a):
No ale przecież autor się podzielił, więc gdzie widzisz problem?

Podzielił się tak, że co najmniej 70% forumowiczów nie jest w stanie skorzystać z tej oferty, a chęci mają takie, że już od godzin przeszukują różne strony i wyszukiwarki. To ja dziękuję bardzo za takie podzielenie !
Co komu szkodzi napisać na priv o deal'u ? Wiadomość prywatna chyba nie spali tego znaleziska

#55 PostWysłany: 14 Sie 2013 18:27 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 156 953
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
k0nri napisał(a):
Co w tym złego, że chcę pojechać w kolejne miejsce, którym mogę się z wszystkimi podzielić ???

może sformułowanie, którego użyłeś, że biedny student ma "w końcu gdzieś polecieć"? Kłamiesz po prostu i żebrzesz a teraz się tylko pogrążasz
 Profil Relacje PM off  

#56 PostWysłany: 14 Sie 2013 18:33 

jacek69 napisał(a):
maxima napisał(a):
k0nri napisał(a):

Z góry dzięki

ale wtopa, choc poczucie ubostwa, to subiektywne odczucie, wiec moze sie postrzegac , jako biedny ;)
+ dla.maximy za czujnosc :D

Mam wrażenie, że odbiegamy od tematu. Bogaty nie jestem, "biedny" jak to student - nie ociekam pieniędzmi, a jednak dzięki promocjom i dealom jestem w stanie udać się tam, gdzie za normalne pieniądze, było by mi ciężko polecieć. Proponuję zamiast koncentrowania się na pierdołach wrócić do meritum i pomóc innym forumowiczom zamiast zachowywać się jak dzieci w przedszkolu.

#57 PostWysłany: 14 Sie 2013 18:36 

Loty: 31
Kilometry: 89 760
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
A do Tajlandii, Singapuru i na Kubę płynąłęś statkiem i teraz chcesz "w końcu gdzieś polecieć"?

Coś mi się wydaje, że na tą Nową Zelandię się jednak nie załapiesz ...
 Profil Relacje PM off  

#58 PostWysłany: 14 Sie 2013 18:46 

snooka napisał(a):
A do Tajlandii, Singapuru i na Kubę płynąłęś statkiem i teraz chcesz "w końcu gdzieś polecieć"?

Rozumiem, że zazdrościsz ? Zamiast zazdrościć, proponuję wnieść coś do forum. Podróże to moja pasja. Dawno nigdzie nie byłem, wiec co w tym dziwnego, że zamiast siedzieć na 4 literach i dogadywać innym, wolałbym polecieć do Nowej Zelandii i potem podzielić się tą podróżą z innymi. To chyba lepsze niż pisanie jakiś zawistnych farmazonów. Jeżeli kogoś interesują moje koszty wyjazdów to dodam tylko, że są one często niższe niż wyjazd do Egiptu potencjalnego polaka.

#59 PostWysłany: 14 Sie 2013 18:53 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
Krajów: 25 / 11.7%
złoty
k0nri napisał(a):
Podzielił się tak, że co najmniej 70% forumowiczów nie jest w stanie skorzystać z tej oferty, a chęci mają takie, że już od godzin przeszukują różne strony i wyszukiwarki. To ja dziękuję bardzo za takie podzielenie !
Co komu szkodzi napisać na priv o deal'u ? Wiadomość prywatna chyba nie spali tego znaleziska

30% Dobrze cenisz naszą społeczność :)
Ja uważam, że jednak lepszy taki sygnał (o ile prawdziwy) niż żaden. Nie wszystko dostaje się na dłoni. Ty podziękujesz inni poszukają a jeszcze inni znajdą.

#60 PostWysłany: 14 Sie 2013 18:53 

Loty: 31
Kilometry: 89 760
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
k0nri napisał(a):
snooka napisał(a):

Rozumiem, że zazdrościsz ? Zamiast zazdrościć, proponuję wnieść coś do forum. Podróże to moja pasja. Dawno nigdzie nie byłem, wiec co w tym dziwnego, że zamiast siedzieć na 4 literach i dogadywać innym, wolałbym polecieć do Nowej Zelandii i potem podzielić się tą podróżą z innymi. To chyba lepsze niż pisanie jakiś zawistnych farmazonów. Jeżeli kogoś interesują moje koszty wyjazdów to dodam tylko, że są one często niższe niż wyjazd do Egiptu potencjalnego polaka.

Kolego zachowujesz się jak facet, który puścił głośnego bąka w zatłoczonej windzie a ludzi, którzy zwrócili mu uwagę wyzywa od prostaków.

Nie kłam i nie pisz bzdur a przestaniesz być za to krytykowany. Proste.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 107 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości