Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Mar 2014 14:16 

Dokąd
  • Wrocław, Katowice, Warszawa

Data wylotu
  • 20.06.2014

Długość pobytu
  • lot w jedną stronę

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 4

Sam znalazłem
  • wizzair 21,50 funta od osoby do Warszawy

Dodatkowe informacje
  • Czy ktoś pomoże złożyć lot z przesiadkami. Sam nie mam takiej możliwości. Dziękuję i pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 25 Mar 2014 14:41 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
Krajów: 38 / 17.8%
srebrny
Masz takie możliwości. Azair.eu, skyscanner.com, albo same wizzair.com i ryanair.com, długopis, kartka, i 30 minut szukania.

Oszczędzając Ci wysiłków powiem że z przesiadką nie wychodzi taniej. A 100zł za bilet z/do Londynu to jest bardzo dobra cena, zwłaszcza jak Ci pasuje tylko jeden termin. Sam kilka dni temu za tyle kupowałem.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 25 Mar 2014 15:36 

Dziękuję Ci za pomoc, ale dodam, że pisałem o locie w jedną stronę.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 25 Mar 2014 15:41 
Awatar użytkownika

srebrny
Ja też. 100 zł za lot w jedną stronę to jest dobra cena, bardzo dobra jak jesteś oganiczony terminem. 100 zł za lot w dwie to jest rewelacyjna okazja.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 25 Mar 2014 15:52 

Ok, wieczorem kupię.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 25 Mar 2014 15:57 

w grudniu lecielismy we dwoje na weekend do Londynu z Krakowa, z 1 bagazem rejestrowanym za 490 zł / 2/ RT. Więc te 100/1 os uwazam, za bardzo dobrą opcje
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 25 Mar 2014 16:12 
Awatar użytkownika

niebieski
mariok napisał(a):
Ok, wieczorem kupię.
Wieczorem to już takich biletów może nie być.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 25 Mar 2014 16:22 

Czy naprawdę 100 zł. w jedną stronę to taka super oferta ? Wizz często sprzedaje po 34 zł.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 25 Mar 2014 16:26 
Awatar użytkownika

Loty: 50
Kilometry: 62 439
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
Po 34 PLN - nie do Londynu (bardzo bardzo rzadko), poza tym jedna data = cena + 50-100%

#10 PostWysłany: 25 Mar 2014 16:47 
Awatar użytkownika

srebrny
Możesz kupić teraz i mieć spokój, możesz czekać, sprawdzać codziennie i mooże uda Ci się kupić za 74-54zł. Na 34 bym nie liczył. Może być również tak że cena pójdzie tylko do góry i będziesz musiał kupić za 200-250.

Twój wybór. Nawet gdyby to był 20 maja, to bym chyba na Twoim miejscu nie czekał. 20 czerwca, początek okresu wakacyjnego, lepiej brać co jest.

Kilka dni temu kupowałem bilety na 5-9 czerwca, jeszcze przed tym jak się pojawiło na głownej o tanich biletach do Londynu na czerwiec. Zapłaciłem 200zł. Trochę sobie plułem w brodę jak zobaczyłem nagłówek na F4F - przestałem jak wszedłem na wizzair zobaczyć z ciekawości ile przepłaciłem. Cena na mój (bardzo konkretny termin) skoczyła do 300 RT :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości