Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Maj 2013 08:41 

Witam. Poszukuję jakiejś ciekawej oferty na wakacyjny wyjazd. Ważne dla mnie jest by podróż zaczynała się od Wrocławia, obojętnie gdzie. Preferowałabym jakąś europejską stolicę np. Paryż czy Londyn lub miasto nadmorskie np. Chania. Data to po 18.09 do końca miesiąca. Chciałabym by podróż w dwie strony nie wyniosła więcej niż 200 zł. Pomożecie? ;)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 22 Maj 2013 09:51 

to raczej na początku sierpnia będą tanie bilety na terminy wrześniowe. I np. Chania poniżej 200zł wydaje mi się mało realna, ale do 250zł powinno dać radę.
Do Paryża tanimi liniami musisz doliczyć dojazd z Beauvais do Paryża czyli jakieś 32 euro w dwie strony.
Ja jestem nowa i sama szukam, czytam i jakoś dwie podróże już sobie złożyłam. Planuję Chanię na wrzesień z Wrocławia. Wyloty Ryanairem są 16.09. a następny 23.09.
Z mojej strony z Wrocławia szczerze polecam Maltę. Jest ciepło, pięknie i tanio :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość